dimitrowka Re: co teraz czytacie? 14.04.20, 07:28 Anna Fryczkowska "Starsza pani wnika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loz Re: co teraz czytacie? IP: *.ip.skylogicnet.com 15.04.20, 10:16 Ray Odzyskany - Johna Miltona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: co teraz czytacie? IP: *.wdm.pl 21.04.20, 14:01 Stephen Seager Psychopaci tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
x94x Re: co teraz czytacie? 26.04.20, 17:05 Mitch Albom- "Jeszcze jeden dzień'- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eebooks Re: co teraz czytacie? IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.20, 21:33 pochłaniam teraz Manipulacja neuroperswazyjna polecam wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
marynika123 Re: co teraz czytacie? 30.05.20, 14:22 NOCE I DNIE - fajnie jest wrócić do daaawno juz przeczytanej książki znając prawie na pamięć wszystkie sceny z filmu. A powód? - zamknięta biblioteka Odpowiedz Link Zgłoś
damianmuszyna Re: co teraz czytacie? 02.06.20, 15:57 13 pięter Filipa Springera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mkdelpapel123 Re: co teraz czytacie? 07.06.20, 18:40 Harari - Homo Deus. Po serialu Devs na HBO - idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
dimitrowka Re: co teraz czytacie? 16.06.20, 08:19 Paullina Simons "Sześć dni w Leningradzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_qazxsw Re: co teraz czytacie? IP: *.netronik.pl 24.06.20, 09:03 Ja mam rozpoczęte jak zwykle kilka rzeczy: - właśnie kończę lubimyczytac.pl/ksiazka/4918889/dzien-wagarowicza - naprawdę świetny polski horror! Idealny na wakacje - treningi umila mi audiobook lubimyczytac.pl/ksiazka/4926910/bezcenny - też już kończę :) - porozpoczynałam trochę książek z serii Wehikuł czasu Rebisu, ale jakoś nie mogę się zabrać za to sf Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: co teraz czytacie? 02.08.20, 15:17 „Przekroj”. Jestem jego funka, od początku., do czasu przeniesienia się, do niego, stolnicy. Obecny, przeniesiony do czasów Eilego to zawrotna kariera światowa, wchodzi także uchem oraz po angielsku wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ululula Re: co teraz czytacie? 27.08.20, 14:41 Ostatnio wzięło mnie na wojna umiera, niech żyje wojna z wyd. czarnego .. Odpowiedz Link Zgłoś
stellai Re: co teraz czytacie? 02.09.20, 06:17 Czytam „Kontrę” Jonatana Rutza. Błyskotliwa i dowcipna satyra na „dobrą zmianę” w państwowych korporacjach. Szkoda, że książka nie ma praktycznie żadnej promocji - polecił mi znajomy. polecam więc i ja, świetnie się ubawicie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dimitrowka Re: co teraz czytacie? 07.09.20, 08:05 Erica Spindler "Stan zagrożenia" Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: co teraz czytacie? 11.09.20, 17:41 Dominik W. Rettinger "Sekret Elizy." Losy młodej kobiety, która ratując się z koszmaru Auschwitz - Birkenau, decyduje się pracować jako prostytutka w Kommandzie Puff. Dobrze napisana książka. Odpowiedz Link Zgłoś
ululula Re: co teraz czytacie? 17.09.20, 16:01 Już kiedyś ją mi ktos polecał i wypadł mi tytuł :D ZAPISUJĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
darekkoniec789 Re: co teraz czytacie? 22.09.20, 11:06 Czytałem w zeszłym tygodniu książkę, z akcją osadzoną w Korei - dużo się dzieje. "Zabójczy trop" Wiesława Rybskiego, zamawiałem ze strony wyd. Poligraf, gdyby ktoś miał ochotę. Mogę szczerze polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
dimitrowka Re: co teraz czytacie? 02.10.20, 08:25 J.K. Rowling "Harry Potter i Więzień Azkabanu" Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: co teraz czytacie? 09.11.20, 18:16 Jak to co, Baśń o wężowym sercu Radka Raka, świetnie się czyta Odpowiedz Link Zgłoś
aleandra7 Re: co teraz czytacie? 13.11.20, 10:15 ja teraz mam na tapecie książkę Stan Futbolu, pozycja obowiązkowa dla wszystkich fanów literatury sportowej. Jeżeli ktoś się zainteresował i się waha to polecam recenzje na sport-kultura.com/ksiazka/stan-futbolu-recenzja-ksiazki/ , na pewno pomoże w podjęciu właściwej decyzji :) Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: co teraz czytacie? 13.11.20, 11:55 - jako lekturę szkolną - "Opowieść podręcznej" Margaret Atwood, - do egzaminu maturalnego - "Tango" Mrożka, - dla przyjemności - wszystko co Prusa, - w kolejce czeka "Wielka Rewolucja Francuzów 1789" i "Kariera Nikodema Dyzmy" Odpowiedz Link Zgłoś
mendybeek Re: co teraz czytacie? 25.12.20, 04:13 I am currently reading one of my favourite books Man Search For Meaning by Dr Victor Franks. This book is the has river of emotions in it and it will definitely affect your emotional intelligence. How to survive in life is the main theme of this book. Positivity, spirituality, empathy and emotional intelligence coaching are some key points to get successful in life. Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Ken Follett 31.12.20, 00:53 "Niebezpieczna fortuna" - wlasnie skonczylam, dobra, polecam "Człowiek z Sankt Petersburga" -rowniez polecam zamierzam siegnac po kolejna pozycje tego autora, tym razem jednak skorzystam z biblioteki, zobaczymy co znajde. Odpowiedz Link Zgłoś