fanny
14.11.14, 12:31
czyli watek pomocowy dla kobiet.
Od paru dni chodzila za mna chec zalozenia tego watku.
Przyznam, ze powstaje on z inspiracji rozkminek malalam (chyba ja przeploszylismy z BSwM), troche z narzekan Kitty a troche z przypadkow (znanej mi z drugiej reki z innego forum) siostry TrissMerigold.
Istnieje (chyba uzasadnione) ogolne spoleczne przekonanie, ze jest wiecej kobiet po 30 ktore celuja w mezczyzn z wyzszej polki, niz mezczyzn z wyzszej polki, ktorzy celuja w kobiety po 30.
Rozpaczliwa sytuacja braku wystarczajacej podazy na rynku artykulu zwanego "mezczyzna na poziomie" powoduje bardzo ostra konkurencje pod tytulem "survival of the fittest".
W zalozeniu watek jest skierowany do tych "fit", ktore zalicza swoj pierwszy sprawdzian znajdujac watek w przepastnych glebinach internetu ;)
Mezczyzni maja swoje blogi, swoje strony, swoje filmy na youtubie i dziela sie, do pewnego stopnia za darmo, swoja wiedza o tym jak podrywac kobiety. Tak, mezczyni maja PUA.
My kobiety mamy duzo mniej latwo dostepnych materialow jak poznac, zmusic do zwiazku i w nim utrzymac "wystarczajaco dobrego" dla siebie mezczyzne. Zamierzam to zmienic na swoja skromna miare czyli zakladajac ten watek :)
Mam nadzieje, ze rowniez panowie zdecyduja sie kontrybuowac do niego swoimi komentarzami - dzielac sie wbrew "solidarnosci jader" swoja wiedza, doswiadczeniem, uprzedzeniami i lekami.
Bez Waszych uwag i 'feedbacku' sadze, ze bardzo daleko bowiem nie zajedziemy, gubiac sie w gaszczu kobiecego "a mnie sie wydaje, ze mezczyzni..."