Dodaj do ulubionych

Stary człowiek i morze

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 17:14
Co to jest palancie
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaXxX hmm IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 02.03.04, 17:28
      to jest najnudniejsza książka jaką kiedykolwiek
      przeczytałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: AnetaXxX hmm 2 IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 02.03.04, 17:31
      a kto mi nie wierzy ze to najnudniejsza książka to niech sam ją sobie
      przeczyta. Wtedy zrozumi i potwierdzi ze mam racje!!!!
      • vulture Re: hmm 2 02.03.04, 20:28
        Nie "zrozumi". Czytałem i nie uważam za nudną. Nie potwierdzam.
        • Gość: smaller Re: wszystkie hmmm :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:29
          Boże, Hemingway'owi chyba się strasznie nudziło, że napisał taki chłam! Gdyby
          zostawić samo przesłanie czy ogólny zarys fabuły to pisałby je dłużej, niż ja
          to zdanie! (bo przesłania niet :P A fabuła jest płytka na maxa)
          • Gość: NEMO Stary Czlowiek i Moze??!!!! IP: 5.5R4D* / *.saix.net 03.06.04, 16:16
            Pozdrawiam
      • Gość: Zbyl Re: hmm 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 01:59
        Czytałem i uważam że to świetna książka. Pochłonąłem ją jednym tchem. Ale oczywiście to nie książka dla tych inteligentów, co czytają "Pana Tadeusza" opuszczając opisy...
    • Gość: Dorota =/ Re: Stary człowiek i morze IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 02.12.04, 21:22
      cio to jest?!?!?! ja mam sie z tego cokolwiek dowiedziec?!?!?!
      • Gość: szcz Re: Stary człowiek i morze IP: *.czes.gazeta.pl 02.12.04, 22:10
        To jest najpiękniejsza książka jaką przeczytałem w młodości. Do dzisiaj do niej
        wracam. Nudna? No tak, jeden facet, jedna ryba, jedna łódka, jedno morze... Ani
        kawałka seksu, nie ma bicia po mordzie, a nawet przekleństw niewiele. Na pewno
        wielu z przedmówców nie znalazło w niej nic ciekawego. W każdym razie ja polecam
        • Gość: szcz Re: ...i jeszcze jedno IP: *.czes.gazeta.pl 02.12.04, 22:13
          Wszystko to co napisaliśmy dotyczy raczej książki niż filmu, bo ten - mimo
          nominacji do Oscara i roli Spencera Tracy - nie jest, niestety, najlepszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka