Dodaj do ulubionych

przerwałam diete:((((((((

26.05.04, 00:10
Po 11 dniach odchudzania, przerwania diety i rozpoczecia od nowa dzis ja
przerwalam:(zjadlam normalna bulke i potem nalesniki z nutella a potem 2
malenki drobiowe paroweczki:(zabijcie mnie a co na to moja biedna odmiana
kopenhaskiej!od jutra wracam na tory mam nadzieje
Obserwuj wątek
    • blodymarry Re: przerwałam diete:(((((((( 26.05.04, 06:34
      O nie nie nie kochana!!!! Nikt Cię nie będzie zabijał!!!!! Nie ma tak
      łatwo :))). Złamałaś dietę, zbeszcześciłaś tyle dni odchudzania i co myślisz??
      Że Cię zabijemy i będzie po wszystkim?? Nie ma tak lekko :)), skazujemy Cię na
      dalsze odchudzanie :)). Hahaha... a tak poważnie to wszystko oczywiście
      żarty ;), nie ma co płakać tylko do roboty!!
      Ja kopenhagę porzuciłam w sobotę, niestety truskawki które mnie kusiły wygrały
      z zieloną sałatą i stwierdszilam, że teraz jest tyle zielonych, czerwonych i
      innych kolorowch, warzywno-owocowych pyszności , ze ja sie jajami i befsztykami
      katować nie będę :). W weekend pofolgowalam ale i tak jestem 2 kilosy do
      przodu ;).
      Pozdrawiam przesyłym cieplutkie uściski i trzymam kciuki :).

P.s. "parówkowym skrytożercom mówimy NIE!" - tekst z Misia ;)
    • czarodziejka1 Re: przerwałam diete:(((((((( 26.05.04, 09:42
      Waterfall jak mogłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że przemyślałaś swój
      postępek i się poprawisz :))) A co do tej diety kopenhaskiej to ja Ci się wcale
      nie dziwię :)))) Też bym tak zrobiła! Dziewczynki, robi się chyba coraz cieplej
      i może w końcu przyjdzie ciepła wiosna i lato. Dlaczego nie możemy jeść samych
      owoców na przykład? Waterfall, trzymaj się cieplutko i nie poddawaj się
      nastrojom. Ja przecież też, jak może zdążyłaś już wyczytać z moich wywodów na
      tym forum, w ubiegłą niedzielę pozwoliłam sobie na rozpustę w postaci ciasta ze
      śliwkami i whisky! I co? Nic się nie stało. W poniedziałek grzecznie powróciłam
      do mojej diety 1000 kalorii i się trzymam :)
      • schaetzchen Re: przerwałam diete:(((((((( 26.05.04, 20:18
        No ładne rzeczy! Ale nie martw się - kopenhaska to nie jest dla normalnych ludzi
        :)) Vivat 1000 kcal (hmmmm napisało mi się 100 kcal, ale poprawiłam :)

Ja dzisiaj znośnie - typu kanapka na razowym chlebie z pomidorem, sałata z małą
        ilością oliwy i dużą ilością innych warzyw i kiełków, banan, 3 mandarynki, jakaś
        marchewka (młoda!!!) - tylko przed chwilą wpadka... 3 kosteczki gorzkiej
        czekolady... 20 g... ilość kalorii przemilczę... ale to było podczas sprzątania
        w kuchni (mycie szafek, okna, podłogi itp.) więc musiałam sobie te trudy
        wynagrodzić :)

Trzymajmy się dzielnie, idzie wiosna, czuję to w kościach! Będzie dobrze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka