aniceta12 03.01.11, 09:18 Czy ktoś wie gdzie w Toruniu można otrzymać tabletki midiana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: midiana 06.01.11, 10:40 zapewne już nigdzie. jak zresztą w całym kraju. poproś w aptece o odpowiednik o tym samym skladzie. Odpowiedz Link
justy1 Re: midiana 28.05.11, 09:13 sprawa nieaktualna zapewne, ale warto wiedzieć, że Midiana wróciła do sprzedaży i jest dostępna w aptekach i hurtowniach farmaceutycznych. Odpowiedz Link
anastazzjaa Re: midiana 08.09.11, 07:39 justy1, przecież Midiana jest dostępna na rynku! Nie mieszkam w Toruniu, ale w Opolu i tutaj spokojnie można ją dostać, dobre tabletki po których nie mam żadnych nieprzyjemnych dolegliwości Odpowiedz Link
od.czasu.do.czasu Re: midiana 08.09.11, 09:10 U mnie w Łodzi też są, za całkiem fajną cenę Odpowiedz Link
gemmi18 Re: midiana 08.09.11, 16:36 Może trochę zboczę z tematu, ale piszesz, że nie masz żadnych nieprzyjemnych dolegliwości po tych tabletkach. Stosowałaś więc wcześniej jakieś inne? Mogę wiedzieć jakie i co było nie tak podczas ich brania? Będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link
marketta Re: midiana 09.09.11, 09:23 gemmi18 napisała: > Może trochę zboczę z tematu, ale piszesz, że nie masz żadnych nieprzyjemnych do > legliwości po tych tabletkach. Stosowałaś więc wcześniej jakieś inne? Mogę wied > zieć jakie i co było nie tak podczas ich brania? Będę wdzięczna za informację. midiana to moje pierwsze i jak na razie jedyne tabletki (mam nadzieje ze tak zostanie) napisałam, że nie mam żadnych objawów bo często moje kolezanki narzekają łykając jakieś inne tabletki na tradzik, bądź tycie Odpowiedz Link
plancton Re: midiana 28.09.11, 18:25 odkrycie... Tak, teraz już jest, długo jest, ale kiedy pisano ten wątek faktycznie była wtedy wycofana. Wróciła na rynek bodajże jakoś w kwietniu tego roku, na szczęście Odpowiedz Link
marketta Re: midiana 28.10.11, 08:12 tez się cieszę z powrotu midiany na rynek, jak tylko o tym usłyszałam to pobiegłam po recepte do mojego gina Odpowiedz Link