malwina79 12.12.09, 01:05 W Matrasie internetowym jest -25% na wszystkie książki, z tego co wyczytałam to dostawa do księgarni jest za darmo. Ceny bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 12.12.09, 12:23 Jesteś wielka, że się tą informacją podzieliłaś. Mój portfel dowiedziawszy się, że mniej schudnie na święta przekazuje wręcz wyrazy uwielbienia Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: W Matrasie -25% na książki 14.12.09, 08:15 Ale dziwne, że w księgarni nie ma tej znizki. Odpowiedz Link Zgłoś
yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 19.12.09, 14:23 nothing.at.all napisała: > Ale dziwne, że w księgarni nie ma tej znizki. Panie księgarniane powiedziały, że sprzedaż internetowa jest matrasową nowością (czy to możliwe??) i promocja ma rozreklamować usieciowiony wariant księgarni. Niestety będę chyba zmuszona odwołać pen pochwalny na cześć malwiny79, która informację o zniżce zamieściła. Wprawdzie części szukanych tytułów w Matrasie nie znalazłam, ale pokusa jest i tak ogromna i wielkość zamówienia wymknnęła nam się spod kontroli :) Odpowiedz Link Zgłoś
yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 19.12.09, 14:25 ów pen to oczywiście pean Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 15:32 dieki Ci dobra kobieto! super wiadomosc, zrobie sobie prezent;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: W Matrasie -25% na książki 26.12.09, 12:36 no cóż... też chciałam sobie zrobić prezent... zamówiłam w czwartek tydzień przed wigilią kilka książek z perspektywą odbioru w środę przedwigilijną za dobrych kilkaset złotych (przedpłata, a jak...), a we wtorek po 14 zadzwoniła pańcia że niestety ale tych książek nie mają na stanie... szkoda tylko, że w koszyk w sklepie je spokojnie wrzuciłam... w stacjonarnym matrasie oczywiście o zniżce mogłam zapomnieć :( nie będę więcej u nich kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quantum Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 15:37 Skorzystałam z oferty, wybrałam odbiór w księgarni. Nie jestem zadowolona - jedna z trzech książek w bardzo złym stanie, niemal zniszczona, pan w księgarni powiedział, że nie może mi jej wymienić, muszę reklamować przez internet, ponieważ (jeżeli dobrze zrozumiałam ;)) księgarnie stacjonarne i sklep internetowy nie są jedną firmą i dopiero rozpoczynają współpracę. Problemy również przy odbiorze - nie dostałam żadnego maila, co powinnam ze sobą wziąć, a na miejscu zażądano dowodu wpłaty. "Panienka" w księgarni, z niejaką pretensją, stwierdziła, że "proszę panią (sic!), oni o wielu rzeczach nie piszą, ale to nie mój problem!", na szczęście kierownik sklepu bardziej znał się na swojej robocie ;). Ogólnie bardzo złe wrażenie: niemiła obsługa, ZNISZCZONA książka (a to dyskfalifikuje). Ja już nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudyna Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 17:26 skorzystałam z tej promocji do tej pory dwa razy. za pierwszym razem na 16 książek nie było jednej - otrzymałam telefon z informacją o braku tego samego dnia i zwrot pieniedzy na koncie mialam juz natępnego dnia. książki odebrałam w ksiegarni po okazaniu dowodu tożsamości (to akurat logiczne i popieram), co do jakosci książek nie mialam żadnych zastrzeżen. za drugim razem zamowilam 6 ksiażek, tez z odbiorem w ksiegarni i niestety, tym razem jedna z książek (w twardej okładce) dosc znacznie obtłuczona. osobiscie nie kupiłabym ksiazki w takim stanie, ale w tej sytuacji musiałam to jakos przełknąć. nie zniechęciło mnie to jednak do dalszego korzystania z tej formy zakupów (pod warunkiem ze promocja jeszcze potrwa) gdyz ceny po rabacie naprawde korzystne! Odpowiedz Link Zgłoś
nauta_ Re: W Matrasie -25% na książki 27.12.09, 21:11 My skorzystaliśmy raz i jesteśmy zadowoleni. Wszystkie zamówione książki (7 sztuk) dotarły, wszystkie w idealnym stanie. Odbiór książek w przedwigilijną środę na dowód. Miasto Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo.nad.berlinem Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:27 Piszę, bo kilka osób się skarży, a ja mam akurat dobre doświadczenie:) Zamowiłam dwie książki, odebrałam w księgarni - wszystko odbyło sie sprawnie i sympatycznie. Żadnych problemów, książki bez najmniejszych zniszczeń, a odbiór za okazaniem dowodu:) No i 30 złotych w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
mia72 Re: W Matrasie -25% na książki 28.12.09, 11:37 Ja też mam bardzo pozytywne wrażenia - w niedzielę przed świętami zamówiłam książki, w poniedziałek je wysłali, a we wtorek przyjechał kurier. Po prostu błyskawiczna obsługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 28.12.09, 23:35 Ja też będę ich klientką. Tak długo, jak utrzymają promocję. Złożyłam dwa zamówienia. Książki były w znakomitym stanie. Gdyby było inaczej, złożyłabym reklamację - atrakcyjny rabat nie uprawnia sprzedawcy do wciskania bubli. Daje się odczuć, że matrasowa sprzedaż internetowa jest niedopracowana. W pierwszym zamówieniu na 11 tytułów nie dostarczono 2 książek. Szczęśliwie nie były to pozycje przeznaczone na prezent. Minusem było to, że internetowej historii zamówienia nic nie wskazywało na to, że nie zostało ono w pełni zrealizowane. Przymierzam się jednak do dalszych zakupów, rabat jest miło odczuwalny dla kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś