Dodaj do ulubionych

Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm?

02.09.10, 15:36
Niby ze stawaniem na baczność nie mam jeszcze problemów, ale tak się
zastanawiam jakie są efekty po łyknięciu specyfiku usprawniającego? Może można
2-3 razy non stop? a to by było dobre..;)
Piszcie swoje doświadczenia co warto i dlaczego.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • seniaa ja 08.09.10, 08:40
      to jest szjet. coś jak kinder biovital. przeczytaj co jest tą aktywną substancją w aptece internetowej i kup w sklepie z paszą dla kulturystów to samo tylko 100x taniej w stężeniu kilkadziesiąt razy większym.

to jest taki aminokwas zresztą zaczynający się na A
    • lilyrush Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 09:03
      Czyżby pan miał problemy z seksem?
      no proszę, zaraz sie okaże, zę nie do końca żona nie chce tylko panu nie staje
      A kochanka bardziej wyrozumiała i z tak niskim poczuciem własnej wartości, ze przygarnęła nawet wybrakowanego
      • ditchdoc Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 09:07
        albo po najpewniej pan chce w koncu dogodzic wiecznie niezadowolonej pani?
        • lilyrush Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 09:47
          o kochandce piszesz?

bo żona nie chce, żeby ja nawet dotykał i w sumie wcale sie nie dziwie
          • ditchdoc Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 10:10
            serio, na podstawie jego drugie posta?

Nie ma w tym ironii, ja nie rozumiem, co jest w nim takiego zlego? Ze oczekuje od zony zeby cokolwiek zrobila przy nim, dzieciach czy domu?
            • lilyrush Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 11:03
              na podstawie ogólnego opisu sytuacji domowej i czepiania sie o wszystko włącznie z czasem jaki poświęca na makijaż
              nie wybielam żony i to juz niejednokrotnie pisałam
              niemniej jednak czekam na Twoje przyznanie sie ze ten facet to kurew skoro nie potrafił załatwić sprawy i sie rozwieść i znalazł sobie kochankę
              • sisi_kecz Się nie doczekasz. 08.09.10, 11:52
                Ditchdoc już kiedyś w podobnej sytuacji objaśnił, że sprawy kiedy faceci zdradzają nie bulwersują go tak z natury, jak te przypadki kiedy puszcza sie kobieta, więc nie będzie tracił czasu na piętnowanie meskich k.rew.

Może to nie jest "relatywizm, w którym sie tu nurzamy", ale coś mi sie wydaje że jeszcze gorsza sprawa, bo hipokryzja.
                • seniaa ARGININA 08.09.10, 13:19
                  tak się nazywa ten wzwodowywoływacz/utwardzacz
                • ditchdoc Re: Się nie doczekasz. 08.09.10, 14:10
                  sisi_kecz napisała:

> Ditchdoc już kiedyś w podobnej sytuacji objaśnił, że sprawy kiedy faceci zdradz
                  > ają nie bulwersują go tak z natury, jak te przypadki kiedy puszcza sie kobieta,
                  > więc nie będzie tracił czasu na piętnowanie meskich k.rew.
                  >

nie nie bulwersuje, nie wzbudza to we mnie takich emocji bo zdrada ze strony mezczyzny mi nie grozi

jedno i drugie jest tak samo nikczemne
              • ditchdoc Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 14:09
                lilyrush napisała:

> na podstawie ogólnego opisu sytuacji domowej i czepiania sie o wszystko włączni
                > e z czasem jaki poświęca na makijaż
                > nie wybielam żony i to juz niejednokrotnie pisałam
                > niemniej jednak czekam na Twoje przyznanie sie ze ten facet to kurew skoro nie
                > potrafił załatwić sprawy i sie rozwieść i znalazł sobie kochankę

jezeli zdradza, niezaleznie od tego jak glupia ma zone, to jest to meska kurew

do autora, rozwiedz sie, jak widzisz zdobycie innej kobiety nie stanowi problemu
              • ditchdoc Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 14:16
                lilyrush napisała:

> na podstawie ogólnego opisu sytuacji domowej i czepiania sie o wszystko włączni
                > e z czasem jaki poświęca na makijaż
                > nie wybielam żony i to juz niejednokrotnie pisałam
                > niemniej jednak czekam na Twoje przyznanie sie ze ten facet to kurew skoro nie
                > potrafił załatwić sprawy i sie rozwieść i znalazł sobie kochankę

poza tym zauwaz ze moja wzmozona aktywanosc w tematach gdzie kurwi sie kobieta wynika z ilosci kobiet ktora ta pania bronia :)

• ditchdoc Re: Kto testował wynalazki typu "penigra"...hmm? 08.09.10, 09:08
      ferby33 napisał:

> Niby ze stawaniem na baczność nie mam jeszcze problemów, ale tak się
      > zastanawiam jakie są efekty po łyknięciu specyfiku usprawniającego? Może można
      > 2-3 razy non stop? a to by było dobre..;)
      > Piszcie swoje doświadczenia co warto i dlaczego.
      > pozdrawiam

nie lykalem ale nie spodziewalbym sie wiele chyba ze dawke odpowiednio zwiekszysz..., kosztuje grosze wiec po prostu sprawdz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka