sunrise79 11.03.05, 20:12 musi byc łatwe,lekkie,przyjemne i z humorem ;-) polećcie cos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Popapraniec Re: "coś" dla faceta IP: *.echostar.pl 11.03.05, 21:35 "Koziolek matolek" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popapraniec Re: "coś" dla faceta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 23:04 > musi byc łatwe,lekkie,przyjemne i z humorem ;-) polećcie cos "Zrób mu loda" Ucieszy Się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: "coś" dla faceta IP: *.crowley.pl 12.03.05, 07:40 Ksiązki które dobrze faceci odbierają (my faceci tez miedzy soba czasem rozmawiamy o ksiązkach): Sergiusz Piasecki "Zapiski oficera armii czerwonej" Kurt Vonnegut w zasadzie większość ale proponuje zacząc od "Sniadanie mistrzów" Wiktor Suworow "Akwarium" (jego debesciarska ksiazka ale bez elementow humorystycznych w srodku, poza paroma momentami) seria Mikołajki - swietna zabawa nawet dla dorosłych Sapkowski Agatha Christie lub Artur Conan Doyle (tu raczej tez za wiele humoru nie ma) Niedawno czytałem "Batalion czołgów" J. Skvorecky - niezly ubaw zalezy co kto lubi. Nie wiem ile lat ma ten facet i co lubi. p.s. osławioną na forum "MiM" tez mógłbym polecic ale nie dla kazdego jest to lekkie, łatwe i przyjemne... :-) bo z humorem to jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: "coś" dla faceta 12.03.05, 09:49 dzieki serdeczne Popapraniec-twoja pierwsza propozycja mysle ze mógłby on odebrac to jako jakas aluzje i sie obrazic,ale za to druga-jak chyba kazdemu facetowi-moglaby sie spodobac ;-) Bonzo-facet dwadziescia kilka lat i sama nie wiem co mogloby mu sie spodobac,bo do tej pory jeszcze nie widzialam zeby czytal jakąkolwiek ksiażke. Wiec moze gdyby na poczatek dostał cos w stylu Koziolka Matołka lub Kubusia Puchatka ;-) moze by sie przekoanal ze ksiazki nie gryzą Ciesz sie z tego co masz i nie przestawaj pracowac nad osiągnięciem tego czego pragniesz Odpowiedz Link Zgłoś