Gość: olla IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.04.04, 17:06 Poleccie mi, prosze, jakis dobry kryminał na swieta (moze jeszcze zdaze kupic...). Ostatnio czytalam A. Marinine-rewelacja!-, babcie Agathe i Chmielewska mam juz dawno za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodniczka Re: dobry kryminał IP: *.nowadeba.net 09.04.04, 17:34 niesmiertelne chandlery przeszlas? niesamowita atmosfera czarnego swiata bogarta odciagnie od pisanek.... zegnaj, laleczko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: dobry kryminał IP: *.nowadeba.net 09.04.04, 17:37 ach i co zona komisarza maigreta gotuje na obiad?-przepiekne tres francais "simenony" do kupienia za grosze na starociach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: dobry kryminał IP: *.visp.energis.pl 09.04.04, 19:52 MacLean - 48 godzin, Lalka na łancuchu Odpowiedz Link Zgłoś
lena_magda Re: dobry kryminał 09.04.04, 22:00 To ja moze jeszcze dorzuce Akunina - szczegolnie Walet pikowy przypadl mi do gustu, choc i inne tytuly tez warte polecenia... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: dobry kryminał IP: *.aster.pl / *.acn.pl 09.04.04, 22:51 Serdecznie dziekuje-tak, "zegnaj laleczko" mam juz za sobą, ale reszte chetnie przeczytam! Pozdrawiam i zycze udanych swiąt! Odpowiedz Link Zgłoś