5000lib 11.11.16, 13:23 Dzień dobry, Może to nie miejsce na ten wątek. Poszukuję bardzo dobrych atlasów anatomicznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akiriusz Re: Atlas[y] anatomiczne. 19.11.16, 14:57 Ale do czytania dla przyjemności? ;) To okrutny turpizm by był. Bo nie sądze że z przyczyn zawodowo-naukowych, każdy student AM wie gdzie w każdym większym mieście kupić zadany atlas anatomiczny :>> Oj, nieładnie :P Akiriusz przeczytane.org | pamiętnik mola książkowego Odpowiedz Link Zgłoś
5000lib Re: Atlas[y] anatomiczne. 19.11.16, 15:14 Zaraz, zaraz (i nie chodzi o bakcyle:)) czy Ty mnie oceniasz? Czy sypiesz kiepskiej jakości żartami? Czy oczekujesz, że będę się tłumaczyła? Jeśli chcesz doradzić, doradź. Nie dla przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Atlas[y] anatomiczne. 19.11.16, 21:10 Obrazilabys gdyby zawołała: zarazo /rodz.zenski/ lub zarazku i umniejszyła wielkości pomoru! Co do atlasu anatomicznego, w formie książkowej (sic!) to chyba najłatwiej znajdziesz w antykwariatach. Studenci medycyny korzystają z materiałów z sieci, w 3D anatomii, więcej niż z atlasów. Odpowiedz Link Zgłoś
5000lib Re: Atlas[y] anatomiczne. 20.11.16, 10:33 Dlatego się spytałam, przepraszam, pewnie nieprecyzyjnie napisałam. To jest tak, że każdy atlas ma swoje plusy i minusy. A programy coraz to nowe. Odpowiedz Link Zgłoś