Gość: biblioteki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 17:54 Polecam, pierwsza pozycja w moich bookmarchach;) ksiazki.efactory.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: biblioteki 21.03.05, 18:20 fajnie fajnie, ale czemu nie podaja autorow tlumaczen? Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: biblioteki 21.03.05, 18:42 kubissimo napisał: > fajnie fajnie, ale czemu nie podaja autorow tlumaczen? Bo może myślą, że to wszystko literaturą polską jest? a. PS Dokładam mój głos oburzenia do tych, którzy protestują przeciwko lekceważeniu tłumaczy! Nadmieniam, że w życiu nie przetłumaczyłam ksiązki, ale tłumaczy bardzo poważam :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verdish Re: biblioteki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 23:27 hehe, dobre, zobaczyłam link, kliknęłam, wybrałam Balzaca i od razu sprawdziłam czy jest nazwisko tłumacza ;) nie widząc waszych postów oczywiscie. Pewnie, ze nie powinno się ich ignorować, bo w końcu i oni w jakimś stopniu są twórcami tych książek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: biblioteki 22.03.05, 13:41 Fajne stronki, juz sobie troche wydrukowalam, tylko cus malo tam ksiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: biblioteki 22.03.05, 14:07 i czemu ks. Twardowski jest pod K wg alfabetu, he? dosyc to niechlujne..... Odpowiedz Link Zgłoś