Dodaj do ulubionych

W Matrasie -25% na książki

12.12.09, 01:05
W Matrasie internetowym jest -25% na wszystkie książki, z tego co
wyczytałam to dostawa do księgarni jest za darmo. Ceny bardzo
atrakcyjne.
Obserwuj wątek
    • yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 12.12.09, 12:23
      Jesteś wielka, że się tą informacją podzieliłaś. Mój portfel dowiedziawszy się,
      że mniej schudnie na święta przekazuje wręcz wyrazy uwielbienia
    • nothing.at.all Re: W Matrasie -25% na książki 14.12.09, 08:15
      Ale dziwne, że w księgarni nie ma tej znizki.
      • yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 19.12.09, 14:23
        nothing.at.all napisała:

> Ale dziwne, że w księgarni nie ma tej znizki.

Panie księgarniane powiedziały, że sprzedaż internetowa jest matrasową nowością
        (czy to możliwe??) i promocja ma rozreklamować usieciowiony wariant księgarni.
        Niestety będę chyba zmuszona odwołać pen pochwalny na cześć malwiny79, która
        informację o zniżce zamieściła. Wprawdzie części szukanych tytułów w Matrasie
        nie znalazłam, ale pokusa jest i tak ogromna i wielkość zamówienia wymknnęła nam
        się spod kontroli :)
        • yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 19.12.09, 14:25
          ów pen to oczywiście pean
    • Gość: Nina Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 15:32
      dieki Ci dobra kobieto! super wiadomosc, zrobie sobie prezent;)
      • czarneoczy Re: W Matrasie -25% na książki 26.12.09, 12:36
        no cóż...
        też chciałam sobie zrobić prezent...
        zamówiłam w czwartek tydzień przed wigilią kilka książek z perspektywą odbioru w
        środę przedwigilijną za dobrych kilkaset złotych (przedpłata, a jak...), a we
        wtorek po 14 zadzwoniła pańcia że niestety ale tych książek nie mają na stanie...
        szkoda tylko, że w koszyk w sklepie je spokojnie wrzuciłam...
        w stacjonarnym matrasie oczywiście o zniżce mogłam zapomnieć :(
        nie będę więcej u nich kupować.
    • Gość: quantum Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 15:37
      Skorzystałam z oferty, wybrałam odbiór w księgarni. Nie jestem zadowolona - jedna z trzech książek w bardzo złym stanie, niemal zniszczona, pan w księgarni powiedział, że nie może mi jej wymienić, muszę reklamować przez internet, ponieważ (jeżeli dobrze zrozumiałam ;)) księgarnie stacjonarne i sklep internetowy nie są jedną firmą i dopiero rozpoczynają współpracę. Problemy również przy odbiorze - nie dostałam żadnego maila, co powinnam ze sobą wziąć, a na miejscu zażądano dowodu wpłaty. "Panienka" w księgarni, z niejaką pretensją, stwierdziła, że "proszę panią (sic!), oni o wielu rzeczach nie piszą, ale to nie mój problem!", na szczęście kierownik sklepu bardziej znał się na swojej robocie ;).
      Ogólnie bardzo złe wrażenie: niemiła obsługa, ZNISZCZONA książka (a to dyskfalifikuje). Ja już nie skorzystam.
      • Gość: Klaudyna Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 17:26
        skorzystałam z tej promocji do tej pory dwa razy. za pierwszym razem na 16
        książek nie było jednej - otrzymałam telefon z informacją o braku tego samego
        dnia i zwrot pieniedzy na koncie mialam juz natępnego dnia. książki odebrałam w
        ksiegarni po okazaniu dowodu tożsamości (to akurat logiczne i popieram), co do
        jakosci książek nie mialam żadnych zastrzeżen.
        za drugim razem zamowilam 6 ksiażek, tez z odbiorem w ksiegarni i niestety, tym
        razem jedna z książek (w twardej okładce) dosc znacznie obtłuczona. osobiscie
        nie kupiłabym ksiazki w takim stanie, ale w tej sytuacji musiałam to jakos
        przełknąć.
        nie zniechęciło mnie to jednak do dalszego korzystania z tej formy zakupów (pod
        warunkiem ze promocja jeszcze potrwa) gdyz ceny po rabacie naprawde korzystne!
        • nauta_ Re: W Matrasie -25% na książki 27.12.09, 21:11
          My skorzystaliśmy raz i jesteśmy zadowoleni. Wszystkie zamówione
          książki (7 sztuk) dotarły, wszystkie w idealnym stanie. Odbiór
          książek w przedwigilijną środę na dowód. Miasto Wrocław.
    • Gość: niebo.nad.berlinem Re: W Matrasie -25% na książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:27
      Piszę, bo kilka osób się skarży, a ja mam akurat dobre
      doświadczenie:)
      Zamowiłam dwie książki, odebrałam w księgarni - wszystko odbyło sie
      sprawnie i sympatycznie. Żadnych problemów, książki bez
      najmniejszych zniszczeń, a odbiór za okazaniem dowodu:) No i 30
      złotych w kieszeni
      • mia72 Re: W Matrasie -25% na książki 28.12.09, 11:37
        Ja też mam bardzo pozytywne wrażenia - w niedzielę przed świętami
        zamówiłam książki, w poniedziałek je wysłali, a we wtorek przyjechał
        kurier. Po prostu błyskawiczna obsługa:)
        • yantichy Re: W Matrasie -25% na książki 28.12.09, 23:35
          Ja też będę ich klientką. Tak długo, jak utrzymają promocję. Złożyłam dwa
          zamówienia. Książki były w znakomitym stanie. Gdyby było inaczej, złożyłabym
          reklamację - atrakcyjny rabat nie uprawnia sprzedawcy do wciskania bubli.
          Daje się odczuć, że matrasowa sprzedaż internetowa jest niedopracowana. W
          pierwszym zamówieniu na 11 tytułów nie dostarczono 2 książek. Szczęśliwie nie
          były to pozycje przeznaczone na prezent. Minusem było to, że internetowej
          historii zamówienia nic nie wskazywało na to, że nie zostało ono w pełni
          zrealizowane.
          Przymierzam się jednak do dalszych zakupów, rabat jest miło odczuwalny dla kieszeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka