rupert13 29.05.07, 18:49 Czy ktoś posiada i może mi udostępnić ten film?Będę bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sirene1303 Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.acn.waw.pl 30.05.07, 22:04 To był taki film? Jakiej produkcji? Norweski może? Z którego roku? Proszę mi przybliżyć temat, to moja kultowa książka! Odpowiedz Link Zgłoś
rupert13 Re: Krystyna córka Lavransa 31.05.07, 16:49 Istotnie, książka jest piekna i słyszałam,że jej ekranizacja też jest świetna.Szczegułów dotyczących nakręcenia filmu nie znam,ale wystarczy wpisać tytół do zwykłej wyszukiwarki w necie i zaraz "wyskakują" strony o filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Krystyna córka Lavransa 01.06.07, 09:43 wlasnie, wlasnie - ja tez znam tylko ksiazke i nie mialam pojecia o filmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rupert13 Re: Krystyna córka Lavransa 01.06.07, 19:28 No tak...więc szukam i nie mogę znaleźć.Kiedyś wyświetliła go raz TV1 albo TV2,ale wtedy jeszcze nie miałam pojęcia o książce więc film też mnie nie skusił i zaraz przełączyłam.Nie dlatego żeby był nydny, tylko po prostu wskoczyłam na kanał,patrzę-jakiś film?,czytam program,co to takiego i nie mając pojęcia co to-przełączyłam.A teraz szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:39 To może napisz do p. Torbickiej, żeb przypomniała film w Kocham kino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.rekin.net 05.06.07, 20:10 Nie, nie kpię. Mówię całkiem serio, bo sama chciałabym ten film zobaczyć. Czytałam kiedyś książkę, bardzo cenię sobie Liv Ullmann i jakoś nie zauważyłam że kiedykolwiek ten film był w tvp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolka Re: Krystyna córka Lavransa IP: 213.172.177.* 06.06.07, 14:42 www.filmweb.pl/Krystyna++c%C3%B3rka+Lavransa+1995+o+filmie,Film,id=37930 pod tym linkiem na filmwebie znajdziecie państwo informacje na temat ekranizacji ksiązki pozdrawiam a ksiązka jest kultowa - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Krystyna córka Lavransa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 18:38 Właśnie czytam tę książkę i jestem pod dużym wrażeniem. Chętnie obejrzałabym film. Czy można go jakoś zdobyc na płycie, kasecie? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
beata1310 Re: Krystyna córka Lavransa 27.07.07, 22:59 Ja też uwielbiam ta książke, czytałam ją już dawno ale do tej pory jestem pod jej wielkim wrażeniem. jest fenomenalna! Odpowiedz Link Zgłoś