kingakunowska 06.10.04, 19:04 Jest piękny. Wygląda jak demon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Paul Auster 06.10.04, 19:10 To prawda ;-) Dla mnie co prawda bardziej jak demon wyglada Vitor Baia, byly bramkarz reprezentacji Portugalii, ale Auster tez jest dobry. No, a wracajac do tematyki forum, jak Ci sie podobaja ksiazki Austera? Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Paul Auster 06.10.04, 19:29 :-) Podoba mi się "City of Glass", bardzo witrażowe, jak i cała "New York Trilogy". Pisał piękne wiersze kiedyś. A w ogóle lubię jego całą twórczość, chociaż czytałam dawno i nie pamiętam prawie żadnych tytułów, tylko ogólny klimat, taki właśnie jesienno-nowojorsko-wietrzny. Lubię jego styl, jest mi wszystko jedno, jaka fabuła, mało z niej zapamiętuję. A wygląda bosko, w młodości był bardzo podobny do F.Kafki. A Vitora B. muszę obejrzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Paul Auster 06.10.04, 19:43 Wlasciwie, to jest podobny :-) Zobacz: www.fortunecity.com/olympia/agassi/918/ Ja z ksiazek Austera najbardziej lubie "New York Trilogy", choc zaskoczyl mnie "Timbuktu" (ulubiony Auster mojej Mamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Paul Auster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:14 To ta sama ja, ale wylogowana :-) Faktycznie podobny. Mnie się kiedyś Auster mylił z Jeffem Goldblumem :-) Tylko że on taki więcej intelektualista, to takie bardziej demoniczne ...:-)))) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś