nitka28 01.07.11, 15:24 polecam!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka28 Re: E. FLOCK EMMA i ja 03.07.11, 10:15 ta przedstawia ksiązka zycie z perspektywy małej dziewczynki ,która w domu przeżywa piekło . prawdziwa ksiązka o życiu, prawdziwa aż do bólu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k. Re: E. FLOCK EMMA i ja IP: *.wave.com.pl 04.07.11, 09:12 Tak, potwierdzam, książka jest rzeczywiście rewelacyjna. No i jest to literatura, nie zapiski z cyklu "Historie prawdziwe" itp. Doskonale napisana, choć historia jak najbardziej prawdopodobna. Wiem, że wyszły jeszcze inne książki tej autorki. Czy ktoś z Was czytał? Dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
garga-mella Re: E. FLOCK EMMA i ja 04.07.11, 20:33 Dzięki, faktycznie brzmi zachęcająco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: E. FLOCK EMMA i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 10:29 Tak, ta książka jest przepiękna. Dzięki niej możemy zobaczyć jak cenne wartości panują w naszych domach. Ta dziewczynka nie miała nic. I jeszcze ta sytuacja w jej domu... Nie jedni z nas nie potrafiliby sobie z tym poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
basiunia2d Re: E. FLOCK EMMA i ja 18.02.12, 09:17 Koleżanka mi pożyczyła to sobie przeczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś