Gość: jelonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:25 Czy ktos czytał tę książkę? Jak się podobała? Dlaczego? Poproszę o opienie/komentarze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Dar Syreny - Katy Gardner 17.11.05, 14:33 Dar syreny to jeszcze niz nic Pożegnanie z Gemmą to jest coś absolutnie niewiarygodnego! Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Dar Syreny - Katy Gardner 17.11.05, 14:39 Żabo, ja się wprost domagam szczegółów - nazwisko i tytuł nic mi nie mówią a przecież ja też... "od dzieciństwa lubiłem syreny" Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Dar Syreny - Katy Gardner 17.11.05, 14:57 hm... czasem człowiek trafia przypadkiem na ksiązkę i nie moze się oderwać ;-) coś w niej jest, w tej Katy a Gemma to opowieść o przyjaciółkach, wspólnej wyprawie do Indii, zaginięciu, tajemnicy i oczywiście nic nie jest takie, jakie się wydaje a z każdej strony czuć Indie (w sensie dosłownym ;-) i masz wrażenie, ze jesteś na samym środku bazaru gdzieś w Delhi Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Dar Syreny - Katy Gardner 17.11.05, 15:40 opis wysylkowa.pl/ks376252.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Dar Syreny - Katy Gardner 17.11.05, 15:43 Dzięki piękne,:) "od dzieciństwa lubiłem syreny" Odpowiedz Link Zgłoś