31.07.05, 21:27
Zdarzylo Wam sie przy braniu tabletek, ze okres nie pojawil sie tego dnia co
powinien?bo zaczynam sie martwic... nie mialam jeszcze takiej sytuacji.
Obserwuj wątek
    • keira24 Re: Pytanie,. 01.08.05, 00:36
      Witaj
      Tak, zdarzylo mi sie cos takiego. Zawsze w siedmiodniowej przerwie dostawalam
      miesiaczke w konkretnym dniu tj. w srode, ale potem nastapila zmiana na
      czwartek. Teraz juz caly czas tak mam. Nie wiem, czym to bylo spowodowane.
      Natomiast wiem, ze z powodu stresu miesiaczka pojawila sie raz w tej przerwie w
      piatek. Wtedy tez sie martwilam, ale wszystko skonczylo sie dobrze.
      Mysle, ze u Ciebie tez to bedzie stres. Nie piszesz o innych ewentualnych
      powodach, ktore bylyby przyczyna opoznienia. Na pewno wszystko bedzie dobrze.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • baby1girl Re: Pytanie,. 01.08.05, 09:53
        ostatnio caly czas towarzyszy mi stres;/. Ale nie wiedzialam, ze to moze byc
        powod, bo przeciez to wszystko idzie mechanicznie przy tabletkach... Jak
        narazie jeszcze nie mam, spoznia sie 1 dzien. Zadnej tabletki nie zapomnialam w
        ciagu opakowania, wiec ciaze wykluczam (chociaz ten 1% zawsze istniejesad ).
        • keira24 Re: Pytanie,. 01.08.05, 10:14
          Witaj
          Jesli nie zapomnialas zadnej tabletki, nie mialas biegunki, wymiotow, anie tez
          nie bralas leku, ktory mialby wplyw na tabletki, to ciaze wyklucz i nie mysl
          tak intensywnie o tym, ze masz dostac miesiaczke. Czasem pomaga wysilek
          fizyczny, relaks, ktory calkowicie pozwoli Ci zapomniec o oczekiwaniu. Wtedy na
          pewno okres sie pojawi. Jeden dzien to jeszcze nic takiego. Na pewno wszystko
          bedzie dobrze. Moze porozmawiaj ze swoim partnerem. Swiadomosc, ze ktos wie
          oprocz Ciebie i jest z Toba tez pomaga. Nie mow o o ewentualnej ciazy, ale o
          stresie jaki towarzyszy Ci teraz w zyciu i oczekiwaniu na miesiaczke.
          Wszystko bedzie dobrze.
          Pozdtawiam serdecznie.
    • wild_asik Re: Pytanie,. 01.08.05, 10:22
      Czesc!!!
      Mialam bardzo krytyczną sytuacje i bardzo podobną do Twojej. Zdarzylo mi sie ze
      okres przy braniu tabletek nie pojawil mi sie w wyznaczonym dniiu, malo tego,
      nawet po siedmio dniowej przerwie!!!!
      Wszystkie tabletki bralam regularnie, o tej samej porze!Bylam juz niemal pewna
      ze jestem w ciaży i jestem tym 1% ktoremu moglo zdarzyć sie babesad Poszlam do
      lekarza, kazał mi zrobic test ciazowy, ktory zreszta nic nie wykazał, lekarz
      zbadal mnie i wykluczyl ciążę, ulżylo mi...Przepisla luteine na wywołanie
      okresu.Co było przyczyna takiego zachwiania???ŻLE DOBRANE TABLETKI (a czulm sie
      przy nich naprawde ok, ale moj lekarz nie zrobil mi badan na hormony, bo po
      co??)Ale najwazniejsze ze narazie nie jestem szczeliwa mamusia,bo na to
      przyjdzie jeszcze czas....

Nie martw sie, sadze ze okres pojawi sie napewno w najblizszych dniach, a jesli
      nie to udaj sie do lekarza, bo szkoda twoich nerwow i niepotrzebnego
      stresu.Moze ten lekarz, ktory wypisal ci tabletki, tez poszedl po najnizszej
      linii oporu i przepisal ci cokolwiek.Albo organizm zaakceptuje tabletki albo
      nie....

Bedzie dobrze!!!!Daj znać, jak sprawy sie potoczy

Pozdrawiam serdecznie
    • baby1girl Re: Pytanie,. 01.08.05, 11:52
      dziekuje za wsparciesmile juz jest wszystko oksmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka