hetacus 03.02.04, 13:17 Czy są tutaj czytelnicy książek Józefa Mackiewicza, jednego z najwspanialszych polskich pisarzy XX wieku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzech Re: Józef Mackiewicz IP: 80.51.253.* 05.03.04, 10:22 Obawiam się, że to pytanie to nie w tym forum i nie w tym portalu. Czytelników Józefa Mackiewicza jest mniej więcej tyle, ile prawdomównych polityków :) Z pewnością ich znajdziesz na stronie Jemu poświęconej www.tylkoprawda.akcja.pl Grzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Józef Mackiewicz IP: 81.18.216.* 05.03.04, 21:12 ja kiedys czytalam. najbardziej zapadla mi w pamieci Kontra. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Józef Mackiewicz 06.03.04, 19:55 Gość portalu: Grzech napisał(a): > Obawiam się, że to pytanie to nie w tym forum i nie w tym portalu. > Czytelników Józefa Mackiewicza jest mniej więcej tyle, ile prawdomównych > polityków :) > Z pewnością ich znajdziesz na stronie Jemu poświęconej www.tylkoprawda.akcja.pl > Grzech Ha, tę stronę znam nadzwyczaj dobrze ! Ten wątek założyłem raczej z ciekawości czy ktokolwiek tu czyta JM... Odpowiedz Link Zgłoś