Dodaj do ulubionych

WLADCA PIERSCIENI JUZ W KINACH

IP: *.uk.uudial.com 24.12.01, 11:52
WCZORAJ OGLADALAM ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY FILM MIJAJACEGO ROKU!!!!
FILM NIESAMOWICIE DOBRZE ZROBIONY OD POCZATKU DO KONCA!!!!
I OCZYWISCIE PRZEPIEKNA MUZYKA I CUDOWNE KRAJOBRAZY(FILM KRECONO W NOEWJ
ZELANDII).ZDECYDOWANIE POLECAM ALE W POLSCE MUSICIE CHYBA JESZCZE TROCHE
POCZEKAC NA PREMIERE.jESLI WAM SPIESZNO PRZYJEZDZAJCIE DO LONDYNU.
POZDRAWIAM I WESOLEGO KARPIA!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: OLO Re: WLADCA PIERSCIENI JUZ W KINACH IP: *.chello.pl 24.12.01, 20:11
      Witam. Ja nie mogę sie juz doczekać na polską premierę.
      pozdro.
    • Gość: Lechu Re: WLADCA PIERSCIENI JUZ W KINACH IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.01, 01:55
      Jeżeli następne części będą tak dobre, jak ta pierwsza, to ten film pobije
      wszelkie rekordy. Już teraz ciekawi mnie, co będzie za rok...
      Ja zamawiałem bilety na 20 dni przed premierą i nie było już wielkiego wyboru!
      Film nie przekłamuje ani ducha ani posłania książki, choć scenariusz odbiega
      nieco od pierwowzoru. Ciekawe, że zachyceni są też ludzie, którzy nigdy
      Tolkiena nie przeczytali, co najlepiej świadczy o powodzeniu tego projektu.
      Głosy krytyki, które słyszałem lub czytałem są rzadko na tyle rzeczowe, żeby
      brać je całkiem poważnie, np. że nazbyt krwawy. Byłem na filmie z moimi
      nastoletnimi synami, wychowanymi na Doom i Quake i nie sądzę, że można ich
      bardziej zdeprawować, pomijając już pytanie, jak uniknąć przelewu ketchupu w
      ekranizacji książki, której bohaterowie niemal nigdy nie rozstają się z białą
      bronią. No, chyba, że zapytamy reżysera takiego hita jak Quo Vadis...

• Gość: ABeCe Re: WLADCA PIERSCIENI JUZ W KINACH IP: *.unn.ac.uk 10.01.02, 20:01
        Przylaczam sie do chwalenia jaki to lord of the rings jest dobry. Z biletami
        nie mialem juz na szczescie problemu ale musze przyznac, ze film jest
        wyswietlany w trzech badz 4 salach. pzdr.
    • Gość: Aga Re: WLADCA PIERSCIENI JUZ W KINACH IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 14:15
      Przed świętami byłam w Niemczech i miałam okazję iść do kina na Włądcę
      pierścieni, ale nie poszłam - mój niemiecki jest zbyt słaby, aby zrozumieć cały
      film. Niemcy mają to do siebie, że wszystkie filmy "dabingują" - to mnie
      wkurza .Co do muzyki i krajobrazów - to się zgadzam, są fantastyczne (widziałam
      fragmenty w tv).
      Pozdrawiam -Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka