Gość: bert IP: *.net.autocom.pl 14.02.04, 19:52 Ogłaszam konkurs na najpiękniejszy komplement jaki kobieta może usłyszeć z ust mężczyzny. Moja propozycja: gdyby wprowadzono podatek od urody to byś zbankrutowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poskromieciel Re: komplementy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 21:29 No moze na jakas blachare to zadziala, ale musi byc najebana w 3 dupy Odpowiedz Link Zgłoś
dziewucha22 Re: komplementy 14.02.04, 22:44 ja usłyszałam taki i mnie sie podobał- "gdybym wiedział ze Cie poznam nie kochałbym sie z żadna inna"- a wtedy byłam jeszcze dziewicza:-)hehe i dalej to mój jedyny! co myslicie ze bajerował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBA Re: komplementy IP: *.acn.waw.pl 14.02.04, 23:06 Twoje "pszczolki" stercza jak antenki a twoje "wisienki" powoduja ze niemoge chodzic normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.blue Re: komplementy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.04, 23:20 Mam dobry komplement na rozpoczecie znajomości.Kiedyś w pabie podeszłem do wrecz ślicznej panny i zapytałem "przepraszam czy mogła byś mi porzyczyć mapę" na co ona zdziwiona z delikatnym uśniechem zapytała "a po ci teraz mapa"na co ja całkowićie szczerze odpowiedzialem"ponieważ zabładziłem w twoich oczach". ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka Re: komplementy IP: *.pl / *.pl 14.02.04, 23:21 ja mogę powiedzieć najgłupszy: jesteś tak piękna że powinnaś grać w brazylijskich telenowelach i od razu bym chciał się z Tobą ożenić i mieć duzo dzieci. hihihi. kiedyś mi się coś takiego zdarzyło, jechałam autobusem a z naprzeciwka jechał samochodem facet. nasze spojrzenia się spotkały, facet zawrócił i jechał za autobusem kilka przystanków, aż wysiadłam. nie musiał nic już mówić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: komplementy IP: *.pl / *.pl 14.02.04, 23:23 chyba bardzo musiałaś się potłuc......jak spadałaś z nieba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: komplementy IP: *.net.autocom.pl 15.02.04, 09:50 A co powiecie na to: 1. Przy tobie to ja głupieję 2. Na świecie jest mnóstwo pięknych i atrakcyjnych kobiet i wcale nie trzeba opuszczać tego miejsca / wychodzić z tego pokoju / wstawać od tego stolika, aby się o tym przekonać 3. Ile męskich serc złamałaś od naszego ostatniego spotkania? 4. Mam powiedzieć jak wyglądasz? a mam być miły czy szczery? bo jeśli mam być miły to wyglądasz świetnie, ale jesli mam być szczery to wygladasz po prostu olśniewająco 5. Lepiej wyglądałabyś tylko w sukni ślubnej 6. Ty to nawet w worku na kartofle wygladałabyś pociągająco 7. Jak tak na ciebie patrzę to myślę sobie, że Pan Bóg jest niesprawiedliwy, bo niektórym daje wszystko i to jeszcze w najlepszym gatunku 8. Jeśli chcesz żebym trzymał ręce przy sobie to musisz wyglądać trochę mniej pociągająco 9. Mogłabyś się poczuć obrażona gdybym przynajmniej nie spróbował cię pocałować Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: komplementy 17.02.04, 10:44 to co uslyszalam: 1. to byl najlepszy seks w moim zyciu 2. cudownie drzysz 3. jestes zupelnie normalna 4. jestes ty a cala reszta to blondynki intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo komplement a rebours IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 11:05 - Oczy masz jak szyby naftowe - takie głębokie? - Nie, takie zaropiałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: komplement a rebours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 03:49 -Oczy masz jak sarna -Takie zgrabne? -Nie, takie owlosione Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: komplementy 17.02.04, 23:01 moj brat mowi ze jakby nie byl zonaty to by sie z toba zaraz ozenil. Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: komplementy 17.02.04, 23:31 ...jesteś jak wiosna - z każdym dniem piękniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: komplementy 17.02.04, 23:38 straszne te komplementy!!!oklepane i przeznaczone chyba dla słodkich idiotek.zawsze jak słyszę taki banał to nie wiem czy mam sie śmiać czy wprost wyrazić dezaprobatę?ja na komplement życia czekam.chociaż mój facet ostatnio powiedział mi że byłabym świetnym adminem. To było coś,bo on sam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ismaelita Re: komplementy 20.02.04, 13:03 No, tandetny neobarok. Stiuki, kolumny i złocenia. To z BRAVO to wszystko wyczytane. Najlepszy to taki, jesteś nie w ciemie bita, fajnie mi się z tobą gada, ale ty masz poczucie humoru, trudno cię zagiąć, ale te działają na mój ulubiony typ babek co konie można z nimi kraść, pojechać na Syberię, skakać na paralotni, dyskutować o James Joyce. Odpowiedz Link Zgłoś
muczo.maczo Re: komplementy 20.02.04, 13:18 > ulubiony typ babek co konie można z nimi kraść, pojechać na Syberię, skakać na > paralotni, dyskutować o James Joyce. ten tego, te twoje baby - to chlopy co ? Odpowiedz Link Zgłoś