Dodaj do ulubionych

Wielkim Marszu Stephana Kinga

IP: 80.51.244.* 14.11.03, 11:54
Zaczęłam czytac wczoraj w pociagu jestem w polowie. Wciaga i znowu jak zawsze
kiedy ksiazka ma cos o czym wczesniej nie wiedzialam nie chce jej konczyc
Obserwuj wątek
    • Gość: lody Re: Wielkim Marszu Stephana Kinga IP: 213.69.253.* 14.11.03, 14:05
      wielki marsz to jedna z najlepszych książek Kinga i chyba najbrutalniejsza i
      kto wie czy nie prorocza?
      • petelka Re: Wielkim Marszu Stephana Kinga 14.11.03, 14:29
        Też zrobiła na mnie duże wrażenie.
        • Gość: znowu recenzencik Re: O Wielkim Marszu Stephana Kinga IP: 80.51.244.* 14.11.03, 15:22
          Tak naprawdę zajrzałem tylko na pierwsze strony. Ale wiem o czym jest. Idzie
          sobie stu ludków i kto zostanie z nich (tylko jedna osoba) ten dostanie pensję
          na całe życie, tak jak to teraz ma być w Barze na Polsacie. Jakieś motta tam
          są, zapamiętałem te tzw. Boba Dylana (właściwie Roberta Allena Zimmermana), że
          pompa nie działa (pompa zdaje się, bo może co innego), bo cwaniaki wajhę
          ukradli (wajchę? I czy na pewno to były cwaniaki?). Pozdrawiam serdecznie
          wszystkich czytelników moich przyszłych książek (i teraźniejszych też, jak mi
          się je uda wydać na papierze albo w internecie opublikować, jak już nikt nie
          będzie chciał ich sprzedawać na papierze, bo i tak może się zdarzyć przecież,
          zobaczy się jak to będzie, bo nie wiem sam jak się wszystko dalej potoczy.)
          • Gość: eeeeee Re: O Wielkim Marszu Stephana Kinga IP: 80.51.244.* 14.11.03, 15:25
            A co to za prywata na forum masz książkę to ja udostęp ale mam nadzieje ze nie
            bedzie o zadnym uczestniku baru pozdrawiam:-)
            • Gość: cirrii Re: O Wielkim Marszu Stephana Kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 17:50
              Ksiazki superowa i tez nie moglam sie oderwac wlasciwie od niej zaczela sie
              moja "przyjazn z Kingiem " Polecam ostatnią nowosc "WSZYSTKO JEST WZGLĘDNE,
              czyli 14 mrocznych opowiadan", a jesli zaczynasz dopiero czytac pozycje Kinga
              to polecam "Carie", "Christine"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka