Gość: ZWOLA IP: *.chello.pl 12.03.02, 14:59 Kto oglądał tą głupią komedie -Straszny film. To najgorszy film jaki oglądałam w życiu. Taka parodia z filmów Szósty zmysł, Matrix, Krzyk. ALe kaszana.A wy jakie macie zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaahooz Re: STRASZNY FILM IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 15:32 :)) Chyba potrzeba więcej dystansu do takich rzeczy:) Film jest faktycznie głupi, ale on właśnie taki ma być:) Trzeba się nastawić na oglądanie łatwej, przyjemnej i głupawej sieczki gagów bo inaczej faktycznie będzie się niezadowolonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: STRASZNY FILM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.02, 20:09 Momentami smieszy, ale w zasadzie zenuje... Obejrzyj Straszny film 2, to dopiero jest porazka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: STRASZNY FILM IP: *.pl 12.03.02, 20:58 a skad ty to wynalazles??? przeciez to bylo 1,5 roku temu ale tragedia rzeczywiscie ! zasmialem sie slownie 3 razy a reszta to porazka totalna wg. mnie najlepszym określeniem poziomu tego filmu jest zdanie "najsmieszniejsz scena to bylo jak dziewczyna puściła bąka w wannnie" uważam ze w 100% oddaje ono klimat :-) tego "dzieła" PS. Żeby nei wyszło ze jestem jakims gburem to uprzedzam ze nawet podoba mi sie wiekszosc filmow Neilsena i Carreya ale to są wirtuozi komedii w porównaniu ze "Strasznym filmem" Odpowiedz Link Zgłoś