Dodaj do ulubionych

slowo obraz/terytoria

IP: 172.16.22.* 15.04.02, 15:59
No wlasnie, czy ktos slyszal o takim wydawnictwie? Pieknie wydaja ksiazki, jak
chyba nikt w Polsce. Natomiast chyba nie maja wziecia, z tego co widzialem, ich
tytuly to literatury przeznaczona dla fachowcow/literatutoznawcow. A ci jak
wiadomo groszem nie smierdza to raz a dwa - nie jest ich wielu. Ciekawym z
czego sie owo wydawnictwo utrzymuje?
Obserwuj wątek
    • trzcina Re: slowo obraz/terytoria 15.04.02, 16:41
      Wydawnictwo jest świetne. Jakoś się utrzymują, dopytam takich, którzy to wiedzą
      i dopowiem późniejszym postem. Wiem, że moi znajomi, nawet ci bez kasy, na nich
      pieniądze zawsze znajdą. No i biblioteki, obowiazkowo.
      Pzdr
    • Gość: MAT Re: slowo obraz/terytoria IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.04.02, 17:06
      Mają stronę internetową www.slowo-obraz.terytoria.com.pl; tam jest @-
      mail. Możesz dowiedzieć się u źródła

pozdr. :-0
      • Gość: Sol Re: slowo obraz/terytoria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 17:13
        ooooostrona interenetowa, ile ja sie naszukalam tego kiedy chcialam cos sprawdzic...
        A wydawnictwo cudowne, cieszy oko, pamietam ksiazke o Paryzu przez nich wydana-cos pieknego.
        Jak to dobrze, ze sa jeszcze takie wydawnictwa...Czytanie tak wydanych ksiazek to podwojne
        misterium
        • Gość: Gosc Re: slowo obraz/terytoria IP: 217.99.1.* 15.04.02, 21:12
          No coz, oni sa z Gdanska, kontrabanda, prochy, mewki...
          • trzcina Re: slowo obraz/terytoria 15.04.02, 21:33
            O, jeśli przestępczość tak pięknie owocuje, to chyba, wstyd się przyznać, będę
            za. Ale trochę mi się nie zgadza, żeby bandziory...takie piękno na świat...
            • Gość: Gosc Re: slowo obraz/terytoria IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 09:29
              Bandziory... ale na dragach...
              • Gość: cze Re: slowo obraz/terytoria IP: 172.16.22.* 16.04.02, 16:46
                Ja takze jestem zadziwiony (i zadowolony), ze jeszcze ktos tak pieknie wydaje
                ksiazki. Pamietam ze wydali ksiazke Mariusza (?) Wilka o Rosji. Cos
                niezwyklego, wklejane recznie fotografie... Nie mowiac juz o swietnej
                zawartosci. Jako nieliczni wyrozniaja sie na ksiegarskiej polce.
                • Gość: dudu Re: slowo obraz/terytoria IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 17:05
                  Mariusz Wilk "Wilczy notes"
                  • Gość: cze Re: slowo obraz/terytoria IP: 172.16.22.* 17.04.02, 11:06
                    No wlasnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka