tomaszysko1980
02.12.12, 17:24
Myśleliście kiedyś nad tym? Zdaję sobie sprawę że większość z forumowiczów z braku seksu w związku zapewne fantazjowało o tym, pewnie się onanizowało... ale mnie chodzi o to czy poważnie to rozważaliście jako opcję... może próbowaliście? Nie chodzi mi o romans, bo ten łączę z jakimś głebszym uczuciem, przynajmniej przywiązaniem do kochanki, czy kochanka w przypadku braku czułości w zwiazku.... Myślę raczej o seksie jako takim. akcie czysto fizycznym dajacym namiastkę emocji, i doznań których nie dostajemy od partnerów.... adrenalinę... ale nie rujnujacym twgo co mamy... czasem jednorazowy numerek gdzies w biurze czy na miescie... ktoś próbował? pomogło?
a jeśli juz to z kim? jakaś małolata z sieci? mężatka, mąż? isć na zywiol i się bać czy dokladnie zaplanować i mieć może trochę mniej frajdy? może to glupie pytania, ale.... sam już nie wiem.... wydaje mi sie że cisnienie mi czasem łeb rozsadzi, ale z drugiej strony obawiam się konsekwencji skoku w bok.... cholera... chyba za duzo myślę.....