Gość: Gosia IP: *.lot.pl 27.08.04, 12:07 Czym się różni czerwony Kod Leonarda Da Vinci od niebioeskiego???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Albertus.pl Re: Kod Leonarda Da Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:58 Jak się idzie ulicą z książką, to czerwona okładka bardziej zwraca uwagę. --- Księgarnia Internetowa - Albertus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofabrika.com Re: Kod Leonarda Da Vinci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.04, 13:05 Oooo tociekawe. Nicola Odpowiedz Link Zgłoś
karol.mojzesz Re: Kod Leonarda Da Vinci 27.08.04, 14:13 A czym się różni prawda od bajeczki? Hm, czasami ciężko odróżnić, idąc ulicą, z tym, że bajeczka jest dla większości bardziej atrakcyjna i lepiej się prezentuje jako dogmat. PS. Mam problemy z nową klawiaturą. Proszę o wybaczenie za inne posty. Np. "Jezus" wyszedł mi "ezus". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Kod Leonarda Da Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:25 Zdaje się, że niczym poza okładką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałgosiaM Niczym IP: 80.77.99.* 27.08.04, 16:30 Pytałam się u wydawcy, po prostu tak wydrukowali, środek jest ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutta Re: Kod Leonarda Da Vinci 27.08.04, 16:45 Może wydawca bada, jaki kolor lepiej się sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś