Gość: Druss IP: 81.210.22.* 28.07.03, 16:27 Witam! Sadzę, że wiele osób ucieszy ta wiadomość, więc wbrew swoim niewzruszonym zasadom zamieszczam link... ;-))) www.czytelnik.pl/szczegoly.php?316 Ukłony, Druss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius coś czuję, 28.07.03, 16:48 że w niewyjaśnionych okolicznościach stracę niedługo 15 złotych ;-) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: coś czuję, 28.07.03, 18:19 ydorius napisał: > > że w niewyjaśnionych okolicznościach stracę niedługo 15 złotych ;-) > > m, > .y. hm :-)) czyżby cywilizowałyby się powoli ceny książek? Niech ktoś mnie uszczypnie, bo nie wierzę :-)) locken Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: coś czuję, 28.07.03, 21:56 Baricco jakoś normalnie kosztuje - co się nijak nie przekłada na bezcenną treść; taka zmyłka. A wydawnictwo Czytelnik napisało mi, że wznawiania Jedwabiu na razie nie ma w planach :-((( chlip, chlip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: coś czuję, IP: *.chello.pl 29.07.03, 09:23 jezeli nowa powiesc jest tak samej grubosci jak JEDWAB to cena jest nawet lekko wygorowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: coś czuję, 29.07.03, 10:20 znam parę grubszych książek, dla których cena 5 złotych byłaby przesadzoną. Martolka ma rację: nie o ilość stron, lecz treści idzie. m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: coś czuję, 07.08.03, 10:38 Gość portalu: kubu napisał(a): > jezeli nowa powiesc jest tak samej grubosci jak JEDWAB to cena jest nawet > lekko wygorowana :) W krakowskiej księgarni Znaku na Sławkowskiej zapłaciłem za nią 20 zł. Na razie nie czytam. Cieszę się oczekiwaniem (a czekam m.in. na odpowiedni nastrój i na koniec pewnej rekordowo niechlujnie wydanej książki, którą zamierzam najpierw skończyć, jak zwykle). A w Matrasie na Rynku wczoraj jeszcze tego nie mieli! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: coś czuję, 07.08.03, 11:26 a ja już jestem po i... chyba założę osobny wątek... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: Jest nowy Baricco... IP: 195.92.39.* 30.07.03, 12:15 Gość portalu: Druss napisał(a): > Witam! > Sadzę, że wiele osób ucieszy ta wiadomość, więc wbrew swoim niewzruszonym > zasadom zamieszczam link... ;-))) > > www.czytelnik.pl/szczegoly.php?316 > Ukłony, > Druss Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: Jest nowy Baricco... 30.07.03, 20:10 Dzięki, Druss, za tę wspaniałą wieść! W poniedziałek jeszcze tej książki w Matrasie nie było. Od kiedy dowiedziałem się, że COŚ jest w planach, zawsze przy okazji odwiedzin w Matrasie zahaczam o tamtejszy komputer i wstukuję sobie BARICCO, stąd wiem. Ale widzę, że już tylko chwile dzielą mnie od tego wydarzenia :-))) Jeszcze raz dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś