Gość: kubu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 16:17 co za okropny belkot fuj tfu i błeeeeeeee przczytalem, bo myslalem, ze w koncu polubie te ksiazke ale niestety... teraz zaluje straconego czasu ehhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO 22.07.02, 13:24 Zgadzam się w 100%. Ja nawet nie doczytałem do końca - brakło mi sił... Odpowiedz Link Zgłoś
iceman555 Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO 24.07.02, 15:18 mysle, ze jest to podyktowane fatalnym i bardzo meczacym tlumaczeniem na jezyk polski-niestety. jesli ktos jest w stanie to polecam wersje oryginalna lub chociaz film, ktory moim zdaniem jest naprawde fenomenalny, mimo pewnych- nielicznych-odstepstw od ksiazki. niektore zabawne scenki, ktore nie zmiescily sie w filmie sa w tzw. bonus materials. naprawde polecam, szczegolnie dla facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreadmann Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO IP: 158.75.8.* 24.07.02, 17:20 hmmm.... a dlaczego wszyscy tacy niezadowoleni dosc mila przeciez lektura; jak dla mnie ksiazka ok, a w stosunku do tego co proponuje nam rodzimy rynek :) wydawniczy bez porownania. Chyba jednak wole takie nedzne tlumaczenia od typowych wypracowan z jezyka polskiego np. Piątka. Milej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO IP: *.kurpisz.pl 29.08.02, 12:24 Dla mnie WIERNOŚĆ była OK. Łyknęłam ją w jedną niedzielę bo nie mogłam się oderwać. lekka forma ale w podtekście wiele prawd o życiu i sprawach damsko- męskich. Filmu nie widziałam, ale sądząc po powieści może być super. Zaletą jest też specyficzny humor autora oraz fakt że dzieje się w Wielkiej Brytanii. Mimo wszystko polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pippin Re: Nick Hornby WIERNOŚĆ W STEREO 30.08.02, 16:58 Ja też nie spadłem ze stołka, ale spokojnie i z zainteresowaniem przeczytałem całość. I to po filmie, więc w zasadzie wiedziałem co będzie. Może to dlatego, że tyle w tym muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś