gocha221 01.02.05, 16:44 www.kobiety.org/przypominajka/index.html ciekawa jestem do jakich tabletek jest dolaczona, moze ktoras z Was juz ma?? producent sie oczywiscie nie moze zareklamowac.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reggie85 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 03.02.05, 12:07 Moja kuzynka przy pierwszym opakowaniu mercilonu dostała od ginekologa. Odpowiedz Link
kati_p Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 03.02.05, 22:22 ja mam w komórce ustawione przypomnienie- codziennie o 22.20 ..właśnie przed chwilą dzwoniła Odpowiedz Link
kreatywni Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 03.02.05, 22:33 Ja dostałam od ginekologa. Mój daje przypominajkę na prośbę lub gdy sam widzi że dziewczynie się przyda (np. gdy rozpoczyna antykoncepcję). Beż względu na rodzaj tabletek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
justy1 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 03.02.05, 22:37 do pigułek sheringa. szczególnie do mercilonu. Odpowiedz Link
justy1 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 03.02.05, 22:38 tfu! chodzi o Organon! (a nie o sheringa) Odpowiedz Link
okiwi Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 14.02.05, 10:12 ja niedawno dostalam receptę na Mercilon więc pewnie sobie wykupie taką przypominajkę razem z tabletkami. A czy do pojedynczego pudełeczka też jest dodawana, bo nie wiem czy akurat bedę miała w tym miesiącu tyle pieniędzy zeby mi starczyło na trzy opakowania, wiec jeżeli ktoś ma info czy dorzucja ją do pojedynczgo to proszę napisać, albo moze po prostu zapytam się w aptece Odpowiedz Link
adriana78 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 04.02.05, 13:31 Hej, ja biore Mercilon i to właśnie do tych pigułek jest dodawna przypominajka,moj ginekolog przepisał mi 3 opakowania mercilonu i w środku był taki prezencik Zresztą bardzo mila i praktyczna jest ta karta, mi sie zdażało dosyc czesto zapomniać o tabletkach , a teraz nie mam z tym problemu , bo karta dzwoni do czasu az nie wezmiesz pigułki i nie nacisniesz "STOP" to jest na tyle malutkie, że mozna ją wszędzie ze sobą zabierać PS: Na moim pudełku przeczytałam, że producentem mercilonu jest Organon nie Schering Odpowiedz Link
aneta_malec Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 04.02.05, 14:53 Jest dodawana do Mercilonu - to ja wiem, bo to moje tabletki i właśnie mam przepisane od mojego Ginekologa, ale właśnie nie wiem, czy one są wszędzie dostępne w Warszawie? (właśnie wszędzie się w necie pytam o to Moja Apteka pod domem to tragiczna jest a nie chcę żeby mi się recepta przeterminowała. Koniecznie muszę mieć tę Kartę Przypominajkę, bo się w niej zakochałam)) Oczywiście żartuję, ale naprawdę bardzo by mi się przydała, a mój Ginekolog już miał tylko jedną i nie mógł mi dać i powiedział, że na pewno będzie w pudełku z trzema Mercilonami Aneta Odpowiedz Link
adriana78 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 07.02.05, 17:16 Ach więc przypominajka dodawana jest do Mercilonu to się dobrze składa, bo akurat po zobaczeniu badań lekarz przepisał mi te pigułki o przypominajce tez wiedziałam, bo widziałam jej reklame na jednej ze stron kobiecych, ale nie wiedziałam, że akurat do mercilonu jes dołączana. W takim razie przy kolejnej wizycie u ginekologa , będę musiała go o nią poprosić, a w moim przypadku na pewno się sprawdzi, bo często zdaża mi się zapominać o pigułkach, a potem zachodzę w głowę czy wszystko będzie w porządku. Odpowiedz Link
vika80 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 08.02.05, 11:08 Hej - co ja się naszukałam, o co chodzi z tą papugą )) Czyli Mercilon? Ja na razie brałam Diane35 ale muszę koniecznie zmienić, bo wyniki hormonalne i wątrobowe mam w rozsypce po nich. I to nie ginekolog mi przepisał tylko dermatolog! Miałam kilka syfków i dostałam te straszne tabletki. Nigdy więcej Diane! Chciałam w ogóle w połowie kolejnego pudełka je wyrzucić, ale podobno nie wolno przerywać. Teraz dopiero trafiłam na porządnego lekarza, kazał mi dokończyć ostatnie opakowanie, przerwać, zrobić wszystkie badania i wyszło, że zupełnie niepotrzebnie się tym faszerowałam. No i teraz mam jeszcze miesiąc przerwy i idę znowu do lekarza, to może mu zasugeruję Mercilon właśnie? Nie dla tej "papużki" oczywiście ale po tym co czytam teraz w komentarzach i na stronach, to chyba są to jedne z najlepszych antykoncepcyjnych tabletek dla młodych kobiet. I tak zrobię to, co mi lekarz powie oczywiście, ale o Mercilon na pewno zapytam. Potem dam znać co powiedział VIKA Odpowiedz Link
mia29 Re: PRZYPOMINAJKA -do jakich tabletek jest dodawa 11.02.05, 17:00 No i co zdecydowałaś się na Mercilon ? Ja mogę polecić te pigułki, niby są podobne do Logestu i Harmonetu, ale muszę przyznac, że po dłuzszym stosowaniu Logestu wystąpiły mi potworne bóle głowy i musiałam je wtedy odstawić, potem poszłam do gina i on mi przepisał Mercilon i jak narazie jest spoko-dobrze się czuję. Napisz co bierzesz teraz? Odpowiedz Link