Gość: Andzia IP: *.um.poznan.pl 12.03.10, 14:35 Wg mnie najsłabsza jego książka, totalny chaos, ciekawa jestem innych opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Nowy Vargas LIosa 12.03.10, 15:18 Poprosze tytul, zupelnie mnie ominela wiadomosc o nowej powiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Nowy Vargas LIosa IP: *.um.poznan.pl 15.03.10, 10:18 "Lituma w Andach" Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Nowy Vargas LIosa 15.03.10, 13:33 o mamo, a juz myslalam, ze jakas gapa jestem. Lituma to ksiazka sprzed ho ho ho, data wydania to 1993 rok - akurat ja jej nie moge przeczytac do konca bo mnie przeraza. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_adelajda Re: Nowy Vargas LIosa 23.03.10, 09:19 Ha,ha. Dałam się nabrać. A tak w ogóle - pierwszy raz czytałam kilkanaście lat temu, teraz kupiłam nowe wydanie i przeczytałam jeszcze raz. Chaosu nie odnotowałam. Moim zdaniem - najlepsza książka Llosy. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Nowy Vargas LIosa 23.03.10, 09:29 To nie jest nowa ksiązką Llosy, bo wiedziałabym o tym. Nie uważam, że jest najgorsza. Jest jedną z tych lepszych:). Ale to moja subiektywna oczywiście opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Nieco chaotyczna ale dobra 23.03.10, 10:31 Może istotnie Lithuma jest książką nieco chaotyczną, ale też i taka chyba powinna być. Przecież właśnie chaos rządzi życiem bohaterów tej książki. Dla mnie kiedyś była niestrawna(jako nastolatka nie znosiłam książek o biedzie), teraz to jedna z lepszych pozycji Llosy. Odpowiedz Link Zgłoś