Gość: gizela IP: *.homechoice.co.uk 12.12.04, 16:04 Poszukuje bardzo pilnie ksiazek Czajki stachowicz:'Ratowal mnie kowal' i 'Malzenstwo po raz pierwszy', tomik poezji Jewtuszenki'Kradzione jablka'.PROSZE PANSTWA O POMOC. Gizela Trenczer,Londyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizela kradzione jablka Jewtuszenki IP: 81.1.82.* 30.01.05, 20:18 poszukuje pilnie!!! tomik Jewtuszenki Kradzione Jablka,czajke stachowicz, krystyny kolinskiej- Szatanska Ksiezniczka, prosze panstwa,pogrzebcie na strychach. gizela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: kradzione jablka Jewtuszenki IP: *.pool.mediaWays.net 30.01.05, 22:39 dlaczego akurat na strychach? a na polkach w pokoju nie mamy grzebac? a w piwnicach?:-) a moze ciebie interesuje akurat taka ze strychu, ale dlaczego? co ma taka ksiazka ze strychu czego nie ma inna?:-) no i jeszcze jedno pytanie: dlaczego tak pilnie poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: czajka stachowicz IP: *.pool.mediaWays.net 30.01.05, 22:45 oooo i jeszcze jedno pytanie nasuwa mi sie:-) dlaczego podpisujesz sie Gizela Trenczer, Londyn? Czyzbys byla az tak znana osobistoscia, ze w ten sposob zaadresowana koperta dotrze do twych rak???? Bo inaczej nie potrafie sobi etego wytlumaczyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: czajka stachowicz 31.01.05, 14:37 Kłopot będzie z książką "Ocalił mnie kowal" I. Czajki-Stachowicz, bo wyszła w Czytelniku w 1956 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luli_l Re: czajka stachowicz IP: *.microsoft.com 31.01.05, 16:13 Widziałam w Gryfie na Mokotowie prawie wszystkie Czajki, również Ocalił mnie kowal. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś