Gość: knur IP: *.pl 18.09.03, 20:34 <do "Potopu" nawiązuje też pojedynek Ziemka z wikingiem - podczas walki otacza ich krąg "kibiców"...> a nie do "Pana Wołodyjowskiego", z Boguszem Bilewskim groźnie kiwającym palcem na Turka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *<:o) Hoffman - czeski film!Tytuły inne,tylko aktorzy ci sam IP: *.acn.pl 18.09.03, 21:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birke Re: Ta krytyka jest dla mnie najlepszą zachętą :-) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 18.09.03, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j A w "Przekroju" strasznie film zjechali. IP: *.acn.waw.pl 18.09.03, 23:33 A w "Przekroju" strasznie film zjechali. No wiec co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Inaczej sobie wyobrażałem Starą baśn. IP: *.energis.pl 18.09.03, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Re: Inaczej sobie wyobrażałem Starą baśn. IP: *.energis.pl 18.09.03, 21:42 Bardziej współcześnie. Szczególnie Domana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re:Dajcie spokój Hoffmanowi IP: *.pop.e-wro.net.pl 19.09.03, 13:00 Wieszacie psy na Hoffmanie i jego nowym filmie - że to i owo nie tak jak należy. Lepiej przeczytajcie oryginał który był chałą już w swoich czasach i nie zostawiono na nim suchej nitki. Nie każda książka i nie każdy film muszą być rewelacyjne, grunt, że w ogóle są. A Olbrychskiego widzę w tej roli o wiele lepiej niż np. Lindę czy Pazura ( ę ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re:Dajcie spokój Hoffmanowi IP: *.ibch.poznan.pl 19.09.03, 22:45 Gość portalu: amator napisał(a): > Wieszacie psy na Hoffmanie i jego nowym filmie - że to i owo nie > tak jak należy. Lepiej przeczytajcie oryginał który był chałą > już w swoich czasach i nie zostawiono na nim suchej nitki. Nie > każda książka i nie każdy film muszą być rewelacyjne, grunt, że > w ogóle są. > A Olbrychskiego widzę w tej roli o wiele lepiej niż np. Lindę > czy Pazura ( ę ) A nie lepiej zeby ich nie bylo ??? W koncumogli dac rezyserowi jaks nagrode za caloksztalt + pensje za nie-rezyserowanie i bylo by taniej. Jan Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A mnie ciekawia te kupalowe"perwersje".Oj,Szczerba 19.09.03, 07:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech_na_sali Re: A mnie ciekawia te kupalowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 08:27 A w nastepnej polskiej superprodukcji niech zrobią crossover. Popiel na czele Szwedów idzie zodbywać Łodź z Ziemi obiecanej, a miasta broni wiedzmin w Rudym 102. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Czy Bohdan Stupka (Popiel) mowi wlasnym glosem? IP: *.ichf.edu.pl 19.09.03, 08:59 Moze ktos, kto ogladal film, wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag mówi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 21:28 Byłam, widziałam: mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Znowu Olbrychski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:17 Czy Daniel Olbrychski MUSI grać w KAŻDYM polskim filmie z serii "lektury szkolne i klasyka narodowa"? Tak jest juz od trzydziestu lat i końca nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Znowu Olbrychski A KTO ??? IP: *.pop.e-wro.net.pl 19.09.03, 13:12 co , może Kondrat na jego miejsce HAHA. ALBO lepiej 07 zgłoś się HAHA i nie przepuściłby Jarusze. To by był hit HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Znowu Olbrychski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 13:29 Stara baśń, ku pognębieniu serc. Straszne!!! Przynależność do kina polskiego najgorszej klasy, jak w wielu filmach nic z niczym się nie łączy, scenariusz kiepski, ale co gorsza montaż - dlaczego zawsze głos sobie, a obraz sobie, ktoi to skleja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re: rzygi i kupa!!! - totalny KOKS!!! IP: *.ibch.poznan.pl 19.09.03, 22:47 a ktos ci kazal isc do kina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjrak Re: rzygi i kupa!!! - totalny KOKS!!! IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 10:45 pewnie wcale nie widzial ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
duch.lasu omijac z daleka, szkoda czasu i pieniędzy 20.10.03, 13:44 Film dobry byc może dla ostatnich klas szkoły podstawowej. Ewentualnie dla trochę starszych, acz niewymagających, wielbicielek Żebrowskiego. Recenzja w GW na cztery gwiazdki jest kompletnym nieporozumieniem. Scenariusz nadaje się tylko na rozpałkę do kominka. To dziewczę które grało Dziwę nadaje się byc może do telenowel ale od dużego ekranu powinno sie trzymać z daleka (przynajmniej na razie). Żebrowski po raz kolejny pokazuje że potrafi zagrać nawet najgorzej napisane postacie ale to za mało żeby uratować film (i rezysera jak przypuszczam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widziałem! Re: "Stara baśń" od piątku w kinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 15:52 Widziałem. Jest pare fajnych scen bitwy,ładne kostujmy no i wreście jakieś Efekty komputerowe w Polskim filmie ale troche za długi jak dla mnie i momentami nurzący. Odpowiedz Link Zgłoś