Dodaj do ulubionych

Problem z dietą

09.04.15, 11:57
Próbowałam zejśc do 1500 kcal dziennie ale mam z tym duży problem.
Czy możecie coś doradzić jak w niej wytrwać?
Obserwuj wątek
    • salette Re: Problem z dietą 09.04.15, 12:13
      Możesz próbować programów motywujących jak tomekg.myvi.net/
      Takie wyzwanie z pewnością Ci pomoże.
      Tam masz cały przekroj porad, sklep. O nowości czy szczegóły warto też skontaktować się z zarządzającym stronę po nowości.
      • maryska32 Re: Problem z dietą 09.04.15, 12:26
        Tego nie znałam. I co wejść by stać się klientem? i kontaktować się z tym Tomaszem na stronie?
        No motywacji mi zdecydowanie brakło do tej pory. Może te wyzwanie coś pomoże.
        Jak to możliwe, żę 1,5 mln osób korzystało z tego i nic nie wiem na ten temat?
        • salette Re: Problem z dietą 09.04.15, 12:37
          W Polsce jest to nowy program. Do tej pory był głownie w USA i Europie zachodniej teraz weszli do nas.
          Ja jeszcze zaczynałam na amerykańskim, chodź ten polski wydaje się chyba ulepszony nawet. Jak chcesz to skorzystaj. tomekg.myvi.net/ to moim zdaniem naprawdę dobra opcja.
    • cyllia Może herbalife? 10.04.15, 23:12
      Mi też nie udało się wytrwać na takiej głodowej diecie, nie martw się :). Zmniejszenie dawki kalorii o połowe normalnym sposobem to duży wyczyn. Lepiej wspomagać się dobrymi suplementami. Smiało mogę polecić koktajle herbalife od www.sklepdiety.pl/ .Dzięki nim zmniejszysz dawkę kalorii, bo zastępujesz koktajlami 2 posiłki w ciągu dnia. nie masz też uczucia głodu ze względu na jego składniki. To łatwiejsze i lepsze rozwiązanie od diety 1000 czy 1500 kcal :)
      • danielah Re: Może herbalife? 17.06.15, 10:41
        Ja piłam herbalife, i byłam zadowolona, ale teraz stosuje fitfastshop.pl/ FIT FAST, ma lepszy skłąd jest w 100% naturalny, wiekszosc znajomych którzy stosowali Herbalife teraz pije FIT FASTa. ! Polecam wszystkim ! Efekty super, a co najwazniejsze skład, moga go pić nawet dzieci i kobiety w ciąży. REWELACJA !!! i co najważniejsze DUZO TAŃSZY !!!
    • aleksandrame Re: Problem z dietą 06.12.15, 19:35
      Polecam rozmowę z dietetykiem
      www.twoja-dietetyczka.pl
    • pawel_en Re: Problem z dietą 28.09.16, 13:55
      A może lepiej iść w inną stronę:) zbijamywage.pl/przydatne-przy-odchudzaniu/9-prostych-trickow-odchudzajacych
    • ela9843 Re: Problem z dietą 12.10.16, 00:16
      Możesz skorzystać z konsultacji dietetycznych. Jeżeli będziesz miała odpowiednio ułożoną dietę to nie będziesz miała problemu z tym żeby w niej wytrwać. Ważne aby była ona dobrana do Ciebie i do Twoich potrzeb. Ja korzystam z konsultacji na sklepdiety.pl/ i sobie chwalę. Nie mam ochoty na podjadanie a dieta jest smaczna i odżywcza. Czuję się dużo lepiej zarówno fizycznie ja i psychicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka