Gość: czarna_maruda IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 19:06 Pamiętacie taką serię o dziewczynie miała na imię Jagoda, która przyjechała do ciotki do miasta żeby uczyć się w liceum? Przypomnijcie mi tytuł i autora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: Jagoda (?) 14.07.06, 19:22 Do liceum pielęgniarskiego, o ile się nie mylę, jakiś wypadek samochodowy tam był i chłopak z tzw. "złego towarzystwa" (ale tego już nie jestem pewna) - teraz mnie będzie męczyło, bo oczywiście ani autora ani tytułu nie pamiętam :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: Jagoda (?) 14.07.06, 21:24 Nie pamiętam... Ale jest w mojej bibliotece, więc w poniedziałek sprawdzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_maruda Re: Jagoda (?) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.07.06, 22:42 O to, to! Chętnie odkupię jeśli ktoś ma na zbyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Re: Jagoda (?) IP: *.avamex.krakow.pl 15.07.06, 08:26 Witam. śpiesznie informuję,że są nawet dwie części:"Jagoda w mieście" i "Jagoda dojrzewa".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś