titi2 25.08.04, 11:07 Jestem 5 lat po ślubie i zawsze kocham się z mężem w gumce.Czy jako mężczyźni zaakceptowalibyście taką sytuację.Proszę o szczere wypowiedzi.Z góry dzięki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twoofus Re: Mam pytanie do panów 25.08.04, 11:53 nie. chyba ze bylbym chory albo zona i nie chcialbym zarazic siebie lub jej Odpowiedz Link
archiwald4 Re: Mam pytanie do panów 25.08.04, 12:24 Hej Twoofus! A co jeśli to jest jedyna możliwa metoda antykoncepcyjna? Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Mam pytanie do panów 25.08.04, 13:18 My tez raczej wspieramy przemysł gumowy: chyba, ze mozna bez. Powiedzmy mix: ruletka watykanska + gumki. Zadnej wpadki przez 8 lat nie było. Dzieci planowane. Jest to w miarę wygodna forma antykoncepcji, ja jakoś oporów nie mam i nie miałem. Zresztą jak głosiło przedwojenne hasło" nawet Marszałek używa <<olla gum>> " czy jakoś tak musiałbym Dziadka spytać. Pozdro Marcin Odpowiedz Link
archiwald4 Re: Mam pytanie do panów 25.08.04, 13:23 marcin1973 napisał: > My też raczej wspieramy przemysł gumowy: chyba, ze mozna bez. Przestałam wierzyć, że można bez, gdy po jedenastu latach pożycia w takim wariancie jak pisałeś wpadliśmy w 25 dniu cyklu. od tego czasu ani razu nie było bez, a mała właśnie skończyła półtora roku. I NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE BEZ. Odpowiedz Link
twoofus Re: Mam pytanie do panów 25.08.04, 14:35 no tak - to jest wytlumaczenie, ale mi sie wydaje ze gdyby niemoznosc stosowania innej metody byla powodem to autorka nie zakladala by tego watku. wiec sadze ze akurat u niej nie ma problemu ze stosowaniem czegos innego a zakladanie gumek preferuja maz Odpowiedz Link
zdzichu-nr1 Re: Mam pytanie do panów 25.08.04, 23:19 Guma zabiera kupe fun-u, ale z drugiej strony jak ma mi baba utyć po pigułach, to wole już pobzykac ją sobie troche normalnie, a potem załozyć tę cholerną gumę i skończyć Odpowiedz Link
broken_heart Re: Mam pytanie do panów 26.08.04, 08:48 zdichu, nie słyszałeś nigdy o "zwiadowcach" ? Są to plemniki, które dość często pojawiają się wraz z wytwarzanym w trakcie podniecenia płynem u mężczyzny(wiesz o co chodzi?:-) i taki zwiadowca starczy,żebyś zapłodnił swoją kobietę (wybacz,ale "baba" nie przypadło mi do gustu)juz na pocztaku stosunku,wiec później założóna gumka może już nie pomóc. Z powodu "zwiadowców" metoda przerywanego stosunku jest nieskuteczna.Powodzenia :-) Odpowiedz Link
florencja29 Re: Mam pytanie do panów 26.08.04, 13:40 Przy wspóczesnych pigułkach raczej kobiety nie tyją. Ja łykam od 6 lat i waga bez zmian 50-51 kg przy 170cm Odpowiedz Link
titi2 Re: Mam pytanie do panów 26.08.04, 13:47 Ja niestety po pigułkach zaczęłam znacznie przybierać na wadze.Proszę podziel sie nazwą tych tabletek. Odpowiedz Link
gomory Re: Mam pytanie do panów 30.08.04, 07:40 Daj spokoj, nie ma konkretnych pigulek od ktorych sie tyje i takich od ktorych nie ;). Po prostu rozne dzialaja odmiennie na kobiety, a o zmianie powinien decydowac sensowny ginekolog po wykonanych badaniach. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Mam pytanie do panów 26.08.04, 09:15 > My tez raczej wspieramy przemysł gumowy: chyba, ze mozna bez no to masz szansę na trzeciego chłopaka (patrz archiwald) :-))))) Odpowiedz Link
alter50 Re: Mam pytanie do panów 30.08.04, 07:46 Sorry panowie,niestety w dzisiejszych czasach tylko w gumce i tu nie chodzi tylko o antykoncepcje.Nie ma sie co oszukiwać.Lepszy ten cukierek przez szybkę ,niż problemy.Dzisiaj obowiązuje zasada ograniczonego zaufania,co potwierdza tematyka postów. Odpowiedz Link
chcewygrac Mam pytanie do Pani Titi 28.08.04, 23:38 Titi, mam pytanie do Ciebie: Co to za problem? To jedna z pewniejszych, a na pewno najzdrowsza metoda antykoncepcji. I nie chodzi tylko o choroby weneryczne, ale nawet o prozaiczne nadzerki. Gumka po prostu jest aseptyczna. Zdrowiej dla Ciebie, Twojej watroby i ukladu hormonalnego, zdrowiej dla Niego. Można sie niezle pobawic (teraz naprawde jest duzy wybor. A jesli chodzi o "mniejsza" przyjemnosc przy penetracji... kurde... bez przesady... a poza tym seks to nie tylko wkladanie. pozdrawiam. Odpowiedz Link
gomory Re: Mam pytanie do panów 30.08.04, 07:38 Ja 13 lat i akceptuje. Poza ewentualnymi dniami ktore uznajemy za w miare bezpieczne (zona ma uregulowany cykl). Rozwiazanie to moze i nie najbardziej komfortowe ale dziala :). Odpowiedz Link
mickey.mouse Re: Mam pytanie do panów 31.08.04, 07:27 Nie. Lubie sie kochac z kobieta, a nie kawalkiem gumy. Po to ostatnie, moge sie udac do sexshopu. Odpowiedz Link
al59 Re: Mam pytanie do panów 31.08.04, 09:17 Bez. I inaczej nie potrafie sobie tego wyobrazić. Nawet wykwintne smaki i zapachy nie zapewnią tego naturalnego, jedynego wartego smakowania dla obu straon Odpowiedz Link
libressa Re: Mam pytanie do panów 31.08.04, 09:21 ...otóż to, wzgledy higieniczne i antykoncepcja jakos to do mnie nie trafia. Mowimy przecież o normalnych zwiazkach opartych na zaufaniu, nie "przygodach jednorazowych" ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
al59 Re: Mam pytanie do panów 02.09.04, 09:46 No właśnie Libresso. Większość traktuje zdradę i tematy oboczne jako wystepek najgorszego rodzaju. A tu też MUSI dominować zaufanie i szczerość, nawet wieksza niż w sformalizowanych związkach Odpowiedz Link
libressa Re: Mam pytanie do panów 02.09.04, 10:00 ...ja nie znam takiego pojęcia jak "zdrada", na ogół jest to wyjście alternatywne. Zaufanie to podstawa!!! ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link
bnew Re: Mam pytanie do panów 03.09.04, 13:48 pewnie że tak, pozatym w gumce można dłużej :-P, hehe Odpowiedz Link
szimiou Re: Mam pytanie do panów 05.09.04, 14:05 a ja sobie nie wyobrażam kochania się w gumce po ślubie... gdybym to miał robić to po co ślub?? Odpowiedz Link
orales73 Re: Mam pytanie do panów 09.09.04, 16:41 titi2 napisała: > Jestem 5 lat po ślubie i zawsze kocham się z mężem w gumce.Czy jako mężczyźni > zaakceptowalibyście taką sytuację.Proszę o szczere wypowiedzi.Z góry dzięki. od czasu urodzenia dziecka przez żonę 4 lata temu tylko w gumce. Nie ma problemów Odpowiedz Link
titi2 Re: Mam pytanie do panów 10.09.04, 18:50 Ja też ma prawie 4 letnią córeczkę.Pozdrawiam twoje maleństwo i ciesze się,że poruszyłam ten wątek.Nie jestem jedyna , która kocha się z mężem w gumce (to własnie starał się wmówić mi mąż:) Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Mam pytanie do panów 11.09.04, 01:07 eee, my też tylko w gumce i zawsze w gumce (tzn nie zawsze, no ale:)) titi2 napisała: > Ja też ma prawie 4 letnią córeczkę.Pozdrawiam twoje maleństwo i ciesze się,że > poruszyłam ten wątek.Nie jestem jedyna , która kocha się z mężem w gumce (to > własnie starał się wmówić mi mąż:) Odpowiedz Link
writer Robię to od 14 lat - w 99.9% przypadków :-)))))) 11.09.04, 18:17 1. Dla mnie ma to znaczenie nieskończenie małe ze wskazaniem na wariant bez gumy. 2. Moja Żona nie lubi jak z niej coś wycieka (zwłaszcza już jakis czas potem) i nie lubi smaku spermy (nie lubi czyli odczuwa z tego tytułu jakiś dyskomfort) Wniosek: W wariancie z gumą szczesliwi jestesmy obydwoje. W wariancie bez gumy ona miała by jakiś dyskomfort, ale ja takze czułbym sie żle wiedząc że ona się do czegos zmusza dla mnie. Suma naszej satysfakcji byłaby znacznie mniejsza w wariancie bez gumy Odpowiedz Link
imeno Re: Mam pytanie do panów 15.09.04, 12:06 Wcale mi to nie przeszkadza.Lubie gumke :) Odpowiedz Link
mlopik Re: Mam pytanie do panów 17.09.04, 15:32 TAK, jasne ze tak Ja ze swoja zona uzywalismy gumek przez rok, potem niecaly rok prochy i wrocilismy do gumek (proszki odstawione ze wzgledu na skutki uboczne) Odpowiedz Link
robert1970 Re: Mam pytanie do panów 02.10.04, 12:18 ja osobiście nie mam nic przeciw gumce choć czasem staje się męczaca nie mniej jednak kiedy można należy lub trzeba czasem urozmaicić zabawy o nieobecność gumki w zabawach erotycznych Odpowiedz Link