Gość: Kiepski Dowody potwierdzające wynik wyborów?:)) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 10.01.08, 00:13 Durne ,,pokolenie macDonalda''lubi,,komedie romantyczne''..ale nie np.Sienkiewicza czy innego Mickiewicza. Dla .,,pokolenia macDonalda'' słowo ,,Polska''znaczy tyle co ,,land w Eurosojuzie''. Biedaki,ci mlodsi,,macDonaldysci''!Szkola zagonila pewnie na ,,Katyn''.Na szczescie aktorzy byli ci sami co....,,komediach romantycznych'':)))))))A o czym bylo?Niewazne,Stenka miala ladne kapelusze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dowody potwierdzające wynik wyborów?:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 13:03 No cóż, nic się nie zmieniło w porównaniu z durnym pokoleniem PRL któremu wbito w szkole do łba że "Sienkiewicz wielkim pisarzem był". W rzeczywistości był sprawnym ale drugorzędnym rzemieślnikiem klepiącym książki przygodowe dla pospólstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesionek Komedie romantyczne-prawie dno IP: *.playy.pl 10.01.08, 01:18 Nie wiem czy oglądaliście komedie z Adamem Sandlerem w roli głównej. Pamiętam, że "30 pierwszych randek" wzruszyło mnie do łez, tak jak "Wedding singer", "Click" itd. Nie są to może filmy wybitne, ale bardzo sympatyczne, niegłupie i nienaiwne. Ogląda się to przyjemnie i bez uczucia zniesmaczenia. Tfu!-rczość w stylu łepkowska and band imho to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znad trzepaka "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - tylk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 08:00 "30...."? nie "50"???-bo mnie sie zdaje ze chyba jednask "50"-ale moze sie myle...a co do supre komedyi polskiej-to ja takie cos ogldam to mam wrażenie jakbym sie zanurzał w wannie pełnej miodu...wszystko jest tak max. slodkie i kochane-zadnych problemów...aktorzy chyba podswiadomie dopasowuja sie do tego stylu-bo typ grajacy syna(Pan Cyprjański jak mniemam...)jest żenująco słodki kochany i ..plastikowy...Dokłądnie tak jak w "M jak murder"-tylko ze tak jest cała galeria słodyczy-np Kasia C. Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - ty 10.01.08, 12:32 nie podoba ci się Kasia C ? :P jest o niebo lepsza od Anki M :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olek_01 Re: A plebs się jara i ogląda 10.01.08, 12:34 4- jesteś burakiem a nie autorytetem :P 5- Dlaczego tak nikczemnie odmawiasz prawa do spokoju na forum ?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krociech jeswe so-o IP: *.sm-rozstaje.pl 10.01.08, 10:06 Czyli żegnaj dykcjo w wyknaniu Mikołaja Krawczyka czy jak mu tam. Szkoda chłopaka, nerwowy głos, objawy maskowanej depresji niemal we wszystkich ruchach, słowach i gestach - znak czasów? Człowieku, zastanów się, na aktora to może i w tobie ktoś dostrzegł potencjał, ale realizować się przez robienie z siebie pośmiewiska? Na miesiąc do klasztoru, pogadać z kolegą Cegielskim na temat sensu życia i patrzeć w górę na Kondrata, a nie w dół na paru kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakoś tak "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - tylk.. IP: 217.153.131.* 10.01.08, 10:48 Niestety należę do tych, którzy ten film widzieli (przynajmniej za obejrzenie nie zapłaciłem). Od razu muszę napisać, że nie jest to film (mimo, że wcześniej tak napisałem - nazwa umowna). Film ma fabułę, historię, dialogi, dobrze zagrane postaci... to coś tego nie ma! Zlepek połączonych "ładnych obrazków", kilka debilnych tekstów (docelowo mają one być zapamiętane i powtarzane potem przez widownię - figa!!!). Jeżeli scenariusz układała Łepkowska to nie jest ona żadną scenarzystką tylko "wymyślaczem ładnych zdjęć". Uwierzcie mi, Wy którzy jeszcze tego filmu nie widzieliści. Nie idźcie na to!!! Chcecie fajny film o miłości - idźcie na Karmel! Albo na cokolwiek innego byle nie na ten syf!!! Powodzenia... A i jeszcze jedno. Specjalnie do Pani Łepkowskiej (może przeczyta) bardzo Panią proszę niech pani więcej scenariuszy nie pisze. Nie nadaje się Pani do tego i nie wychodzi to Pani. Proszę przestać (już chyba i tak wystarczająco dużo kasy na tych szmirach Pani zarobiła). Życzę udanych (zwłaszcza dla widzów) przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona łepkowska Re: "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - ty IP: *.spray.net.pl 10.01.08, 22:56 Drogi Zawiedziony Widzu! Chciałam Cię poinformowac, że NIE JESTEM autorką scenariusza filmu "Jeszcze raz". Jestem wyłacznie WSPÓŁAUTORKĄ POMYSŁU tego filmu, autorem scenariusza jest Pan Erwin Wencel. Reklama filmu została oparta na moim nazwisku, nie podobało mi się, ale nie mogłam nic w tej sprawie zrobić. Ale ta reklama właśnie wytworzyła w widzach przekonanie, że jestem jednym z głównych twórców "Jeszcze raz", choć NIE JEST TO PRAWDA. Pomimo Twoich, Drogi, Zawiedziony Widzu porad nie zaprzestałam jeszcze pisania scenariuszy i zapraszam od końca marca na film "Nie kłam kochanie", tym razem taki, pod którym będę podpisana jako scenarzysta i współproducent, a więc będę mogła wziąć pełną odpowiedzialnośc za film i z pokorą wysłuchać uwag krytycznych, a z radością - pochlebnych. Mam nadzieje, że tych ostatnich będzie więcej. W obsadzie Piotr Adamczyk, Marta Żmuda-Trzebiatowska, Wojciech Karolak, Magda Schejbal,Grażyna Szapołowska, Beata Tyszkiewicz. Przykro mi, że film zawiódł Cie, Widzu - mnie również... Pozdrawiam serdecznie Ilona Łepkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Wencel Re: "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - ty IP: *.chello.pl 19.01.08, 17:39 Drogi Widzu - nie ufaj skromności największej polskiej scenarzystki.Zapewniam Cię,że królowa scenariuszy miłosnych miała więcej niż bardzo istotny wpływ na kształt scenariusza,co pozwalam sobie wspomnieć znając wrodzoną skromność Mistrzyni. Kto jak nie ja wie lepiej na ten temat... Z pozdrowieniami Erwin Wencel Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 K.romantyczne są dobre dla wykształciuchów z PO 10.01.08, 17:01 komedie romantyczne są dobre dla niedouczonych wykształciuchów - wyborców PO... To właśnie mieszczuchy z kompleksami chodzą na komedyjki romantyczne w stylu Tylko mnie kochaj aby się dowartościować = że ktoś w Polsce jeździ ładnym samochodem i mieszka w tym samym mieście co oni. Również z kompleksów głosują na PO- bo to "modne" bo to partia "wykształconych" itd. Normalny człowiek nie trawi zarówno komedii romantycznych jak i Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyw Re: K.romantyczne są dobre dla wykształciuchów z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.08, 08:30 ales ty glupi:) natomiast wyborcy jaroslawa I madrego ogladaja tylko bergmana i kieslowskiego:) takich to mamy swiatlych ludzi wywodzacych sie z srodowiska radiomaryjnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmitka "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - tylk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 18:40 jest to naprawde nieprawdopodnie glupie i dziwie sie że Stenka bierze w tym udzial i jednoczesnie w roznych wywiadach wydziwia o trudnych rolach.... smieszne nie ch gra takie role i niedzielne Jeziorany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika z Kwidzyna "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - tylk.. IP: *.kwidzyn.mm.pl 27.01.08, 14:32 zajewypasistyy film >! polecam .! tylko bym chciała jeszcze zobaczyc Cypryanskiego .>! ;*;*; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - tylk.. IP: *.lukman.pl 08.05.08, 17:46 co wy gadzcie to super film a ze jakims ... sie nie podobało to nie znaczy ze niebędzie sie podobało widzom nie mzna wam wierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia "Jeszcze raz" polska komedia romantyczna - tylk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.08, 11:29 Jest to świetna komedia romantyczna;)I ja sie nie zgadzam z tymi osobami co im sie nie podoba ta komedia,jeśli Ci sie nie podoba to nie ogladaj tego i nie mów że to głupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś