Gość: Nitka IP: *.pools.arcor-ip.net 06.09.07, 19:15 ...Grazyny Jagielskiej. Mam zamiar kupic te ksiazke, bo opis brzmi bardzo zachecajaco. Czytal juz ktos moze? Napiszcie prosze czy polecacie i dlaczego tak lub nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatanu Re: Fastryga... 06.09.07, 20:40 Czytalam. Ksiazka mnie poruszyla, nawet bardzo. Portrety kobiet sa niesamowite, bardzo przekonujace, rzeczywiste a jednoczesnie od rzeczywistosci ciut "odklejone"... Chwilami mialam wrazenie, ze czytam polska odpowiedniczke szwedzkiej pisarki, Maj-Gull Axelsson. Jezeli czytalas "Kwietniowa czarownice" czy "Dom Augusty", jezeli te ksiazki ci sie podobaly, to przeczytaj koniecznie "Fastryge". Odpowiedz Link Zgłoś
padma Re: Fastryga... 06.09.07, 22:12 A czytałaś "Korespondenta"? Bo "Fastryga" mnie kusi, ale "Korespondent" mnie zmęczył i generalnie bardzo mi się nie podobał, więc się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Fastryga... 07.09.07, 12:08 padma napisała: > A czytałaś "Korespondenta" Nie, nie czytalam. Mam wrazenie, ze odrzucilam programowo, nie pociagaja mnie reportersko-azjatyckie klimaty. Moze nieslusznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Fastryga... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.09.07, 13:19 Tak czytalam obie ksiazki Axelsson, sa rewelacyjne, dlatego juz nie zwlekam z zakupem "Fastrygi". Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Fastryga... 07.09.07, 20:19 u mnie tez czeka w kolejce:-) mam nadzieje ze spodob mi sie tak jak axelsson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Fastryga... IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.07, 14:45 Napisz jak przeczytasz! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka_j Re: Fastryga... 03.10.07, 14:48 Ja juz przeczytalam! Bylo warto, bo to naprawde dobra ksiazka, choc bardzo smutna i przygnebiajaca. Szczerze mowiac nie kojarzyla mi sie za bardzo z Axellson, a z Tokarczuk. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś