Dodaj do ulubionych

mój też nie chce

27.02.10, 00:24
ciezko mi przychodzi pisanie tego posta ale muszę to z siebie wyrzucić...

Jesteśmy świeżo po ślubie a czuje się jak bym była w związku z 80latkiem. Seks raz na 2 tygodnie - wersja optymistyczna. On - wieczory spedza przy komputerze albo konsoli, ciągle w coś gra. Zdarza nam się oczywiście wyjść gdzieś razem (kino, restauracja, spacer), albo obejrzeć coś wspolnie w domu, ale jak tylko wrócimy, On wraca do kompa albo idzie spać bo jest zmęczony. Z pozoru wszystko między nami super, mówi że mnie kocha, przytula, często rozmawiamy.. ale ten seks... Na pytanie czemu tak jest odpowiada że to przez jego nadwagę nic mu się nie chce, mówi że często ma na mnie ochotę ale z lenistwa nic nie robi, a jak już się kochamy to woli leżeć jak kłoda bo tak mu wygodnie. Proszę go żeby zapisał się na siłownię ale "brak mu motywacji". Czasem go za to nienawidzę, czasem płaczę i obwiniam siebie a On wtedy mnie przeprasza i przekonuje że to nie moja wina.

ok, starczy.
Obserwuj wątek
    • gardenersdog Re: mój też nie chce 27.02.10, 00:33
      Wyjątkowo ugodowy leń!
      :0
    • nocnykowboj Re: mój też nie chce 27.02.10, 01:00
      a to leń.musi się odchudzić,bo tusza prrzeszkadza
      • wwwybredna Re: mój też nie chce 27.02.10, 08:08
        Mój zawsze ważył w granicach 100 -120kg i NIGDY mu to nie
        przeszkadzało w seksie. Ja jestem o połowę lżejsza ,a miałam
        potrzeby o połowę mniejsze.
        Tusza tu raczej niczego nie tłumaczy.
        • trusku_musku Re: mój też nie chce 04.03.10, 00:56
          Odetnij otępiająca konsole, komputer. Jesli zaraz po przyjsciu do
          domu, lub po milym wieczorze siada do tego g.. znaczy, ze się
          uzależnił i zatracił. Stepiał. Zabierz go na rower. Net, komp, gry
          cholernie odmóżdzają!
          • hard_2_imagine Re: mój też nie chce 04.03.10, 01:16
            Nie rozumiem twojego faceta - woli komputer niż sex z własną żoną. Ja jestem
            szczupły akurat (moja zona też) i szaleje jak moge w kilku pozycjach. Jakbym był
            kobietą a mój mąż wolał mecz w tv lub komputer ode mnie to bym poszła na bok.
            Generalnie uważam że powinien być czas i na sex i na komputer, ale jak on woli
            kompa niż poszaleć z tobą. Litości..
            • anula36 Re: mój też nie chce 04.03.10, 09:40
              nadwaga ma znaczenie o tyle ze moze sugerowac problemy hormonalne i obnizac poziom testosteronu.
              Ale mysle ze wieksze znaczneie ma tu lenistwo w stadium zaawansowanym - byle sie nie zmeczyc fizycznie ani psychicznie- takie leniwce to najchetniej na recznym jada po cichu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka