wodna_37 21.04.14, 09:16 Kto może polecić jakiś fajny 4 * hotel w Maroku ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deowit Re: : hotel 4 * w Maroko 21.04.14, 11:12 Hotele w Maroku to praktycznie hotele w Agadirze czyli mieście nad morzem służącym do wypoczynku nad oceanem .Ja akurat byłe w hotelu Tivoli parę lat temu 4 * -całkiem niezły ale oddalony od plazy jakieś 400 - 500 metrów - w kazdym razie nie przy promenadzie nadmorskiej i przy plazy . Minusem tego rozwiązania jest to , że taki hotel nie ma własnej plaży z leżakami i musisz sama sobie szukać miejsca i zabierać własny ręcznik . Stąd polecam hotele przy plaży w których co prawda nie byłem ale przechodziłem obok . W zwiazku z tym znalazłem dla ciebie stronke z holidaycheck.pl i tam masz własnie hotele przy plazy i mozesz sobie ustawić wyszukiwanie jak tylko ci sie podoba www.holidaycheck.pl/dh/3657e51b-ecc5-3bb4-8033-05fc1db29f49 pozdrawiam . Odpowiedz Link
wodna_37 Re: : hotel 4 * w Maroko 22.04.14, 16:44 dziękuję za odpowiedź, ale bardziej interesuje mnie hotel blisko plaży, oraz taki w którym nie będę się nudzić w gronie emerytów...będę szukała Odpowiedz Link
maroko4u Re: : hotel 4 * w Maroko 23.04.14, 14:13 Witam; Mysle ze najlepszym hotelem tej kategorii, położenie, wyżywienie i animacje to bedzie Iberostar Funty Beach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
meffcia_85 Re: : hotel 4 * w Maroko 23.04.14, 16:40 ja również polecam iberostar founty beach, jest przy samej plaży, duży basen. bardzo fajny jest również kenzi europa, jest po remoncie. Odpowiedz Link
wodna_37 Re: : hotel 4 * w Maroko 23.04.14, 18:45 dziękuję przejrzę opinie na holidaycheck :) pozdrawiam maroko4u napisał: > Witam; > Mysle ze najlepszym hotelem tej kategorii, położenie, wyżywienie i animacje to > bedzie Iberostar Funty Beach. > Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia_p45 Do Maroko4u 17.05.14, 00:33 Znasz może ten hotel: Les Dunes D'Or Hotel & Spa ? Wygląda na fajny ale nie ma zbyt dużo o nim opinii w j. polskim.. Odpowiedz Link