Dodaj do ulubionych

"Wielkomiasteczkowość" JETZT IN KIOSK

IP: *.schindler.com 20.09.02, 12:47
Siemka

Wydałem książkę pt "Wielkomiasteczkowość". Są to młodzieżowe opowiadania,
niektórzy mówią, że niektóre są fajne. Pomogli mi w tym (w wydaniu) ludzie
dobrej woli. Książki tej nie może przyjąć żadna księgarnia, bo nie mamy
faktur i jesteśmy undergroundowcami i takie tam - proza życia. Więc
sprzedajemy ją przez internet. Zapraszam na stronę www.blog.art.pl/karma.
Książkę można kupić i wysyłamy ją pocztą. Dziękuję za uwagę

Marcin Ostrowski
Obserwuj wątek
    • Gość: Dylan B. Klus Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 14:12
      Ja chciałem tylko dodać, że polubiłem tę książkę do tego stopnia, że kupiłem
      piętnaście egzemplarzy (powaga, jak nie wierzycie, spytajcie wydawcy) i
      wszystkie mi się podobały. Gorąco polecam.
      • Gość: elno Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: 217.153.70.* 20.09.02, 14:51
        Gość portalu: Dylan B. Klus napisał(a):

> Ja chciałem tylko dodać, że polubiłem tę książkę do tego stopnia, że kupiłem
        > piętnaście egzemplarzy (powaga, jak nie wierzycie, spytajcie wydawcy) i
        > wszystkie mi się podobały. Gorąco polecam.

czy w kazdej bylo cos innego? ile trzeba kupic by przeczytac wszystko? czy to
        jest ksiazka w odcinkach?

fanka bardzo zaciekawiona
        • Gość: DBK Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 15:09
          nie, z moich (przyznaję, dość powierzchownych) obserwacji wynika, że zawartość
          wszystkich egzemplarzy jest z grubsza podobna, ale jeśli masz piętnaście sztuk,
          to one wyglądają poważniej na półce (książka jest bardzo chuda w sumie, a
          wszyscy doskonale wiemy, że chude książki słabo się prezentują wizualnie w
          domowej biblioteczce), a poza tym jak pożyczysz przyjacielowi jedną sztukę i
          ten, świnia, zapomni oddać, to i tak strata niewielka, bo zostaje ci jeszcze
          czternaście.
      • Gość: blady menago Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 20:17
        potwierdzam, DBK nabyl 15 sztuk i mino to nadal jest sympatycznym mlodym
        czlowiekiem i nawet mu trzecia raczka chyba niewyrosla
        btw. ladne TTWL sie tu robi
        • Gość: ostry Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.schindler.com 23.09.02, 08:41

> btw. ladne TTWL sie tu robi

no tak, nie mogles sie powstrzymac,
    • muszek0 Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK 20.09.02, 14:28
      Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie
      ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum.
      Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z
      zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum.

od czego są zasady?
      żeby je łamać :)))))))
      • Gość: ostry Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.schindler.com 20.09.02, 14:34
        > Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z
        > zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum.

Słuchaj, ja napisałem książkę, udało mi się ją wydać w tak zwanym trzecim
        obiegu. Do ciebie i innych należy już ocena, czy pisanie o tym w sieci jest
        rażąco sprzeczne z netykietą i czy lepiej sprzedać 20 egzemplarzy i siedzieć z
        resztą nakładu w piwnicy, czy może lepiej spróbować kogoś o tym poinformować.
        • muszek0 ależ, ostry, nie unoś się tak 20.09.02, 14:45
          przecież ja się jeno nabijam :)))
          to, że napisałeś książkę i chcesz dotrzeć do szerszej publiki jest jak
          najbardziej zrozumiałe.
          zauważ, że odpowiadając na twój post wyrzuciłem twój wątek na górę, więc
          niejako uczestniczę w tej kampani reklamowej. :)
          i teraz całkiem szczerze: powodzenia.
          • Gość: ostry Re: ależ, ostry, nie unoś się tak IP: *.schindler.com 20.09.02, 15:25
            pssst, unosząc się cały czas nakręcam koniunkturę.
            • muszek0 i tak trzymaj :))) n/t 20.09.02, 15:30

