Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 09:14 rewelacja , na pewno pójdę do kina ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yhwh Avatar - zwiastun IP: 212.160.172.* 21.08.09, 09:31 juz sie nie moge doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Avatar - zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 11:14 pomieszanie elfow i wróżek z sci-fi? to juz było! w dodatku ludzie jak zwykle - potrafia przemykac przez kosmos ale robota bojowego zrobic nie potrafia? koles z lukiem i na wiwernie rozwala cala armie ludzi - smiac sie czy plakac? [sonda=Czy jest sens tworzenia filmow tylko dla animacji czy tez film powinien posiadac TREŚĆ?] [*]Film to zapchaj dziura umysłowa, ma być ładny, nie sensowny! [*]Film moze byc brzydki jak noc, ważne zeby opowiesc byla ciekawa! [*]Film ma miec ciekawa historie, nie ma miec ckliwych momentow gdzie nic sie nie dzieje i ma byc ładnie zrealizowany, bez niedoróbek [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lagospapa Avatar - zwiastun filmu IP: 62.173.34.* 22.08.09, 15:27 Titanic był filmem dla wszystkich, a to jest komputerowa fantasy tylko dla miłośników gatunku. Nie przewiduję wielkiego sukcesu tej bajeczce zrodzonej w komputerach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meth Re: Avatar - zwiastun filmu IP: 188.33.199.* 20.12.09, 19:54 Terminator i Aliens tez byly tylko dla fanow gatunku. Skad ich sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob-one Avatar - zwiastun filmu IP: *.chello.pl 08.11.09, 10:45 Cóż, to będzie w 3D-więc jakie by nie było i tak mnóstwo ludzi pójdzie do kina choćby dla czystej ciekawości. Ja oczywiście się wybieram...lubię takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
inverti Re: Avatar - zwiastun filmu 12.11.09, 20:34 No zobaczcie zwiastun... www.cineo.pl/2009/11/avatar-2009/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek dla mnie toto wygląda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.09, 17:12 jak trailer jakiegoś smętnego szpila, jakich na tony ostatnio klepią.. ale co tam, to już było.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obejrzyjfilm.c0.pl Re: Avatar - Film dotępny Online- Oglądaj za darmo IP: 91.145.144.* 19.12.09, 19:33 Oglądaj za darmo filmy online bez rejestracji Film Avatar Dostępny na :www.obejrzyjfilm.c0.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekrownalczyk2 Re: Avatar - Film dotępny Online- Oglądaj za darm IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 11:54 Fajna kopia też jest na Darmowe filmy online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an1687 Avatar - zwiastun filmu IP: *.chello.pl 17.01.10, 12:38 bylam juz 2 razy.za pierwszym mialam wrazenie ,ze jestem na mieszance Pocahontas,Tańczącego z wilkami z Czasem apokalipsy.A po powrocie do domu uswiadomiłam sobie ,że nie moge przestac myślec nie historii w filmie opowiedzianej ale o tym ,co ZOBACZYŁAM, o przepięknych sic! postaciach,niebiańskich widokach, o dynamice...i zdecydowałam , ze musze wyciagnąc do kina moich uczniów ,żeby wszyscy , bez wyjątku nie przegapili tej historycznej projekcji.I to był ten 2 raz , jak uczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an1687 Avatar - zwiastun filmu IP: *.chello.pl 17.01.10, 12:38 bylam juz 2 razy.za pierwszym mialam wrazenie ,ze jestem na mieszance Pocahontas,Tańczącego z wilkami z Czasem apokalipsy.A po powrocie do domu uswiadomiłam sobie ,że nie moge przestac myślec nie historii w filmie opowiedzianej ale o tym ,co ZOBACZYŁAM, o przepięknych sic! postaciach,niebiańskich widokach, o dynamice...i zdecydowałam , ze musze wyciagnąc do kina moich uczniów ,żeby wszyscy , bez wyjątku nie przegapili tej historycznej projekcji.I to był ten 2 raz , jak uczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kill22 Re: Avatar - zwiastun filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 14:02 Ty poleciłaś takie arcydzieło dzieciakom ,zaciągnęłaś je na taki beznadziejny gniot ? Jezu w jakiej szkole uczysz mam nadzieję, że nie tam gdzie chodzą moje dzieci.Za kilka lat będzie kilkaset filmów w 3D i o tym filmie nikt nawet nie wspomni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Avatar - zwiastun filmu IP: *.tktelekom.pl 02.02.10, 16:39 extra byłem w kinie 3d polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avatar Avatar - zwiastun filmu IP: *.147.247.138.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.10, 23:00 Podobno można wpaść w depresję po obejrzeniu filmu, bo samemu chce się zostać Avatarem. Ja się wyleczyłam po przeczytaniu "Pamiętnika Avatara, czyli dalsze losy Jake'a Sully". MOżna się posikać ze śmiechu. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jara Re: Avatar - zwiastun filmu IP: *.146.210.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 21:56 źle podałeś link powinno być Pamiętnik Avatara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biond Avatar - zwiastun filmu IP: *.44-79-r.retail.telecomitalia.it 04.02.10, 23:28 Dla mnie film super,szkoda tylko ze poraz kolejny zostala pokazana prawda do czego sa zdolni ludzi,ogladajac takie filmy jest mi za nas wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filmy Online Re: Avatar - OGlądaj online Lektor PL IP: *.internetia.net.pl 06.03.10, 00:53 Witam Film Avatar jest dostępny z Lektorem PL super jakość na stronie filmy online za darmo Polecam można oglądać za darmo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avatar lektor.pl Re: Avatar - OGlądaj online Lektor PL IP: *.static.szczecinek.net.pl 21.04.10, 08:50 AP.MPNO haslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Avatar - zwiastun IP: *.205.40-78.dynamic.3bb.co.th 02.05.12, 16:10 Film Kontrabanda (2012) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jannette Re: Avatar - zwiastun IP: 175.139.225.* 31.05.12, 15:36 Film Elita zabójców (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś