pati_1 Re: ciąża? 13.05.05, 06:32 Jak juz wczesniej pisalam-pekła nam gumka w 22-gim dc.Zorientowalismy sie w polowie,był tylko ten plyn ejakulacyjny.Okresy zawsze mialam co 28-29 dni, a teraz juz jest 31 i nic.w 8 dniu po tym feralnym zdarzeniu zrobilam test ciazowy-Qiuck View z moczu popoludniowego ale wykazal ze nie jestem w ciazy.Jednak ja wciaz nie mam okresu,brzuch mnie pobolewa jakbym miala go dostac,raczej zadnej wydzieliny z pochwy,mecza mnie troche wzdecia-tylko ze wczesniej tez je czasem mialam a teraz to juz nie wiem moze one sa z nerwow.Czy to prawda ze test w 8 dniu nie wykryl jeszcze ciazy.Kiedy go najlepiej powtorzyc?A moze wieksza pewnosc bede miala jak zrobie badanie na HCG z krwi? Ile to kosztuje ewentualnie?Bardzo sie boje.Prosze o rade. Odpowiedz Link
anusia29 Re: ciąża? 13.05.05, 09:52 hcg z moczu jest precyzyjne. masz niewielkie szanse by być w ciązy. Miesiączka może ci się opóźniac także ze stresu. Zrób test QView za dwa - trzy dni. Odpowiedz Link
pati_1 Re: ciąża? 14.05.05, 09:14 Na szczescie mamą jednak nie zostane jeszcze.Wszystko sie wyjasnilo i jest ok.Dzieki. Odpowiedz Link