• Gość: a+ ksiazke przeczytalem czekajac na wyrok. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.09.02, 11:37
            nie wiem. jestem krytyczny, uwazam, ze ostry ma balagan w glowie i swietny
            jezyk. balagan dotyczy kilku obsesji, cale szczescie tylko kilku, wiec, jak juz
            go kiedys ulozy, a dalej bedzie pisal tym samym jezykiem, to napisze cos duzo
            lepszego.

ta byla fajna, bo w zasadzie o mnie, nawet o jakichs znajomych.

ksiazke doskonale czyta sie w oczekiwaniu na rozprawe sadowa.
    • Gość: praala Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: 195.38.31.* 20.09.02, 15:58
      książka ta jest dobrą, młodą i żwieżą literaturą. kupiłam dwa egzemplarze,
      udało mi się także wydębić dedykację na obydwóch od autora. to się podoba. rób
      tak dalej.
    • Gość: j Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.elektrownia-lagisza.com.pl 20.09.02, 16:33
      ja mam autograf od gościa , który zajmował sie promocją. i to jest się czym
      chwalić.racja z tą ilościa egzemparzy- jak komuś daję książkę-to nie chca
      oddawać. a potem słyszę jak w miastach X i Y gdzie ja chwaliałam- szepczą na
      chodnikach: jak to? nie wiesz co to jest ''WIELKOMIASTECZKOWOŚĆ''
      M.OSTROWSKIEGO???????- i odwracaja sie na pięcie.
      wstyd nie znać dziewczęta i chłpcy.wstyd!
    • Gość: lisia Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 20:40
      polecam wszystkim książkę Ostrowskiego. jest ona bardzo dobra i jeśli mu
      pomożecie, będą jeszcze lepsze. np taki Sobczak, Varga czy tam Łuczak mogą się
      już schować, a jeszcze trochę to i Stasiuk się schowa. i może nawet Nagroda
      Najki wpadnie.
      • Gość: DBK Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.toya.net.pl 20.09.02, 22:44
        Przypominam tylko, że Najki 2020 jest zarezerwowana dla mnie, ambitnego
        prozaika z Łodzi, bo to już będzie taki czas w moim życiu, że już będę miał
        syna i drzewo, więc sobie akurat do budowy domku za miastem dołożę te pieniądze.
        • Gość: mama_lina Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 23:11
          Cóż, co do Wielkomiasteczkowości, pozostaje zgodzić się z przedmówcami. Jestem
          oburzona postawą jakiegoś DBK który zamiast trzymać się tematu snuje fantazje
          na temat sportowych butów znanej na rynku firmy. Ja rozumiem, że jest recesja i
          takie marzenia sa zrozumiale, ale troche wyczucia! Troche kultury i wrazliwosci
          na wartosci wyzsze!
          Pozwolę się ponadto Państwu zwierzyć, iż książka Ostrowskiego sprzyja
          nawiązywaniu znajomości z oczytanymi we współczesnej literaturze wrażliwymi
          chłopakami. Respect.
    • Gość: .greg Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: 80.48.148.* 21.09.02, 02:55
      Bardzo mi się podobała książka Ostrego, tylko z jej powodu nie uważam go za
      palanta.

Pozdrowienia,
      Greg.
      • Gość: wankej@diztrikt.co Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 03:30
        siema grag, w alabamie bez zmian?
        • Gość: .greg Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: 80.48.148.* 22.09.02, 19:17
          Gość portalu: wankej@diztrikt.co napisał(a):

> siema grag, w alabamie bez zmian?

Ta, jesien przychodzi, a poza tym bez zmian.
          A co w świecie HH, też bez rewelacji?
    • Gość: wankej@diztrikt.co Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 03:29
      zeby nie bylo,ze sami koledzy propsuja, to ja powiem, ze poznalem typa, przez
      to,ze jego opowiadania okazaly sie intrygujace, takze formalnie, hwdp
    • Gość: @linka Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: 203.87.62.* 21.09.02, 12:03
      ksiazki jeszcze nie przeczytalam, ale juz kilknelam na zolty kciuk SUPERWONTEK!
      brawo legia! brawo marcin ostrowski!
      • Gość: Niech Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:10
        Ja tez kliknalem. To moge juz nie czytac tej ksiazki?
    • Gość: lisia Re: 'Wielkomiasteczkowość' JETZT IN KIOSK IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 17:27
      a może Adamowi Michnikowi podesłać pod poduszkę? a może Michał Cichy to łyknie?
      Ostry,zacznij się wreszcie profesjonalnie promować...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka