Gość: MG IP: *.dregis.com 23.05.03, 16:37 Polecam, tylko tyle mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anuleq Re: Fucking Amal IP: *.netx.waw.pl / *.gazeta.pl 26.07.03, 21:04 Film poprostu boski!!! Polecam wszystkim tym którzy chca sie dowiedziec czegos o zyciu tych "innych" (homoseksualistow) i nietolerancji ludzi na ich "innosc" i wszystkim tym którzy lubia dramaty. Osobiscie uwazam iz na film naprawde warto isc, ze wzgledu na interesujaca fabule. Chcialam rowniez zauwazyc iz film jest dosc jakby to ująć ... inny od reszty filmow o nastolatkach i filmow o homoseksualistach. Naprawde polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arclina Re: Fucking Amal IP: *.acn.pl 26.07.03, 22:42 czy ten film znowu jest w kinach?bo chyba byl pare lat temu..a moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faszysta Re: Fucking Amal IP: *.mtnet.com.pl 27.07.03, 10:19 Zboki znam dobrze i bez filmów. To hujostwo tylko próbuje wmówić nam, że jest to coś normalnego { a tylko idiota wierzy w te bzdety}. Taki pojebany film zalicza się dzisiaj do jakiś arcydzieł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reda Re: Fucking Amal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 12:14 Gość portalu: Faszysta napisał(a): > Zboki znam dobrze i bez filmów. To hujostwo tylko próbuje wmówić nam, że jest > to coś normalnego { a tylko idiota wierzy w te bzdety}. Taki pojebany film > zalicza się dzisiaj do jakiś arcydzieł. Ksywkę to masz adekwatną do swoich poglądów. Tolerancją wobec innych to ty nie grzeszysz. Owszem film nie jest arcydziełem, ale warto na niego zwrócić uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin Orbulonie,do bolu to samo IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 13:22 Gość portalu: Faszysta napisał(a): > Zboki znam dobrze i bez filmów. To hujostwo tylko próbuje wmówić nam, że jest > to coś normalnego { a tylko idiota wierzy w te bzdety}. Taki pojebany film > zalicza się dzisiaj do jakiś arcydzieł. Czesc Orbulon, Cos mi sie zdaje ze i tego filmu nie widziales. Byc moze jest to chujostwo, ale chyba nie ze wzgledu na temat.Podstawowym tam tematem wbrew pozorom nie jest uczucie dziewczyny do dziewczyny.Sam,prosze zobacz. A jak oceniasz "Przelamujac fale"? Tez o zboczeniu,szalenstwie? Obejzalem to wczoraj poraz pierwszy i mna tak wstrzasnelo ze pytam, przy okazji. Ja mam tylko jedna sfere o ktorej nie da sie ze mna dyskutowac:astrologie. Ale nie za tak zebym kazdego,kazda co mnie pyta o znak zodiaku bral od razu pod fleki. Wykonuje wtedy po prostu spierdalanko, uznajac ze ci inni tez maja prawo do swoich ABERRACJI. pozdrowionka m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwinia Re: Orbulonie,do bolu to fucking anal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 18:49 a jaki jestes znak zodiaku Neosiu? a w Chinskim? a w Asteckim? a w horoskopie Celtyckim? no powiedz nie badz taki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin nie za jaja!!!! IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 19:05 Gość portalu: jadwinia napisał(a): > a jaki jestes znak zodiaku Neosiu? a w Chinskim? a w Asteckim? a w horoskopie > Celtyckim? no powiedz nie badz taki:) Wrrrrr!Cichutkie, tolerancyjne ,ale wrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Orbulonie,do bolu to samo 06.11.03, 16:51 O, witaj w klubie. Chociaż ja akurat uważam znaki zodiaku za równie nieszkodliwą przypdałośc jak nieprzechodzenie pod drabinami czy łapanie się za guzik. Chyba że komuś nie chce się ze mną gadać bo ja jestem taki a on siaki znak. A co do "Fucking Amal" to film rzeczywiście świetny - niby nic sie nie dzieje a jednak... No i odtwórczyni głównej roli przypadła mi do gustu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deirdre Re: Fucking Amal IP: *.big.pl / 195.94.207.* 06.11.03, 17:39 No właśnie. Pojawił się... na krótko, jak wszystkie niekomercyjne filmy w naszym kraju:( Bez dwóch zdań bardzo dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: Fucking Amal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.03, 23:28 no, moze byc, fajnie pokazane dresiary szwedzkie, chociaz to troche smieszne teraz ze lezbijki i pedaly pokazuje sie tylko w pozytywnym swietle. czekam na film z pedalem zabijajacym dla rozrywki piekna blondyne i z szalona lezba molestujaca córki-bliźniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia do recenzenta IP: 80.51.159.* 19.10.03, 18:17 wydaje mi się, że recenzent nie oglądał nawet filmu, a jedynie czytał recenzje innych autorów. Buu, nieładnie..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Fucking Amal IP: *.chodziez.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 12:43 Polecam szczerze. Dla wrażliwych i tych, co wiedzą coś o uczuciach, bo to film o miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Re: Fucking Amal IP: *.ok.wroc.pl 06.11.03, 14:16 a ja zauwazylem, ze to jest juz jakas szkola skandynawska (takze po lekcji wloskiego dla poczatkujacych), polegajaca na tym, ze przez 95% filmu jest totalna nuda, scenariusz spowolniony do samych tylko czynnosci zyciowych a na koncu jest pointa, ktora na szczescie w obu tych filmach jest wystarczajacą rekompensatą. Ale to jest kino dla masochistow, nie dla szerokiego widza. Odpowiedz Link Zgłoś