Dodaj do ulubionych

Monografia o Mokotowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:54
Pod koniec listopada br w Gazecie Stołecznej ukazała się recenzja książki-
monografii o Mokotowie. O ile pamiętam autorem jest ktoś z kręgu historyków,
heraldyków lub varsavianistów. Prześledziłem internet - niestety nie
znalazłem. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam forumowiczów
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Monografia o Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:19
      Przeprowadziłam śledztwo. To chyba o tej ksiazce mowa:
      "Mokotów przez wieki"
      zajrzyj tu, mozna zamowic:
      www.merlin.com.pl/frontend/towar/473590
      pzdr.
      • agnieszka_azj Re: Monografia o Mokotowie 12.12.06, 17:18
        Książka bez autora - jakie to typowe dla Merlina :-( Napisał ją Tadeusz Świątek.
        • Gość: Zbyszek "Mokotów przez wieki" autor Tadeusz Świątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:49
          Wielkie dzięki. Istotnie właśnie tej książki poszukuję.
          Chcę ją nabyć na prezent pod choinkę.
          Czy wiecie gdzie można ją kupić "od ręki". Obawiam się, że zamawiając
          przez internet Św. Mikołaj nie zdąży podrzucić prezentu i będzie wstyd.
          Agnieszko, Kasiu - jeszcze raz dziękuję i proszę o pomoc.
    • Gość: Kasia Re: Monografia o Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:01
      Merlin dostarczal mi ksiazki bardzo przyzwoicie. Tydzien temu zamawialam ostatnia przesylke, wiec
      chyba nic sie nie zmienilo, choc pewnie ich renifery bardzo zaganiane teraz... Mozna do nich zadzwonic
      i poprosic, zeby bylo bardzo szybko. Placi sie kurierowi przy odbiorze, i tyle, poczty lepiej w to nie
      mieszac, bo dłużej. Pisza, ze dostarczą tę książkę w ciągu 24 godzin, to znaczy, że nie muszą jej
      ściągać, tam jest nawet taka rozpiska, ile trzeba czekac, zeby zdazyc przed Wigilią. Szukałam
      "Mokotowa..." jeszcze w Prusie, Empiku, Traffiku, wysylkowej i w Liber - tam nie ma, choc oczywiscie
      maja mnostwo innych apetycznych rzeczy. Tak poza wszystkim polecam ksiegarnie Prusa, bardzo
      ciekawe ksiazki maja, i nigdy mnie nie zawiedli. A wysylkowa ma turbodoladowanie, nazajutrz po
      zamowieniu kurier dzwoni bladym switem do drzwi.
      Pzdr.
      • Gość: Zbyszek Re: Monografia o Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:33
        Bardzo Ci Kasiu dziekuję.
        Właśnie zamówiłem z odbiorem własnym.
        A czy kupiłas tę książkę i jesteś zadowolona ?
        Pzdr.
        • Gość: Kasia Re: Monografia o Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:47
          Bardzo prosze, ciesze sie, ze moglam pomoc. Nie, nie kupowalam tej ksiazki, choc mnie
          zainteresowala. Szukalam nowosci dla siebie. Chetnie zagladam do ksiegarni, ale na zakupy wybieram
          ksiegarnie i antykwariaty internetowe, bo maja duza oferte, a mam zainteresowania dosc szczegolne -
          nie lubie literatury popularnej. Gdzies to zreszta wyczytalam, chyba w jakiej notce o amazon.com, ze
          ksiegarnie internetowe przygarniaja zyczliwie wyspecjalizowane wydawnictwa, bo wlasnie ich
          poszukuje wielu internautow. Polskie wydawnictwa czesto maja juz swoje wirtualne sklepiki, np. PWN,
          Znak, PIW. Cos tam do poczytania to kazdy kupic sobie moze na miescie.
      • agnieszka_azj Re: Monografia o Mokotowie 12.12.06, 22:35
        Merlin powinien jeszcze zdążyć. Jeśli jesteś z Warszawy - istnieje mozliwość
        odbioru osobistego
        www.merlin.com.pl/frontend/info/help/delivery.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka