05.03.14, 15:36
Zżera mnie czysta ciekawość w związku z czym muszę zadać pytanie płci męskiej. Często czytam o robieniu loda z połykiem. Nie to że celowo o tym czytam, ale zwyczajnie trafiają się takie wpisy.
No więc postawcie się w sytuacji, a raczej w momencie gdy wasza lub nie wasza pani robi wam loda, następuje wytrysk, a ona z waszym nasieniem w ustach próbuje was pocałować. Jaka byłaby wasza reakcja?
Obserwuj wątek
    • rekreativa Re: Lodzik 05.03.14, 15:45
      " Nie to że celowo o tym czytam, ale zw
      > yczajnie trafiają się takie wpisy. "

A jakbyś nawet celowo czytała, to co?
      • that.bitch.is.sick Re: Lodzik 05.03.14, 15:54
        rekreativa napisała:

> " Nie to że celowo o tym czytam, ale zw
        > > yczajnie trafiają się takie wpisy. "
        >
        > A jakbyś nawet celowo czytała, to co?

Buhahahahaha :-D
      • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 15:57
        :) Nie mam takich pasji.
        Ot zwyczajnie się nad tym zaczęłam zastanawiać, gdyż w kilku wątkach pojawiły się owe wpisy na powyższy temat. Zapoczątkowane bodajże przez sex analny, na co panowie się nie piszą.
        Ja rozumiem, ze to dla mężczyzn może być podniecające, ale jak to działa w drugą stronę z soczystym pocałunkiem. :P
    • pomorzanka34 Re: Lodzik 05.03.14, 16:00
      następuje wytrysk, a ona z waszym nasieniem w ustach próbuje
      > was pocałować. Jaka byłaby wasza reakcja?

hhaha na pewno byłby zachwycony :D
      • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 16:06
        Poczekamy, zobaczymy... Właściwie, to ja nie wiem, własne brzydzić nie powinno, a jeśli kobieta ma to smakować z rozkoszą na twarzy, to zawsze czemu mężczyzna nie może...w końcu to też człowiek ;)

Ps. Pomorzanka to przypadkowy nick czy województwo? Jak województwo to pozdrawiam sąsiadkę :)
        • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 17:10
          Myślę, że trochę wprowadzasz w błąd z ta "rozkoszą na twarzy". Tworzy się wrażenie jakby to był jakiś kolejny chory wymóg populacji mężczyzn wobec populacji kobiet. Nie jestem pewien czy wszyscy mężczyźni bardzo chcą loda w ogóle, nie wiem ilu z nich marzy się tzw. spust do ust, i znowu ilu spośród nich połyk. Mnie tam połyk jest obojętny, a oczekiwanie udawanego zachwytu nad smakiem to jakiś teatrzyk, do którego nikomu nie odmawiam prawa - jeśli oboje partnerzy są z tym ok; ale to chyba nie jest jakaś potwierdzona reguła?

Tu na forum często tworzone są takie celowe antagonizmy: np. robienie loda
          - albo z niesmakiem, łaską i końcem ręcznym bo to przecież nic przyjemnego dla kobiety,
          - albo koniecznie z połykiem, zachwytem nad smakiem i oblizywaniem
          I hajda - dwie frakcje, i materiał do naparzanki na 200 postów. Wiele tematów z zakresu łóżkowych technik i zachowań było już tu omawianych w ten sposób, być może większość.

Jak moja żona dopiero co skończyła okres, a ja w przypływie francuskiej fantazji trafiam językiem również w głąb, to czuję specyficzny metaliczny smak krwi, mam udawać, że to jakiś nektar? Zastanowić się czy okres się skończył definitywnie i dostosować zasięg językowych skoków w bok? Nie brzydzi mnie ten smak, lizanie jej uwielbiam, jakiekolwiek ograniczanie do łechtaczki i dwu centymetrów poniżej mnie ograniczałoby mnie i irytowało. Myślę, że to kwestia indywidualna - kto jakie scenki lubi odgrywać, zgadują, że to nie jest tak, że mężczyźni jako ogół potrzebują odgrywania tego zachwytu, tak jak kobiety oczekują dobrej, z wrażliwością i wyczuciem zrobionej minety; a nie czekają po wszystkim na zachwyt nad walorami smakowymi (choć ja się często zachwycam ;) )
          • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 17:29
            "Myślę, że trochę wprowadzasz w błąd z ta "rozkoszą na twarzy"
            Nie wiem czy zauważyłeś ale spora część osób (mężczyzn) o tym pisze. Brak wytrysku w ustach odbierają jako seks nudny, bezbarwny. Stąd wyobraziłam sobie kobietę, która dosłownie zmusza się by zadowolić męskie ego i powstrzymuje od wykrzywienia buzi. Nie twierdzę że każdy mężczyzna tak to widzi. Trochę zastanawiam się jak widzi to mój mąż, ale to inna bajka.
            Zdarzyło mi się to raz, mówię o zakończeniu w ustach. Nie wiem czy wstyd się przyznać, czy jestem jakoś pod tym względem wybrakowana. Myślę sobie, że po prostu nie byłam gotowa i trochę zwichrowało mi to psychikę. Nie czułam obrzydzenia, smak hmm wydał mi się straszny, ale tak zagłębiając się, bardziej się wystraszyłam, poczułam źle. Nie jak osoba kochana, a bardziej ta hmmm do szybkiego zerżnięcia. Fakt, że ponoć sam nad tym nie zapanował, wyszło jak wyszło.
            • sabat.77 Re: Lodzik 05.03.14, 17:41
              Przeciez cipka tez nie smakuje jak lody waniliowe a malo ktoremu facetowi to przeszkadza. Tu rzecz w tym jak i co dziala na partnera. Jesli podnieca mnie penetrowanie partnerki wibratorem, to nie dlatego, ze sam czuje przy tym fizyczna przyjemnosc.
              • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 17:47
                sabat.77 napisał:

> Przeciez cipka tez nie smakuje jak lody waniliowe a malo ktoremu facetowi to pr
                > zeszkadza. Tu rzecz w tym jak i co dziala na partnera. Jesli podnieca mnie pene
                > trowanie partnerki wibratorem, to nie dlatego, ze sam czuje przy tym fizyczna p
                > rzyjemnosc.

różnica polega na tym ze jak sam piszesz: podnieca mnie penetrowanie partnerki wibratorem, a połykanie spermy nie musi być podniecajace dla połykających
                • sabat.77 Re: Lodzik 05.03.14, 17:54
                  No ale mowimy o rzeczywistych preferencjach, czy o zmuszaniu kogos ? Jest drastyczna roznica w szukaniu sobie partnera do tanga, tak jak lubisz, a wymuszaniu na drugiej osobie takich zachowan.
                  • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 18:03
                    No, ale tak realnie patrząc ile panów preferujących tego typu zabawę nie pójdzie w końcu w bok, jeśli nie otrzymuje tego od partnerki?
                    • orzech69 Re: Lodzik 05.03.14, 18:31
                      t.akaja napisał(a):

> No, ale tak realnie patrząc ile panów preferujących tego typu zabawę nie pójdzi
                      > e w końcu w bok, jeśli nie otrzymuje tego od partnerki?
                      Jak dla mnie to czy z połykiem czy bez nie ma większego znaczenia przy skokach w bok.
                      • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 18:48
                        Czyli partnerka musi, bo jak nie to pójdzie w cug, a kochanka już nie musi i jest ok?
                        • orzech69 Re: Lodzik 07.03.14, 08:31
                          t.akaja napisał(a):

> Czyli partnerka musi, bo jak nie to pójdzie w cug, a kochanka już nie musi i je
                          > st ok?
                          Jeszcze raz. To czy facet zdradzi nie ma związku z tym czy kobieta robi lodzika z połykiem. To tylko marne usprawiedliwienie dla sumienia.
                • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 17:55
                  Penetrowanie partnerki wibratorem też nie musi być podniecające dla trzymającego wibrator (choć pewnie zwykle jest z jakiegoś powodu). Generalnie, część rzeczy podnieca jako takie; część podnieca, dlatego że podnieca partnera; wreszcie część jest nieakceptowalna w danym układzie. Sabat słusznie zwrócił uwagę na to, że oral jak i inne działania, mogą należeć do grupy drugiej; nie stwierdził nigdzie, że skoro wibrator u niego należy to oral u wszystkich kobiet musi; nie bardzo wiadomo z czym dyskutujesz.
                  • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 18:26
                    bigbadpig napisał:

> Penetrowanie partnerki wibratorem też nie musi być podniecające dla trzymająceg
                    > o wibrator (choć pewnie zwykle jest z jakiegoś powodu).

pewnie tak, ale sabat dał przykład z podnieceniem podczas penetracji

Generalnie, część rzeczy podnieca jako takie; część podnieca, dlatego że podnieca partnera; wreszcie część jest nieakceptowalna w danym układzie. Sabat słusznie zwrócił uwagę na to, że oral jak i inne działania, mogą należeć do grupy drugiej;

no i co z tego? nic nie wiem, nie widze zwiazku z moją wypowiedzią

nie stwierdził nigdzie, że skoro wibrator u niego należy to oral u wszystkich kobiet musi; nie
                    bardzo wiadomo z czym dyskutujesz.

a gdzieś ty przeczytał ze musi? chyba sie za bardzo przejęłeś "dyskusją". No i nie mówimy o samym oralu a połykaniu spermy. Zauważyłeś?
                    • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 18:28
                      Trudno, nie chce mi się tłumaczyć.

> No i nie mówimy o samym oralu a połykaniu spermy. Zauważyłeś?
                      To bardzo wiele zmienia... a nie, jednak nic nie zmienia :P
                      • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 18:36
                        bigbadpig napisał:

> Trudno, nie chce mi się tłumaczyć.
                        >
                        > > No i nie mówimy o samym oralu a połykaniu spermy. Zauważyłeś?
                        > To bardzo wiele zmienia... a nie, jednak nic nie zmienia :P

nie zakrztuś się sliną;))
                        • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 18:50
                          > nie zakrztuś się sliną;))

A ślinię się z powodu?
                          O czym teraz rozmawiamy, bo się pogubiłem.
                          • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 18:52
                            bigbadpig napisał:

> > nie zakrztuś się sliną;))
                            >
                            > A ślinię się z powodu?
                            > O czym teraz rozmawiamy, bo się pogubiłem.

właściwie cały czas o tym samym, ja cię też nie rozumiem a wiec rozmowa bez zmian
                            • rekreativa Re: Lodzik 05.03.14, 18:53
                              Toście sobie pogawędzili
                              :D
                              • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 19:31
                                rekreativa napisała:

> Toście sobie pogawędzili
                                > :D

rozmowa jest bardzo ważna. Sama widzisz jak spełnia ważne funkcje informacyjne;)
                                • orzech69 Re: Lodzik 07.03.14, 08:34
                                  raczej rozrywkowe ....
                                  Miło się was czyta ;)
              • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 17:49
                "Przeciez cipka tez nie smakuje jak lody waniliowe"
                Jak posmarujesz to będzie :P
              • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 17:53
                sabat.77 napisał:

> Przeciez cipka tez nie smakuje jak lody waniliowe a malo ktoremu facetowi to pr
                > zeszkadza. Tu rzecz w tym jak i co dziala na partnera. Jesli podnieca mnie pene
                > trowanie partnerki wibratorem, to nie dlatego, ze sam czuje przy tym fizyczna p
                > rzyjemnosc.

Dlaczego porównujesz smak waginy ze smakiem spermy? Bardziej pasuje porównanie cipki z penisem. Dla mnie penis smakuje nawet lepiej niż dobrze.
            • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 17:52
              Myślę, że dalej wprowadzasz w błąd - starałem się wyraźnie odnieść do
              Ty> "a jeśli kobieta ma to smakować z rozkoszą na twarzy, to zawsze czemu mężczyzna nie może"
              pisząc
              Ja> "Myślę, że trochę wprowadzasz w błąd z ta ROZKOSZĄ NA TWARZY"
              A teraz wychodzi, że rozmawiamy o "Brak wytrysku w ustach odbierają jako seks nudny, bezbarwny".

Pomiędzy "zmusza się aby ukryć obrzydzenie" a "ma rozkosz na twarzy" jest przestrzeń której pominięcie wydaje mi się manipulacją (dokładnie taką o jakiej przestrzegałem -_-)
              To jest dobry sposób na emocjonującą dyskusję, ale słaby na na skuteczną wymianę poglądów.

Odnośnie do samej bezbarwności - jeśli mężczyzna miałby taką obsesję, że każdy seks bez finału w ustach jest dla niego nieatrakcyjny, to przecież jego sprawa, ale jako zafiksowany i schematyczny kochanek staje się raczej mało atrakcyjny i większość kobiet po prostu wystawiła by takiego z łóżka, o ile dodatkowe okoliczności pozwolą - co już pomijam, bo to OT)
              • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 18:02
                Ależ oczywiście że to spora różnica między obrzydzeniem a samym smakiem.
                Mam znajomego ktory podzielił się ze mną swoją przygodą. Poszedł do łóżka z dziewczyną, finał - spuścił się jej na brzuch. Dziewczyna zaczęła wrzeszczeć by zdjął to z niej. Ewidentnie brzydziła się. Znajomemu choć minęło wiele lat wciąż zostal hamulec i bidulkowi cieżko przyjąć do wiadomości, ze kochanej kobiecie może to sprawić przyjemność, ba wręcz tego oczekuje. To przykład obrzydzenia.
                Smak spermy nie ma dla mnie nic wspólnego z obrzydzeniem, raczej jak lizanie cytryny bez skrzywienia się :D
                • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 18:30
                  No dobra, to przepraszam - źle Cię zrozumiałem.
    • kutuzow Śnieżynka 05.03.14, 16:15
      t.akaja napisał(a):

> ....w momencie gdy wasza lub nie wasza p
      > ani robi wam loda, następuje wytrysk, a ona z waszym nasieniem w ustach próbuje
      > was pocałować. Jaka byłaby wasza reakcja?

Klasyka:
      www.youtube.com/watch?v=m_A58231NFk
      tutaj wersja z lektorem PL (od 2:50m)
      www.youtube.com/watch?v=UUnt8flRxvY
      • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: Śnieżynka 05.03.14, 16:24
        Przypomniałeś mi jedną z najzabawniejszych komedii jakie widziałem - dzięki stokrotne, pora sobie przypomnieć klasykę :)
        • 3rd_sin Re: Śnieżynka 24.03.14, 20:01
          P. S. Dziś będą na stopklatce - po 22ej ;-)
      • mojemail3 Re: Śnieżynka 05.03.14, 22:40
        kutuzow napisał:

> tutaj wersja z lektorem PL (od 2:50m)
        > www.youtube.com/watch?v=UUnt8flRxvY

Cudowne...to ta pokrętna babska logika, ja nie było penetracji to nie sex ;-)
        W tej sytuacji, to można być po tych 36 lodach nawet dziewicą, tylko nie-ortodoksyjną...
        Ale się uśmiałam...
        A w temacie, hmmm, nie znam uczucia obrzydzenia, można się nawet całować i wymieniać oraz płyny ustrojowe, ale...dlaczego z pełną buzią do całowania???
        Zdarzyło się z ustami pełnymi wina etc. ale po co taki jak ww. sabotaż???
        • urquhart Re: Śnieżynka 05.03.14, 23:11
          Dlaczego zaraz sabotaż?
          W pasji robi się różne wariactwa...
          Mnie raczej zdziwił ten facet co rozpamiętywał tych wcześniejszych 36ciu... A wystarczyło by babce dodać ze on był z nich wszystkich najlepszy i już by był zadowolony że miała aż takie porównanie.
          No ale ona wolała być "szczera"... :)
    • bigbadpig Re: Lodzik 05.03.14, 16:29
      Ja nie boję się pozwolić kobiecie wetknąć sobie palca w tyłek, z ciekawości połknąłem własną spermę tylko, żeby sprawdzić jak to jest - ogólnie średnie wrażenie tak z ręki, ale w miłosnym uniesieniu jedyne co mnie zniesmaczało to zahamowania kobiety własną i partnera fizycznością. Byli tu tacy którzy nie zejdą kobiecie poniżej pasa, nawet podniecenie im nie pozwalało się złamać - więc tym bardziej pewnie nie zeszli by mentalnie u siebie. Kiedyś jedna forumowiczka napisała "spermy z łyżki bym raczej nie łyknęła, ale w seksie to co innego - po prostu działam" - to nie jest dosłowny cytat, ale jestem niemal pewien, że taki był przekaz.

Moim zdaniem - im bardziej się ktoś brzydzi, cofa, boi tam gdzie nic nie grozi - tym bardziej są to irracjonalne zahamowania. Odruch obrzydzenia to mechanizm ochronny, chroni przed tym co dla nas szkodliwe. Brzydzimy się brudnej zatęchłej wody, nie zatrujemy się nią. Brzydzimy się kału, źródła bakterii nie pobrudzimy się nim (mówię tu o "człowieku przedcywilizacyjnym" nie chce mi się szukac lepszego określenia) Czasem brzydzimy się jednak bez rascjonalnego podłoża, efekt wychowania, urazów, błędnych przekonań. Do łatwego pokonania jeśli komuś zależy bo w sumie, obowiązku nie ma.

Mnie partnerka "spryskana" na dowolny sposób po prostu kręci, a im bardziej mnie kręci tym bardziej mam ochotę zjeść ją całą (jeszcze przez krótką chwilę :P)

Jeśli szukasz potwierdzenia dla koncepcji "mężczyźni wymagają, sami by nie byli w stanie" to rzeczywiście - bywa i tak; ludzie bywają do dupy na różnych polach.
      • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 16:41
        Jakoś nie mogę ogarnąć tego, że ludzie kochający się mogą się brzydzić siebie, ale zapewne masz rację. Niektórzy widzą w naszych genitaliach jedynie reprodukcję i wydalanie.
        Otóż smakowo to raczej nie jest przyjemne, więc zastanawiam się jak może sprawiać przyjemność kobiecie. Nie ma to nic wspólnego z obrzydzeniem. Zapewne jest też tak że każdy mężczyzna smakuje inaczej, ja porównania nie mam.
        • zyg_zyg_zyg Re: Lodzik 05.03.14, 16:49
          Jak mężczyzna wyjmuje ze mnie palce lub penisa i wkłada mi do ust, to to też smakowo nie jest przyjemne, ale kręcące jak najbardziej. Dużo przyjemniejszy jest smak nasienia :-)
          • zyg_zyg_zyg Re: Lodzik 05.03.14, 16:51
            I zawsze głęboko całuję po lodziku mojego męża. Tak, że czuje smak swojego nasienia. Nigdy nie protestuje ;-)
            • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 17:04
              A ma wyjście? :P
              • zyg_zyg_zyg Re: Lodzik 05.03.14, 19:36
                No nie ma :-)
            • urquhart Re: Lodzik 05.03.14, 18:55
              zyg_zyg_zyg napisała:

> I zawsze głęboko całuję po lodziku mojego męża. Tak, że czuje smak swojego nasi
              > enia. Nigdy nie protestuje ;-)

Ja zawsze wykazuje entuzjazm że mnie to kręci :)
              • zyg_zyg_zyg Re: Lodzik 05.03.14, 19:37
                Łaskawca... :-)
          • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 17:03
            To ja mam zupełnie na odwrót.
    • sabat.77 Re: Lodzik 05.03.14, 17:14
      Pocalowalbym namietnie, a potem moglibysmy zrobic zawody, kto dalej nasika z pozycji "na pajaka" :)
      • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 17:30
        Czizasssssss :D
    • arcibiskup Re: Lodzik 05.03.14, 18:33
      Ja proszę o lodzika z połykiem, całuję w główkę i mówię ze zaschło mi w gardle.
      Jak wracam to mam też soczek ananasowy i podaję żeby się napiła. Ja weżmie łyka to daję jej całusa.
      • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 18:42
        arcibiskup napisał:

> Ja proszę o lodzika z połykiem, całuję w główkę i mówię ze zaschło mi w gardle.
        > Jak wracam to mam też soczek ananasowy i podaję żeby się napiła. Ja weżmie łyka
        > to daję jej całusa.

kiedyś pytałam ginekologa jak wpłynąć na smak spermy męża, powiedział mi że najlepiej sprawdza się sok ananasowy, pity przez mężczyzn poprawia walory smakowe spermy;)
        • rekreativa Re: Lodzik 05.03.14, 18:44
          Tak średnio poprawia :(
          • bgz0702 Re: Lodzik 05.03.14, 18:48
            rekreativa napisała:

> Tak średnio poprawia :(

nie testowałam, mąż nie lubi ananasów;))
            • rekreativa Re: Lodzik 05.03.14, 18:53
              Ja testowałam, co tam tylko polecają i dupa...
              Połyku nie będzie.
              • t.akaja Re: Lodzik 05.03.14, 19:01
                Jak długo testowałaś?
                • rekreativa Re: Lodzik 05.03.14, 19:12
                  No przecież, że nie jednorazowo.
                  Ananaska wtryniał długo... Nie palił, nie pił, mięchem się nie opychał. owszem, może ta sperma i smak nieco zmieniła, ale wciąż to był dla mnie smak niedobry.
                  Więc w końcu machnęłam reką, szczególnie, że mąż nie ma na tym punkcie żadnego fioła.
    • gomory Re: Lodzik 05.03.14, 22:22
      > No więc postawcie się w sytuacji, a raczej w momencie gdy wasza lub nie wasza ....

No więc nasza czy nie nasza? To nie jest bez znaczenia.
      Z naszą to wiadomo jak jest... Jakby z prehistorycznej piramidy wylazła mumia pozawijana w te bandaże sprzed miliona lat i brała się za całowanie. Brzmi jak wstęp do opowieści z krypty.
      Nie nasza to wiadomo, łapie plusa za wyuzdanie :)
      • sabat.77 Re: Lodzik 05.03.14, 22:29
        Z mumia ! To dopiero wyuzdanie ! Cie choroba, seks z mumia !
        SZACUN...
    • totustotus Re: Lodzik 21.03.14, 19:19
      pocałowałbym ją i wysmarował sobie i jej buźkę :))) Super :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka