Dodaj do ulubionych

Krystyna córka Lavransa

29.05.07, 18:49
Czy ktoś posiada i może mi udostępnić ten film?Będę bardzo wdzięczna!
Obserwuj wątek
    • Gość: sirene1303 Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 22:04
      To był taki film? Jakiej produkcji? Norweski może? Z którego roku? Proszę mi
      przybliżyć temat, to moja kultowa książka!
      • rupert13 Re: Krystyna córka Lavransa 31.05.07, 16:49
        Istotnie, książka jest piekna i słyszałam,że jej ekranizacja też jest
        świetna.Szczegułów dotyczących nakręcenia filmu nie znam,ale wystarczy wpisać
        tytół do zwykłej wyszukiwarki w necie i zaraz "wyskakują" strony o filmie.
        • daggy4 Re: Krystyna córka Lavransa 01.06.07, 09:43
          wlasnie, wlasnie - ja tez znam tylko ksiazke i nie mialam pojecia o filmie!!!
          • rupert13 Re: Krystyna córka Lavransa 01.06.07, 19:28
            No tak...więc szukam i nie mogę znaleźć.Kiedyś wyświetliła go raz TV1 albo
            TV2,ale wtedy jeszcze nie miałam pojęcia o książce więc film też mnie nie
            skusił i zaraz przełączyłam.Nie dlatego żeby był nydny, tylko po prostu
            wskoczyłam na kanał,patrzę-jakiś film?,czytam program,co to takiego i nie mając
            pojęcia co to-przełączyłam.A teraz szukam...
    • Gość: a Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:39
      To może napisz do p. Torbickiej, żeb przypomniała film w Kocham kino?
      • rupert13 Re: Krystyna córka Lavransa 05.06.07, 19:53
        Kpisz czy mówisz poważnie?
        • Gość: a Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.rekin.net 05.06.07, 20:10
          Nie, nie kpię. Mówię całkiem serio, bo sama chciałabym ten film zobaczyć.
          Czytałam kiedyś książkę, bardzo cenię sobie Liv Ullmann i jakoś nie zauważyłam
          że kiedykolwiek ten film był w tvp.
    • Gość: fasolka Re: Krystyna córka Lavransa IP: 213.172.177.* 06.06.07, 14:42
      www.filmweb.pl/Krystyna++c%C3%B3rka+Lavransa+1995+o+filmie,Film,id=37930

pod tym linkiem na filmwebie znajdziecie państwo informacje na temat ekranizacji
      ksiązki
      pozdrawiam
      a ksiązka jest kultowa - polecam!
      • Gość: Agnieszka Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:38
        Właśnie czytam tę książkę i jestem pod dużym wrażeniem. Chętnie obejrzałabym
        film. Czy można go jakoś zdobyc na płycie, kasecie?
        Może ktoś wie?
        • beata1310 Re: Krystyna córka Lavransa 27.07.07, 22:59
          Ja też uwielbiam ta książke, czytałam ją już dawno ale do tej pory jestem pod
          jej wielkim wrażeniem. jest fenomenalna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka