Dodaj do ulubionych

niesamowite:)

17.02.08, 00:23
Cześć dziewczynkismileMam takie pytanie!Jako że jesteście bardziej doświadczone powiedzcie mi czy możliwe jest zajście w ciążę podczas brania pigułek...
Dodam,że brałam antybiotyki,potem się bardzo cieszyłam bo poprawiła mi się przemiana materiiwinkMyślałam,że schudnębig_grin
I tak przez jakieś 2 tyg chodziłam do kibelka jakieś 5 razy dziennie:I
Potem dostałam jakieś dziwne plamienia,ale okres pojawił się w terminie tylko jakiś bardziej skąpy...
Objawy mam jak przy ciąży,ale dalej wydaje mi się to niemożliwe!!!
Słyszałyście o czymś takim?Zastanawiam się czy jest sens robić testwinkCzy po prostu czekać...?Bo jakieś takie to wszystko niesamowite dla mniewink)
Obserwuj wątek
    • turzyca Re: niesamowite:) 17.02.08, 00:30
      ech, kobieto, ja Cie za bardzo rozsadna mialam....

Antybiotyki byly oslabiajace hormony czy nie?
      Ostre te biegunki mialas czy jednak mialas szanse cos strawic?
      Szklana kule mam sobie kupic?
      itd

idz do apteki, zrob test, bedziesz miala odpowiedz, nic wiecej przez neta zrobic
      nie moge.
      • fabiankaa Re: niesamowite:) 17.02.08, 10:30
        no co ty, turzyca postaraj sie.. z fusow powróż albo z nicka smile
        • dziubasekk Re: niesamowite:) 17.02.08, 10:54
          No ja wiem ,że głupia byłam,ale jakoś nie przeszło mi to przez myśl...
          Przy antybiotykach uważałam-zgodnie z ulotką,ale potem na śmierć zapomniałam-zwłaszcza,że nie były to biegunki tylko takie cuś tyle,że częściejwink
          Swojej głupocie sama się nie mogę nadziwić,ale cóż mogę teraz zrobićwink
          Płakać nad rozlanym mlekiem nie będę

ps.jeśli o te wróżby chodzi to wolałabym z fusówwink)
          Z nicka się trochę bojęwink
          • doral2 Re: niesamowite:) 17.02.08, 13:52
            abrakadabra.....wolisz na tak, czy na nie?? wink)
            • dziubasekk Re: niesamowite:) 17.02.08, 14:09
              Qrcze teraz to już sama nie wiemwinkPrzemyślę wszystkie za i przeciw i dam znać wink)
              • turzyca Re: niesamowite:) 17.02.08, 15:17
                daj znac jaka plec wolisz to siegne albo po earl greya albo po lady grey. wink
                Lepiej zebys wolala dziewczynke, bo lady grey ostatnimi czasy jakos lepiej mi
                smakuje. ;]
              • f_emmefatale A ja bym się tak nie śmiała.... 17.02.08, 18:46
                tylko biegła czym prędzej po test,bo jeśli jesteś w ciąży to lepiej przestać
                brać już te hormony,tylko bdać o zdrówko.
                • dziubasekk Re: A ja bym się tak nie śmiała.... 17.02.08, 19:48
                  Wiem,wiemsmileJutro rano zrobięwink
                  A jeśli chodzi o fusy to pójdę na żywiołbig_grin
                  Turzyca-zamknij oczy i wybierz-niech będzie co ma byćsmile
                  Co prawda ja bardziej earl grey'a lubię,ale poświęcę się dla koleżankiwink)

PS.A w ogóle to jestem jakiejś dobrej myślismileI humor mi dopisuje-co ostatnio się nie często zdarzasmile))
                  • turzyca Re: A ja bym się tak nie śmiała.... 17.02.08, 21:26
                    Jak chcesz powaznie moje fusy traktowac, to chlopczyk. smile

A tak ogolnie to chcialam podkreslic, ze dziubasekk ogolnie jest rozsadna osoba
                    i pomijajac ten schizowy watek wink zachowywala sie bardzo rozsadnie: zadbala o
                    to, zeby antybiotyk nie oslabial pigulek, nie miala gwaltownych problemow z
                    przewodem pokarmowym, ma w planach zrobienie testu. Moim zdaniem szanse, ze
                    zaszla w ciaze sa takie jak normalnie przy braniu tabletek. Jakies odchylki od
                    normy, zarowno ukladu pokarmowego jak i rozrodczego, moga sie zdarzyc,
                    szczegolnie po ciezszej infekcji.
                    • dziubasekk Re: A ja bym się tak nie śmiała.... 18.02.08, 01:32
                      Chłopczyk może być big_grin
                      A poważnie dzięki za słowa otuchysmileWiem,że trochę zeschizowałam,ale to o mi się
                      dzieje jest naprawdę dziwne...
                      Tak czy tak jutro robię test,a we środę mam wizytę u lekarza!Jeśli to nie ciąża
                      to i tak jest coś nie tak i wolę to sprawdzićsmile
                      Dobrej nocki życzęwink)
                      • doral2 Re: A ja bym się tak nie śmiała.... 18.02.08, 08:57
                        mi wyszło, ze dziewczynke miec będziesz wink))
    • dziubasekk Re: niesamowite:) 18.02.08, 10:13
      Mnie wyszło,że nici z tego... smile
      Nie możecie się zgodzić co do płci,więc może innym razemsmileNie chcę,żeby potem było,że jedna lepsza 'fusiara'* niż drugawink
      Tak czy tak we środę lekarz.Powiem,że bez badań nie wyjdę z gabinetu!Mam nadzieję,że to coś pomoże tongue_out

*fusiara- kobieta wróżąca z fusów big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka