aardwolf_ge 05.09.15, 16:16 Kombinerki, jedziesz w sobotę na protest do Warszawy? Może zobaczysz, że nie wszystkie kobiety są jak na zbiorniku? Zamiast trącać prącie w kącie działaj w Narodowym Froncie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hello-kitty2 Re: kombinerki 06.09.15, 13:30 aardwolf_ge napisał: > Kombinerki, jedziesz w sobotę na protest do Warszawy? > Może zobaczysz, że nie wszystkie kobiety są jak na zbiorniku? > > Zamiast trącać prącie w kącie działaj w Narodowym Froncie. Jak bylo na protescie? ;) Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 06.09.15, 22:10 Myślałem, że kumpla szukasz, a ty piszesz w trosce o moje dobre samopoczucie. Wzruszyłem się. Nie jadę. Zbiornik dobra rzecz. Odpowiedz Link
sabat777 Re: kombinerki 06.09.15, 22:15 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Myślałem, że kumpla szukasz, a ty piszesz w trosce o moje dobre samopoczucie. W > zruszyłem się. > > Nie jadę. > > Zbiornik dobra rzecz. Przyznaj się, że wolisz trącać prącie :) Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 06.09.15, 22:18 Nigdy nie działałem w NF, więc nie mam porównania i nie mogę ci powiedzieć co bardziej wolę. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 09:59 Coś w tym jest. :P Wczoraj na zbiorniku brzydki, mały, chuderlawy murzyn po raz kolejny bawił się z jakąś inną polską studentką. Zadziwiające, naprawdę byłem w szoku. Jestem przekonany, że te panienki na co dzień są bardzo wymagające, coś w stylu - facet zaczyna się od 180 cm wzrostu, 70 kg, dobrej pracy itp., ale dla murzyna robią wyjątek. I to takie niekulawe panienki. Oczywiście nieświadome, bo kamera ukryta, ale miziać się dają bez problemów i dodatkowo cykać fotki. Ta studiowała antyczne kultury. Humanistki. Trochę rozmawiali i nie wiem czy dobrze usłyszałem, ale było coś o związkach i nie mam pewności, ale dziewczyna chyba kręci na boku z panem murzynem. :)) Zajebiście jest być czarnym w Polsce. Możesz być mały, brzydki, chudy, kiepsko się ubierający, ale jak jesteś MURZYNEM to studentki same się pchają do łóżka. Za moich studenckich czasów małymi, chudymi, źle ubierającymi Polakami studentki pogardzały i wyśmiewały. :) Odpowiedz Link
zyg_zyg_zyg Re: kombinerki 07.09.15, 10:15 > > Zajebiście jest być czarnym w Polsce. Możesz być mały, brzydki, chudy, kiepsko > się ubierający, ale jak jesteś MURZYNEM to studentki same się pchają do łóżka. Musisz zatem porzucić marzenia o humanistkach (bo wiadomo, że wolą czarnych) i skierować swą uwagę na studentki kierunków ścisłych. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 10:34 Nie marzę o studentkach i nie skupiam się na tym aby zainteresować sobą kobiety. Interesuje mnie tylko temat kastrowania polskich mężczyzn przez Polki z jednoczesnym wielbieniem zagranicznych przeciętniaków oraz hipokryzja Polek i ich podwójne standardy, czyli dlaczego tak łatwo wystawiają tyłki brzydkim murzynom i trzecioligowym Hiszpanom gardząc rodakami. :)) Odpowiedz Link
zorzyk.gitarzysta.basowy Re: kombinerki 07.09.15, 11:13 Cóż, zakładam, że nie są to kryteria rasowe czy też narodowościowe.... Raczej zupełnie inne ;-) A swoją drogą ciekawe jak by się rzecz miała gdyby tak np. kobiety określonej rasy czy może pochodzące z określonego regionu globu/kontynentu miały ogólnoświatową renomę np. bezinteresownym i wybitnie fachowym robieniu loda... Tak dla przeciwwagi dla mniej lub bardziej wyposażonych Murzynów - czy do pań z taką "renomą" uderzała by w ciemno niemal cała populacja młodych, przeciętnie zarabiających lub bezrobotnych Słowian zamieszkujących między Odrą a Bugiem - ??? Gardząc rodaczkami oczywiście... Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 11:20 No slyszysz, kombinerki, tutaj o rozmiar chodzi ;)) A Tobie polecam wyjazd do kraju gdzie to TY bedziesz egzotyczny i na Ciebie poleca pogardzajac rodakami. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 12:03 Oczywiście, że wchodzi w grę kwestia spróbowania w murzynem czy też murzyn jako marzenie (tak, to prawda, kobiety MARZĄ o murzynach - OJP). Ale w takich ilościach i z takim pokurczem jak ww.? Jestem zdania, że egzotyczni najwięcej u nas bzykają, więc te wszystkie teksty zakłamanych Polek, że liczy się inteligencja, pozycja, hobby (hehehe) czy interesująca rozmowa to brednie. Największym afrodyzjakiem dla Polek jest egzotyka i cieszy mnie to, że coraz więcej osób to przyznaje. Z drugiej strony te panienki z taką lekkością pogardzają Polakami, a biorą do łóżka całkowite zaprzeczenie swoich deklarowanych wymagań. Moim zdaniem chodzi o to, że rodaczki wszystko co zagraniczne uważają za lepsze od swojskiego i dlatego taki delikatny Hindus ma branie na starcie. Pokazanie się z takim osobnikiem zwiększa pozycję w stadzie według rozumowania pierwszej lepszej Polki. Odpowiedz Link
prosty_facet Re: kombinerki 07.09.15, 19:56 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Oczywiście, że wchodzi w grę kwestia spróbowania w murzynem czy też murzyn jako > marzenie (tak, to prawda, kobiety MARZĄ o murzynach - OJP). A nie bierzesz pod uwagę, że te spotkania są "sponsorowane" przez Pana Murzyna ? Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 11:45 Zdecydowanie wolę "naszych" (chociaż fakt, że brunetów), i na szczęście spotkałam ich tylu, żeby nie odczuwać potrzeby ratowania się cudzoziemcami ;) Ale z obserwacji wynika mi, że nacje "cieplejsze" wygrywają tym, że do kobiety podchodzą, zagadują, komplementują itp. Kobieta lubi być adorowana. Nie tylko przed pierwszym pójściem do łóżka... Ale przede wszystkim, żeby pójść do łóżka, to należałoby nawiązać jakiś kontakt. I mężczyzna, który do tego kontaktu dąży, zajmuje pole position :) Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 11:54 >Kobieta lubi być adorowana Ale tylko przez facetów, którzy są atrakcyjni. Jeżeli brzydki czarny typ ma takie branie to jest to dla mnie niezrozumiałe i muszą występować inne czynniki zwiększające jego atrakcyjność niż tylko fizyczność. Jego polski odpowiednik zostałby zniszczony śmiechem na starcie i tyle wynikałoby z nawiązania kontaktu. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 12:01 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Ale tylko przez facetów, którzy są atrakcyjni. > Jeżeli brzydki czarny typ ma takie branie to jest to dla mnie niezrozumiałe i m > uszą występować inne czynniki zwiększające jego atrakcyjność niż tylko fizyczno > ść. Jego polski odpowiednik zostałby zniszczony śmiechem na starcie i tyle wyni > kałoby z nawiązania kontaktu. Napisal Ci kolega zorzyk, ze Murzyni z dobrej rozmiarowki slyna ;) No i ciekawosc sprobowac czegos egzotycznego/nowego. Wielu Polakow chcialoby z Tajka albo z czarna, ale nie ma jak albo nie ma szans, jakby szansa byla tez by co niektorzy probowali. Powodow moze byc sporo. Moze tej studentki przecietny Polak nie zagaduje, bo sie nie odwazy a ten brzydki czarny zagaduje. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 12:05 Wiem, że sama poleciałaś na czarnego siusiaka, odnotowałem twoje zdanie i nie musisz o tej rozmiarówce pisać w każdym poście. Ale Polki deklarują też, że liczy się inteligencja, a przecież murzyni nie słyną z bystrości umysłu, a w badaniach wypadają wręcz fatalnie na tle białych i żółtych, więc znowu coś tutaj nie gra. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 12:12 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Wiem, że sama poleciałaś na czarnego siusiaka, odnotowałem twoje zdanie i nie m > usisz o tej rozmiarówce pisać w każdym poście. Blad, zle odnotowales. Kolor skory, oczu i wlosow nie ma dla mnie znaczenia. > Ale Polki deklarują też, że liczy się inteligencja, a przecież murzyni nie słyn > ą z bystrości umysłu, a w badaniach wypadają wręcz fatalnie na tle białych i żó > łtych, więc znowu coś tutaj nie gra. A ilu Murzynow znasz osobiscie? I wszyscy sa glupi? I dla scislosi: czy wszyscy Polacy, ktorych znasz to tacy bardzo blyskotliwi i inteligentni? I czy tylko ci z "bystroscia umylu" bzykaja? Niezbadane sa wyroki boskie a za ludzmi nie nadazysz ;) Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 12:31 hahahaha 1:0 dla mnie > A ilu Murzynow znasz osobiscie? I wszyscy sa glupi? Ilu znasz murzynów osobiście? Czy wszyscy mają duży rozmiar? Dziwne, że nie przeszkadza ci głoszenie, iż murzyni mają większe penisy, ale jednocześnie widzisz coś niewłaściwego w powtarzaniu wyników badań wyników nauczania w amerykańskich szkołach czy iq. Rozumiem, że uogólnianie działa w jedną stronę - w superlatywach o murzynach jak najbardziej, ale broń boszzz krytyka. Typowe rozumowanie miłośniczki czarnych chłopców. > i z "bystroscia umylu" bzykaja? Jak widać po tandemie Polka-murzyn nie bardzo, ale to jest sprzeczne z deklarowaną przez Polki formą "jak facet to inteligentny". Jesteśmy ciągle na poziomie "murzyni mają duże, więc Polki na nich lecą", ale ja pozwalam sobie zastosować chwyt "murzyni są głupsi" i czekam aż Polka mi wytłumaczy na czym polega fenomen atrakcyjności dużego, ale głupiego czarnego penisa. :)) Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 12:43 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Ilu znasz murzynów osobiście? Czy wszyscy mają duży rozmiar? No takie sa statystyki i plotki a ludzie czesto w to wierza. >Typowe rozumowanie miłośniczki czarnych chłopców. Juz Ci pisalam, ze kolor skory nie ma dla mnie znaczenia w ocenie atrakcyjnosci ludzi. Licza sie inne cechy fizyczne. > Jak widać po tandemie Polka-murzyn nie bardzo, ale to jest sprzeczne z deklarow > aną przez Polki formą "jak facet to inteligentny". Jesteśmy ciągle na poziomie > "murzyni mają duże, więc Polki na nich lecą", ale ja pozwalam sobie zastosować > chwyt "murzyni są głupsi" i czekam aż Polka mi wytłumaczy na czym polega fenome > n atrakcyjności dużego, ale głupiego czarnego penisa. :)) O rozmiarze zaczal kolega, bo cos moze byc na rzeczy, rozmiar to rozmiar, z inteligencja nie musi miec nic wspolnego. Wiec moze chodzic o rozmiar a nie nie o madrosc/glupote. W dodatku nie wiemy co ta "Twoja" studentka chce z tym Murzynem czy tylko seksu czy czegos wiecej i co on za jeden, a moze przy okazji jezyki obce chce cwiczyc a z rodakiem sie nie da. Moze tez zaden rodak jej nie zagajal a czarny chetny sie znalazl. Czytales co gdzies kiedys napisal jakis Szkod "Polacy sa bardzo wybredni, nawet nie obejrzeliby sie na ulicy za taka kobieta za jaka ogladaja sie Szkoci" na przyklad. Ty wez kiedys zagaj taka na tym zbiorniku, czy gdzie to sie patrzy, i zapytaj u zrodla, bo kazda kobieta moze miec swoja wlasna/inna motywacje. Poza tym wszycy klamia, albo nawt jezeli nie klamia to mysla, ze mowia prawde a miedzy slowami a czynami to jest jest wielka roznica;) I w dodatku ludzie mowia co chca uslyszec inni albo im sie cos wydaje a jak przychodzi co do czego...zycie. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 12:46 Tak się zastanawiam, co musiałby mieć w sobie drobny, chuderlawy, brzydki murzyn, żebym z nim poszła do łóżka - zapewne to samo, co drobny, chuderlawy, brzydki polak. Osobowość? Czar i urok osobisty? Jakieś ciepło wewnętrzne? Coś. Aczkolwiek nie wykluczam, że przystałabym na jednorazową przygodę, bo spodobałby mi się kontrast jego dłoni na mojej skórze. Ale bez dorabiania ideologii. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 12:50 kynane napisała: > Aczkolwiek nie wykluczam, że przystałabym na jednorazową przygodę, bo spodobałb > y mi się kontrast jego dłoni na mojej skórze. Ale bez dorabiania ideologii. I nie wykluczone, ze z jednorazowej przygody moglaby sie zrobic dluzsza przygoda, bo ten kontrast bardzo bardzo by Ci sie podobal i moze w dodatku cos jeszcze ;) Albo i nie. Zycie jest pelne niespodzianek. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 12:55 Dokładnie :) I nie należy się ograniczać i wykluczać pewnych możliwości z góry, bo czasem walory mężczyzny pozostają długo ukryte... i nie o nieszczęsny rozmiar mi chodzi... no, nie tylko... Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 13:13 Jasne. Już widzę jak Polki szukają tych walorów u facetów. Brednie opowiadacie dziewczyny. Kobiety są bezwzględne dla facetów, którzy im nie odpowiadają. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 13:26 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Jasne. Już widzę jak Polki szukają tych walorów u facetów. Brednie opowiadacie > dziewczyny. No to napisz czego szukaja Polki u faceta, moze sie czegos dowiemy. > Kobiety są bezwzględne dla facetów, którzy im nie odpowiadają. Mysle, ze w wiekszosci ich ignoruja. Podobnie jak faceci ignoruja kobiety, ktore im nie odpowiadaja/sie nie podobaja. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 13:27 Oczywiście, że są takie kobiety, które są bezwzględne. I są tacy faceci. Nie zapominaj jednak, że o seksie "z litości" częściej słyszy się w wykonaniu kobiet ;) Każdy/każda szuka innych walorów u płci przeciwnej (lub, w zależności od upodobań, tej samej). Ale największym atutem moich wybranków było zawsze zdecydowanie i przekonanie o własnej wartości - nie, nie w wydaniu alfa, bo zawsze mieli w głowie jakieś swoje minusy (czasem prawdziwe, czasem wymyślone). I to działa w obie strony. Wiem że mam wady, widoczne od razu (mam dużą, bardzo dużą nadwagę). I wiem, że jestem atrakcyjna. I taki przekaz odbierali mężczyźni, choć często opisywali swój "typ" inaczej... Pesymizm i brak wiary w możliwości to 9/10 porażki... Odpowiedz Link
loppe Re: kombinerki 07.09.15, 14:49 kynane napisała: > Oczywiście, że są takie kobiety, które są bezwzględne. I są tacy faceci. > Nie zapominaj jednak, że o seksie "z litości" częściej słyszy się w wykonaniu k > obiet ;) > > Każdy/każda szuka innych walorów u płci przeciwnej (lub, w zależności od upodob > ań, tej samej). > Ale największym atutem moich wybranków było zawsze zdecydowanie i przekonanie o > własnej wartości - nie, nie w wydaniu alfa, bo zawsze mieli w głowie jakieś sw > oje minusy (czasem prawdziwe, czasem wymyślone). > I to działa w obie strony. Wiem że mam wady, widoczne od razu (mam dużą, bardzo > dużą nadwagę). I wiem, że jestem atrakcyjna. I taki przekaz odbierali mężczyź > ni, choć często opisywali swój "typ" inaczej... > > Pesymizm i brak wiary w możliwości to 9/10 porażki... Woody Allen: "Pojawienie się w miejscu zdarzenia to 80% sukcesu." "Showing up is 80% of success". Niewiarygodne ale czytałem książkę, w której przetłumaczono to showing up jako popisywanie się. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 15:11 Tak, generalnie chodzi o "ty daj mnie szanse, ty weź kup los"... A co do "popisywania się"... może tłumacz zbyt wiele uwagi poświęcił obserwacji gołębi? Odpowiedz Link
loppe Re: kombinerki 07.09.15, 15:20 kynane napisała: > Tak, generalnie chodzi o "ty daj mnie szanse, ty weź kup los"... > > A co do "popisywania się"... może tłumacz zbyt wiele uwagi poświęcił obserwacji > gołębi? > Generalnie chodzi o wiarę w tym showing up, tak jak napisałaś wyżej, bo jak ktoś nie wierzy to nic nie zrobi, nie napisze, nie umówi się, nie poprosi do tańca i tak dalej. Była taka piękna smoczyca - mówił młody ale tam urodzony Chińczyk w Ameryce z mównicy na bankiecie na mojej uczelni - i nikt się nie odważył do niej wystartować, aż wreszcie jeden się odważył i potem go pytali - jak tego dokonałeś, jak udało ci się stworzyć ten związek? Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 12:56 kynane napisała: > Tak się zastanawiam, co musiałby mieć w sobie drobny, chuderlawy, brzydki murzy > n, żebym z nim poszła do łóżka - zapewne to samo, co drobny, chuderlawy, brzydk > i polak. Osobowość? Czar i urok osobisty? Jakieś ciepło wewnętrzne? Coś. Dokladnie, jet to wersja calkiem prawdopodobna. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 13:09 Brzydcy, chudzi, drobni Polacy mogą zapomnieć o takim braniu jaki ma ich czarny odpowiednik. Jak to jest w ogóle możliwe, że gość pisze z innego kraju, przyjeżdża do Polski, panienki się z nim spotykają i dają się bzyknąć. One nie mają adoratorów? Tak szybko się spotykają dają sobie włożyć? Polak to musi tygodniami pracować na zainteresowanie, a gość sobie trasę robi po kraju i zalicza chętne tuzinami. Fenomen. A jest naprawdę niemęski. I to wasze - typowe dla kobiet - szukanie na siłę plusów tam, gdzie ich nie ma. On na pewno ma coś w sobie, no baa, w końcu obcokrajowiec. I do tego czarny. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 13:13 Cóż Ci mogę napisać... widocznie taką mają fantazję. Ja mam inne i też je się staram spełniać ;) I nie zapominaj o tym, że widzisz tylko efekty udanych prób - gość raczej nie chwali się, ile kobiet go odtrąciło... Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 13:24 > Cóż Ci mogę napisać... widocznie taką mają fantazję. Podsumowując: najbardziej Polki kręci egzotyka. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 13:28 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Podsumowując: najbardziej Polki kręci egzotyka. Nie wiem czy to sie zgadza, bo jednak wiekszosc to zwiazki Polek z rodakami a nie z obcokrajowcami. I trudno powiedziec, ze wszystkie/wszystkich kreci to samo. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 13:30 Nie: podsumowując: są Polki, które kręci egzotyka; są takie, które kręci przypadkowy seks... Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 07.09.15, 13:16 >>Polak to musi tygodniami pracować na zainteresowanie, Oczywiście. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 13:32 Pytanie jeszcze, czy Polak też szuka jednorazowego numerka, czy może jednak nie. Bo generalnie na coś więcej prawie zawsze trzeba popracować dłużej... Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 07.09.15, 13:37 To jakimś cudem zawsze łapałem się na to "prawie". Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 13:48 Może taki sobie target wybierałeś? Że wolą chodzić do łózka z kimś, kogo lubią? Nie zapominajmy też, że w naszym społeczeństwie kobiety, które idą do łóżka szybko i na raz, nie mają najlepszej opinii... Ba, w dodatku normy społeczne sprawiają, że taka kobieta sama o sobie źle myśli... Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 13:23 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Brzydcy, chudzi, drobni Polacy mogą zapomnieć o takim braniu jaki ma ich czarny > odpowiednik. Mysle, ze oni w ogole nie probuja nawet, bo i tak nie wierza, ze maja szanse. > Jak to jest w ogóle możliwe, że gość pisze z innego kraju, przyjeżdża do Polski > , panienki się z nim spotykają i dają się bzyknąć. > Polak to musi tygodniami pracować na zainteresowanie, a gość sobie trasę robi p > o kraju i zalicza chętne tuzinami. Moze jest argument, ze czas nagli, przylatuje na krotko, wiec nie ma czasu na tygodnie podchodow. Obcykali juz wszystko w necie. Znam przypadek Niemca, ktory nawiazal kontakty z kobietami w Chinach, tez polecial tam na chyba 3 tygodnie i sie z nimi spotykal i owszem szli ze soba do lozka. Moze one nie maja adoratorow a moze od przybytku glowa nie boli. Moze szukaja przygod albo, no sama nie wiem, czyms je ujal no i czasu malo, nie mam pojecia. Znam tez przypadek, ze dziewczyna z Kolumbii przyleciala do Niemiec i miala 2 miesiace na znalezienie meza(zadna pieknosc, przecietna9 i..ZNALAZLA. I znam tez przypadek, ze Niemiec polecial do Chin poznal dziewczyne, pobyl tam pare tygodni, przywiozl ja do Niemiec i sie z nia ozenil. Fakt, ze go po 7 miesiacach zostawila dla innego, ale jednak. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 13:45 > kombinerki_pinocheta00 napisała: > > Brzydcy, chudzi, drobni Polacy mogą zapomnieć o takim braniu jaki ma ich > czarny > > odpowiednik. > Mysle, ze oni w ogole nie probuja nawet, bo i tak nie wierza, ze maja szanse. Też tak myślę. Poza tym jeżeli podchodzą ze wzrokiem "wiem że nie mam szans", to niestety nie każda będzie miała ochotę na zabawę w dobroczynność. No i jeszcze coś - uogólnianie. Jeżeli facet startował do kobiet/dziewczyn, które go odtrącały, zaczyna wszystkie dziewczyny - podobnie jak kombinerki nas w tym wątku - oskarżać o bezduszność, bezwzględność itp. Być może trafi się jakaś, która postanowi na siłę (czynami, nie słowami) udowodnić, że jest inna, ale większość jednak wzruszy ramionami (zdając sobie sprawę z faktu, że jest to technika manipulacji) i pójdzie dalej. > > Jak to jest w ogóle możliwe, że gość pisze z innego kraju, przyjeżdża do > Polski > > , panienki się z nim spotykają i dają się bzyknąć. > > Polak to musi tygodniami pracować na zainteresowanie, a gość sobie trasę > robi p > > o kraju i zalicza chętne tuzinami. > > Moze jest argument, ze czas nagli, przylatuje na krotko, wiec nie ma czasu na t > ygodnie podchodow. Obcykali juz wszystko w necie. > Moze one nie maja adoratorow a moze od przybytku glowa nie boli. Moze szukaja p > rzygod albo, no sama nie wiem, czyms je ujal no i czasu malo, nie mam pojecia. Ale łatwiej jest założyć, że Polki kręci egzotyka, ja nie mam szans, ale to nie moja wina, tylko tego że nie jestem czarny, a Polki są dwulicowe, zakłamane, pruderyjne i puszczalskie ;) Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 14:48 Wszystko zależy od podejścia, ale panienek. Większość kobiet chce ideału. Dla Polek ideałami są obcokrajowcy. Polak musi zapracować na coś, co obcokrajowiec dostaje na starcie. Ja nie podrywam, bo wychodzę z prostego założenia. Kobiety szukają męskich facetów, a ja męski nie jestem. Nawet gdyby jakaś deklarowała co innego to wiem, że kłamie i prędzej czy później (raczej prędzej) pojawią się u niej wątpliwości i odejdzie. Ja się przywiązuję do ludzi, bo niewielu się ich koło mnie kręci, więc nie ryzykuję, bo zostanę z ręką w nocniku. Najpierw musiałbym być gościem ociekającym testosteronem, a ja nawet nie potrafię pływać, więc odpadam w przedbiegach. I tak przez nieumiejętność pływania czy tańczenia odpuszczam sobie relacje z kobietami żeby je nie rozczarowywać. Myślę, że to dla kobiet idealne wyjście. Miałybyście piękne życie gdyby zostało kilkanaście procent samców alfa i z nimi byście spółkowały, a reszta nie zawracałaby wam głowy. Zero straconego czasu na nieudane relacje. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 14:54 Sam sobie stoisz w drodze. A taki chuderlawy czarny probuje a im wiecej prob tym wiecej szans. A Ty za kobiety decydujesz z gory czy bys im sie spodobal czy nie. Wszystko w temacie, Nic dziwnego, ze nie bzykasz, zadna przeciez nie bedzie rzucala Ci sie sama na szyje. W dodatku widzisz Ty chcesz przywiazania a ten koles bzykajacy na tuziny chce bzykania, nad reszta sie nie zastanawia. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 14:59 >zadna przeciez nie bedzie rzucala Ci sie > sama na szyje Musi! Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 15:09 I zapewne będzie, ale jednak na kolejnym etapie znajomości... Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 18:46 Żartujesz. Na starcie! To ona musi zagadać! Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 19:11 Uff, dobrze że tylko zagadać... Bo już myślalam, że rzucać się na szyję i oplatać udami... Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 15:03 Tylko mimo wszystko różne są kryteria męskości - dla niektórych kobiet ideałem są ABSy w Betach, podczas gdy dla mnie ABSy w Betach to kłębowiska kompleksów. Facet? Ma zdecydowanie być zdecydowany w tym czego chce, i potrafić o to zawalczyć... I owszem, umiejętność podjęcia ryzyka - a potem poniesienia konsekwencji, jest tym co cenię. Ale nie jako cechę męską, tylko ogólnie. Facet z którym byłam 20 lat nie umiał pływać, podczas płukania głowy w wannie zatykał nos, bo bał się, że się utopi. Ja, z moją fatalną kondycją, spokojnie - i z dużą przyjemnością - pływam po 100 basenów. On podczas tańców siedział i zamawiał kolejne kawy, ja wywijałam na parkiecie. Zapewniam Cię, że to nie nieumiejętność pływania czy tańczenia sprawiła, że się rozstaliśmy. Alfy są nudne. Chyba, że poza "alfowatością" mają sobie coś z Alfa... na przykład poczucie humoru i miłość do kotów ;) Odpowiedz Link
gogol77 Re: kombinerki 07.09.15, 17:45 kombinerki_pinocheta00 napisał: > I tak przez nieumiejętność pływania czy tańczenia odpuszczam sobie relacje z kobietami żeby je nie rozczarowywać> A ruchać to Ty umiesz??? Bo umiejętność ruchania w relacjach z kobietami czasem się jednak przydaje. > Kobiety są bezwzględne dla facetów, którzy im nie odpowiadają>. > Kobiety szukają męskich facetów, a ja męski nie jestem>. > Brzydcy, chudzi, drobni Polacy mogą zapomnieć o takim braniu jaki ma ich czarny odpowiednik> Ale nie wiem czy Ty wiesz, że brzydki, chudy, drobny murzyn ale umiejący pływać i tańczyć ma nad Tobą miażdżącą przewagę w konkurencji seksualnej. A jeszcze jak fajnie rucha to już w ogóle nie masz z nim szans. Ale to będzie oczywiście wina tych wrednych Polek co to są takie bezwzględne dla facetów którzy im nie odpowiadają. Bo są mizerni fizycznie i nieciekawi intelektualnie. Bo przecież one powinny lecieć na Ciebie i Tobie podobnych niemęskich, brzydkich, chudych, drobnych itp. Wbrew podstawowemu prawu natury polegającym na doskonaleniu gatunku. Dobre geny + dobre geny = jeszcze lepsze geny. Dzięki któremu to prawu życie wyewoluowało od jednokomórkowców zasiedlających ziemię miliardy lat temu do człowieka. I teraz uważaj: jest masę niemęskich, brzydkich, chudych, drobnych itp. facetów, których poziom intelektualny, ciekawa osobowość sprawiają, że kobiety na nich lecą. I dają im dupy z najzwyklejszej chcicy!. Ty do nich nie należysz. Dlaczego? Bo to co Ty tutaj sobą reprezentujesz, jest na żenującym, kompromitującym poziomie. Poziomie, który u każdej bez wyjątku kobiety zapali czerwoną lampkę: uwaga, świr!!! Uwaga psychol!!! Chujowe geny decydujące o Twojej marnej konstrukcji fizycznej zbiegły się u Ciebie z nędznymi genami rozstrzygającymi o poziomie intelektualnym. Współczuję Ci. Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 18:45 >umiejący pływać > i tańczyć ma nad Tobą miażdżącą przewagę w konkurencji seksualnej OCZYWIŚCIE. :)) W końcu sam podkreślam, że stanowi to problem. Ale jest jeszcze inna kwestia - przyznawania się do swoich słabości i niepowodzeń. Dolary przeciwko orzechom, że panienki to analizują i wyczuwają na którego samca warto postawić. Brak doświadczeń w wielu dziedzinach jak np. łyżwy, narty, taniec, jazda samochodem, gotowanie, pływanie itd. jest przez nie skrupulatnie rozliczana. > I teraz uważaj: jest masę niemęskich, brzydkich, chudych, drobnych itp. facetów > , których poziom intelektualny, ciekawa osobowość sprawiają, że kobiety na nich > lecą. I dają im dupy z najzwyklejszej chcicy! Eeee tam. Przesadzasz. Pojedyncze sztuki, bardzo często reprezentujące podobny poziom co ich wybrankowie. Nic szczególnego. > Chujowe geny decydujące o Twojej marnej konstrukcji fizycznej Gogolu, z całym szacunkiem kochanieńki, ale trochę poniosły cię emocje. Nigdzie nie pisałem, że jestem marnej konstrukcji fizycznej, a jeżeli już mi się zdarzyło to na pewno nie w tym dziale i nie na poważnie. :) Odpowiedz Link
mabelle2000 Re: kombinerki 07.09.15, 19:19 gogol77 napisał: > Bo to co Ty tutaj sobą reprezentujesz, jest na żenującym, kompromitującym p > oziomie. Poziomie, który u każdej bez wyjątku kobiety zapali czerwoną lampkę: u > waga, świr!!! Uwaga psychol!!! No i pudlo. U mnie Kombi nie zapala zadnej czerwonej lampki. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 13:47 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Jak to jest w ogóle możliwe, że gość pisze z innego kraju, przyjeżdża do Polski > , panienki się z nim spotykają i dają się bzyknąć. A tak z ciekawosci, skad Ty wiesz jak to sie odbywa? I z jakiego kraju on przyjezdza? I tylko, zeby pobzykac? Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 07.09.15, 13:52 Nie przesadzajmy, są fora tematyczne. I goście tam nie muszą wcale konfabulować, jeden taki nocował raz u mnie i widziałem go w akcji. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 14:09 aardwolf_ge napisał: > Nie przesadzajmy, są fora tematyczne. > I goście tam nie muszą wcale konfabulować, jeden taki nocował raz u mnie i widz > iałem go w akcji. Tematyczne, ze co: spotkajmy sie na seks? No wiedzisz, kombi, to dopytaj wolfa i zaloguj sie na takim forum. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 07.09.15, 14:14 Czy Ty kojarzysz swoje własne pytanie na które odpowiedziałem czy nie bardzo? Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 14:18 aardwolf_ge napisał: > Czy Ty kojarzysz swoje własne pytanie na które odpowiedziałem czy nie bardzo? No ja sie zastanawiam skad kombi zna te wszystkie szczegoly o tych czarnych co to przyjezdzaja i bzykja laski po calej Polsce. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 14:19 Widocznie wszystkie szczegóły się zna, bo są fora tematyczne i raz jeden taki nocował u aardwolfa... Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 07.09.15, 14:21 I moja odpowiedź brzmi: są fora tematyczne o podrywaniu na których to jest opisane. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 14:30 aardwolf_ge napisał: > I moja odpowiedź brzmi: są fora tematyczne o podrywaniu na których to jest opis > ane. Co jest opisane? Jak sie podrywa? Czy jak podrywaja czarni? Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 07.09.15, 14:35 I to i to. Zadajesz pytania jakbyś internet wczoraj zobaczyła. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 14:42 aardwolf_ge napisał: > I to i to. > Zadajesz pytania jakbyś internet wczoraj zobaczyła. Internet to ja znam od lat, ale nigdy nikogo nie szukalam przez internet ani nie bylam na zadnym portalu randkowym czy cos :) Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: kombinerki 07.09.15, 20:16 aardwolf_ge napisał: > I to i to. > Zadajesz pytania jakbyś internet wczoraj zobaczyła. hehe no jak? Przeciez Kag witala sie wczoraj i pisala, ze pierwszy raz od 6 tygodni siadla do zrodelka :) A tak w ogole to nie wiem o co chodzi, bo czytam na wyrywki, Ty nie cytujesz wiec nie moge dojsc. Ale widze tamtego to pewnie o wielkokutasych ;) To nie moja bajka. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 21:52 hello-kitty2 napisała: "Ale widze tamtego to pewnie o wielkokutasych ;) To nie moja bajka." > Bo takich nie lubisz? Czy bo jeszcze nigdy takiego nie mialas? :)) Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: kombinerki 07.09.15, 22:03 kag73 napisała: > hello-kitty2 napisała: > "Ale widze tamtego to pewnie o wielkokutasych ;) To nie moja bajka." > > > Bo takich nie lubisz? Czy bo jeszcze nigdy takiego nie mialas? :)) Jestem rasistka. A Ty mialas murzyna? Ja nawet pornusow nie ogladam z nimi. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 22:46 hello-kitty2 napisała: > Jestem rasistka. A Ty mialas murzyna? Ja nawet pornusow nie ogladam z nimi. Pornusow to ja nie ogladam z nikim ;) Owszem mialam, ale nie ze wzgledu na rozmiar ani tez nie ze wzgledu na egzotyke, ani tez nie planowane. Po prostu bardzo mi sie spodobal jako mezczyzna i jako czlowiek, w dodatku byl zwariowany na moim punkcie i zakochani bylismy w sobie. Byl to bardzo intensywny i namietny zwiazek. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: kombinerki 08.09.15, 00:07 kag73 napisała: Owszem mialam, ale nie ze wzgledu na rozm > iar ani tez nie ze wzgledu na egzotyke, ani tez nie planowane. Po prostu bardzo > mi sie spodobal jako mezczyzna i jako czlowiek, w dodatku byl zwariowany na mo > im punkcie i zakochani bylismy w sobie. Byl to bardzo intensywny i namietny zwi > azek. Tak cos czulam, ze mialas jakiegos kolorowego ale myslalam, ze jakiegos latynosa od tanga ale asfalta! No to sie przedstawilas, Kombi bedzie mial uzywanie. Szok. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 08.09.15, 00:21 hello-kitty2 napisała: > Tak cos czulam, ze mialas jakiegos kolorowego ale myslalam, ze jakiegos latynos > a od tanga ale asfalta! No to sie przedstawilas, Kombi bedzie mial uzywanie. Sz > ok. No momencik, zycie jest dlugie a ja stara, Latynosa tez mialam w lozku i to wcale nie jednego ;) Odpowiedz Link
loppe Re: kombinerki 08.09.15, 00:40 :) Mnie się podobają Murzynki i Murzyni optycznie, są jakby lepiej zbudowani od naszej rasy, generalnie Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 08.09.15, 13:00 To tak jakby powiedzieć że ludzie z zespołem Downa są lepiej zbudowani. (% Murzynek jest bardzo brzydka (kojarzą mi się z jeżozwierzami) i ma wielką tendencję do tycia już przed 30-tką. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 08.09.15, 09:52 Kitty, gwoli scislosci Ci jeszcze napisze, ze sa rowniez czarni Latynosi/Latynoski. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: kombinerki 08.09.15, 13:32 kag73 napisała: > Kitty, gwoli scislosci Ci jeszcze napisze, ze sa rowniez czarni Latynosi/Latyno > ski. Wierze. Zwalam moja niechec do kolorowych na jakies moje nieprzystosowanie do zycia we wspolczesnym swiecie. Kojarza mi sie z Afryka, brudem, chorobami, bieda. Ja to nawet nie jezdze w niektore regiony globu zeby na to nie patrzec. Zupelnie nie wiem jak ludzie jezdza na wakacje, zachwycaja sie i im ten syf nie przeszkadza. Ja bym popadla w depresje, czulabym, ze musze to jakos rozwiazac. Tak samo przerazaja mnie Ci co ciagna z Syrii, topia sie, to zdjecie pokazuja dzien w dzien u mnie, masakra. Strach, bol. nl.metrotime.be/2015/09/02/news/foto-van-verdronken-kind-zendt-schokgolf-door-europa/ Odpowiedz Link
loppe Re: kombinerki 08.09.15, 13:50 hello-kitty2 napisała: > kag73 napisała: > > > Kitty, gwoli scislosci Ci jeszcze napisze, ze sa rowniez czarni Latynosi/ > Latyno > > ski. > > Wierze. Zwalam moja niechec do kolorowych na jakies moje nieprzystosowanie do z > ycia we wspolczesnym swiecie. Kojarza mi sie z Afryka, brudem, chorobami, bieda > . Ja to nawet nie jezdze w niektore regiony globu zeby na to nie patrzec. Zupel > nie nie wiem jak ludzie jezdza na wakacje, zachwycaja sie i im ten syf nie prze > szkadza. Ja bym popadla w depresje, czulabym, ze musze to jakos rozwiazac. Tak > samo przerazaja mnie Ci co ciagna z Syrii, topia sie, to zdjecie pokazuja dzien > w dzien u mnie, masakra. Strach, bol. Jestem pod wrażeniem postawy Niemiec, jak oni to chcą i potrafią robić, samo Monachium już przyjęło więcej uchodźców niż cała Polska planuje zrobić. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 08.09.15, 14:19 loppe napisał: > Jestem pod wrażeniem postawy Niemiec, jak oni to chcą i potrafią robić, samo Mo > nachium już przyjęło więcej uchodźców niż cała Polska planuje zrobić. A ja wrecz przeciwnie, uwazam, ze sa nierozsadni, przeraza mnie to. Moim zdaniem popelniaja ogromny blad. Ciekawe, ze swego czasu jak Polska weszla do Unii to sie nazywalo, ze im chyba z 5 lat nie wolno bylo pracowac w Niemczech i nie tylko. A biora sobie teraz na kark muzulmanow. Przerazajace jest, ze wielu z nich to mlodzi, zdrowi, agresywni faceci, kobiet i dzieci jest najmniej. I jeszcze sie rzucaja, ze oni chca do Niemiec. Z wiadomych powodow chca do Niemiec to jasne. Ciekawe, ze Arabia Saudyjska, Katar i inne takie w ogole nie chca ich przyjac chociaz sa im blizsi jezeli chodzi o kulture i religie. Odpowiedz Link
loppe Re: kombinerki 08.09.15, 14:34 kag73 napisała: > loppe napisał: > > Jestem pod wrażeniem postawy Niemiec, jak oni to chcą i potrafią robić, s > amo Mo > > nachium już przyjęło więcej uchodźców niż cała Polska planuje zrobić. > > A ja wrecz przeciwnie, uwazam, ze sa nierozsadni, przeraza mnie to. Moim zdanie > m popelniaja ogromny blad. Ciekawe, ze swego czasu jak Polska weszla do Unii to > sie nazywalo, ze im chyba z 5 lat nie wolno bylo pracowac w Niemczech i nie ty > lko. A biora sobie teraz na kark muzulmanow. Przerazajace jest, ze wielu z nich > to mlodzi, zdrowi, agresywni faceci, kobiet i dzieci jest najmniej. I jeszcze > sie rzucaja, ze oni chca do Niemiec. Z wiadomych powodow chca do Niemiec to jas > ne. Ciekawe, ze Arabia Saudyjska, Katar i inne takie w ogole nie chca ich przyj > ac chociaz sa im blizsi jezeli chodzi o kulture i religie. > Zgadza się, tym bardziej właśnie zdumiewa ta chęć i humanitaryzm. Czapki z głów. A w ogóle to Niemcy co rok przyjmują kilka razy więcej imigrantów niż słynąca z imigracji Kanada. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 08.09.15, 15:01 loppe napisał: > Zgadza się, tym bardziej właśnie zdumiewa ta chęć i humanitaryzm. Czapki z głów > . A w ogóle to Niemcy co rok przyjmują kilka razy więcej imigrantów niż słynąca > z imigracji Kanada. No i wlasnie sa glupi i sami sie wpakowuja, to cena za demokracje a ci muzulmanie coraz bardziej sie panosza i domagaja swoich praw, mechety w miastach niemieckich, chustki na glowach w miejscach publicznych by chcieli, w pracy, w szkole, zbieraja podpisy, zeby jeden w dzien tygodniu na basenie byl wylacznie dla kobiet, dziewczynki nie moga cwiczyc na w.fie w szkole albo chodzic na plywanie, no cuda wianki i jeszcze kolesie Arabusy i Turki niemieckie nastolatki wyzywaja od szamt albo kurew a sami z nimi sypiaja a na zone se chca dziewice sprowadzac. Oni by tam chcili zrobic druga Turacje albo Arabie sprzed 50 lat. Czasem sie nazywa nazywa u Niemcow, ze potrzebuja specjalistow do pracy, a jednoczesnie maja wlasnych bezrobotnych. No szopka po prostu. A tak poza tym zaobserwowalam, ze Niemcy sa szczodrzy, daja rozne datki, wspieraja rozne akcje dobroczynne, adoptuja dzieci z biednych krajow i takie tam, a najciekawsze dla mnie jest to, ze wcale nie ma to podloza jakiegos religijnego, bo na religie zazwyczaj gwizdza. > Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: kombinerki 08.09.15, 15:44 NIemcy chyba specjalnie nie maja wyboru, bo te masy leza z piesnia na ustach 'My do Niemiec', a ani jednego w wywiadach nie slyszalam choc minimalnie poprawnie mowiacego po angielsku, a co dopiero po niemiecku. Tez mnie to przeraza. Z drugiej strony oni zaplacili kupe forsy zeby sie tu dostac. Potem bedzie tak, jak u mnie: pokolenie Turkow i Marokanczykow, ktore przyjechaly za mlodu nigdy sie nie nauczylo holenderskiego, po 30-40 lat bez jezyka, zeby sie zenic sciagaja od siebie, bo sie nie mieszaja. Dopiero drugie pokolenie cos tam dziala ale przypuszczam, ze tez ma przesrane, bo robi na to pierwsze i sie nie moze zintegrowac, bo presja kultury i religii. Dopiero co rozmawialam z dziewczyna w pociagu 18 lat, uczyc sie chce dalej ale ja za maz chca wydac, a maz przyszly zyczy sobie 5 dzieci. Ja pierdziele nie wiedzialam co jej powiedziec. Straszne. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 08.09.15, 15:51 Oczywiście że Niemcy mają wybór. 1. te tłumy nie garnęłyby się tak gdyby Niemcy nie ogłosiły wszem i wobec że wezmą każdego i dadzą mu kilkaset EUR za free 2. to wszystko co się dzieje jest łamaniem prawa, procedury przyjmowania uchodźców przestały nagle obowiązywać i wpuszczani są wszyscy jak leci, jedyny kraj który próbował pracować zgodnie z procedurami czyli Węgry są jakimś cudem ganione zamiast chwalone Polska tak samo nie jest zobowiązana żadnymi konwencjami do przyjmowania "uchodźców" z Niemiec. Odpowiedz Link
urquhart Re: kombinerki 08.09.15, 16:10 Aż żal dupe ściska żeby to komentować dalej www.wykop.pl/link/2740773/uchodzca-w-niemczech-zyje-lepiej-niz-statystyczny-polak/ Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 08.09.15, 14:47 7 lat, maksymalny czas jaki mógł być wybrany wg traktatów. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 08.09.15, 14:55 Dokładnie było to tak, że każde państwo mogło wybrać sobie jeden z 3 okresów ochronnych podczas których obywatele nowych państw Unii nie mogli tam legalnie pracowac: 0 lat, 2 lata 7 lat Wielka Brytania, Irlandia i Szwecja wybrały 0 lat, większość państw wybrało 2 lata a Niemcy i Austria 7 lat. Odpowiedz Link
sabat777 Re: kombinerki 07.09.15, 23:00 hello-kitty2 napisała: > Jestem rasistka. A Ty mialas murzyna? Ja nawet pornusow nie ogladam z nimi. To specjalnie dla Ciebie: PIES Z MURZYNEM! www.youtube.com/watch?v=eQDZvc9a000 Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 14:39 Piszą otwarcie, wrzucają zdjęcia, pojawiają się na kamerkach. Przykładowo: 17.04 Olsztyn Panienki odzywają się do niego na skrzynce i się z nimi umawia. Ostatnio był z inną, a wczoraj z kolejną na kamerze, ale ona o tym nie wiedziała. Wiem, że bzyknął też kilka innych sztuk. Jest jeszcze murzyn warszawski. Ten to posuwa panienki o figurze modelek i może liczyć na OGROOOMMNEEEE zainteresowanie. Inni też mają branie. I to u naprawdę fajnych panienek. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 07.09.15, 14:44 kombinerki_pinocheta00 napisała: > Piszą otwarcie, wrzucają zdjęcia, pojawiają się na kamerkach. > > Przykładowo: 17.04 Olsztyn > Panienki odzywają się do niego na skrzynce i się z nimi umawia. Ostatnio był z > inną, a wczoraj z kolejną na kamerze, ale ona o tym nie wiedziała. Wiem, że bzy > knął też kilka innych sztuk. > > Jest jeszcze murzyn warszawski. Ten to posuwa panienki o figurze modelek i może > liczyć na OGROOOMMNEEEE zainteresowanie. > > Inni też mają branie. I to u naprawdę fajnych panienek. Eee tam, umowic sie to jeszcze nie bzyknac :( Murzyn warszawski a fajnie wyglada czy tylko czarny? I on co w tej W-wie robi? oprocz bzykania panienek? Odpowiedz Link
kombinerki_pinocheta00 Re: kombinerki 07.09.15, 14:56 Skończ z tymi naiwnymi pytaniami. Poganiają panienki ostro. Jeszcze jest jeden motyw. Te panienki są dumne z tego, że bzyknął je murzyn. Tego nie do końca rozumiem. Tak, jak pisałem wcześniej mam wrażenie, że one po prostu uważają tych gości za wartościowych (w końcu dają im za frajer) i w związku z tym wypada im się tym pochwalić. Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 15:07 Generalnie to zawsze były panienki, którym imponowali faceci sypiający z czym popadnie; wielbicielki alf, rockmanów, celebrytów, właścicieli Bet czy bzykających murzynów. Ale wnioskowanie z panienek na ukrytych kamerach o całokształcie kobiecych upodobań jest... słabe. Odpowiedz Link
szopen_cn Re: kombinerki 07.09.15, 15:10 Kombinerki. Czy Ty naprawde nie zdajesz sobie sprawy jak bledne wnioski wyciagasz ze swoich "obserwacji"? Rozszerzasz to co obserwujesz na bardzo malej probce na reszte populacji zupelnie nie biorac pod uwage liczb. To, ze "egzotyczni" maja powodzenie wsrod pewnej nieduzej grupy kobiet (temu nie mam zamiaru zaprzeczac ) nie znaczy, ze reszta kobiet tez tylko o egzotycznych. I nie jest to zjawisko wyjatkowe dla Polski. Tak jest wszedzie na swiecie. Ja wiele lat bylem murzynem ;) Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 15:14 Misiu... ;) Szopen, ale u Ciebie dochodzi umiejętność gotowania... :P Odpowiedz Link
kynane Re: kombinerki 07.09.15, 12:42 Ja tam komplementy lubię generalnie. Ostatnio bardzo fajnie - z klasą i umiarem - "adoruje" mnie pan o aparycji żółwia i wieku 80+. I jest to bardzo sympatyczne i urocze, choć jak zapewne rozumiesz, atrakcyjność tegoż pana - fizyczna, związkowa itp. - dla mnie (jest starszy od mojego dziadka i bynajmniej nie z kategorii holiłódzkiego 80+) jest ujemna. Podtrzymuję. Kobieta lubi być adorowana... Tylko niech ta adoracja będzie szczera. Nie mów mi, że mam idealną figurę - bo nie mam - ale powiedz coś miłego i prawdziwego. Z uśmiechem, żebym i ja się uśmiechnęła i rozluźniła. A że jakaś dziewczyna wyśmiewa faceta, który próbuje byc dla niej miły - cóż, są ludzie i parapety... Odpowiedz Link
sid_15 Re: kombinerki 19.09.15, 14:19 > >Kobieta lubi być adorowana > > Ale tylko przez facetów, którzy są atrakcyjni. Skoro twierdzisz, że na Murzynów i śniadych polecą nawet, jeśli ci maja 150 cm wzrostu i 100 kg wagi, to chyba nie tylko.:P A poważnie powiem ci, że niedawno bawiłam w tzw. Europie Południowej i oczywiście podrywali mnie tambylcy, jak na tambylców przystało opaleni, czarnowłosi i niewiele wyżsi ode mnie. I jak taki koleś do mnie zarywał z mega pewnością siebie, a ja na niego patrzyłam i zastanawiałam się, kto waży mniej - on czy ja (przypominam, że u mnie chyba nie ma nawet 50 kg), to miałam jakieś takie poczucie absurdalności sytuacji. Z drugiej strony w Polsce też zdarza mi się, że zarywają do mnie faceci mniej atrakcyjni ode mnie czy sporo starsi i nie mają poczucia obciachu (z resztą gdzieś były omawiane negatywne komentarze niepowalającej urody panów względem dużo atrakcyjniejszych lasek), czyli to raczej cecha ponadnarodowa i podejście na zasadzie "a może za którymś razem się uda". Odpowiedz Link
midnight_lightning Re: kombinerki 08.09.15, 22:47 @kombinerki "Wczoraj na zbiorniku brzydki, mały, chuderlawy murzyn po raz kolejny bawił się z jakąś inną polską studentką...Ta studiowała antyczne kultury. Humanistki. Trochę rozmawiali i nie wiem czy dobrze usłyszałem, ale było coś o związkach i nie mam pewności, ale dziewczyna chyba kręci na boku z panem murzynem. :))" "Jestem zdania, że egzotyczni najwięcej u nas bzykają, więc te wszystkie teksty zakłamanych Polek, że liczy się inteligencja, pozycja, hobby (hehehe) czy interesująca rozmowa to brednie." Inteligencja? :) One są mistrzyniami zakłamania. Jakoś półgłówki i intelektualnie niedorozwinięci, z którymi nie ma o czym rozmawiać, nie mają najmniejszych problemów z masowym zaliczaniem. A wśród wykluczanych roi się od inteligentnych i interesujących. I na tym forum przecież tacy są. One są zdegenerowane i specjalnie wybierają najgorszych debili. Humanistki, artystki, niby takie oczytane, wrażliwe i wysublimowane, są gorsze od ziomalek, które wyrastały w otoczeniu patologii i innego świata nie znają. Gorsze, gdyż one świadomie rozkładają się pod chamowatymi prostakami i badboyami, wiedząc, że są oni tępi jak but, wiedząc, że są dla nich jedynie kolejną ścierą do wyr...ania. I są z tego dumne, tak jak i te podkładające się kompletnie przypadkowym murzynom, jak i te, które sprzedają się podstarzałym sponsorom. Degeneracja kobiet jest zdumiewająca. Chłopak, który chce dać dużo więcej z siebie, bo nie tylko seks, ale i uczucia, miłość i szacunek, ma się starać o wiele więcej od tego, który nic nie chce dać, tylko zrobić z kobiety jednorazową ścierę. One widocznie lubią być tak traktowane. Masochistki. I te ich udawane ściemnianie, że widocznie obcokrajowcy podrywają lepiej, mają coś w sobie, próbują. Śmieszne. Obcokrajowcy podchodzą na luzie, bo mają pewność wygranej. Niektóre Polki same przyznają, że już nigdy za granicą nie przyznają się do bycia Polką, gdyż na to hasło podchodzą faceci, i przy mężach (!) ciągną je na rżnięcie. Polki przecież od tego są. I te udawane zdziwienie, że przecież Polacy też mogą próbować. Ci mili, inteligentni, porządni, odpowiedzialni, szczerzy? po tym, jak one im w młodości dobitnie uzmysłowiły, że nie mają żadnych szans, bo "za dobrzy" są, a one wolą "uroczych sukinsynów" albo kompletnie nieznanych murzynów ? Ta studentka puszczająca się, chociaż prawdopodobnie ma chłopaka, po 30-ce zapewne bez najmniejszych skrupułów będzie się uważała za super atrakcyjny towar:) I tu okazują swoją słabość często powtarzane przez Marka teorie o tym, że z początku to samce alfa, przygłupy, bandyci są górą, ale z czasem przewagę zyskują ci mili, porządni, inteligentni. Sęk w tym, że wtedy do dyspozycji będą mieli zdemoralizowane, puszczalskie ściery, nawykłe do zdradzania bez najmniejszych wyrzutów sumienia, uzależnione od seksu z nieznajomymi obcokrajowcami, do jazdy na 2-3 baty. Równie dobrze mogliby się starać, oczywiście z odpowiednią dużą wytrwałością (!) o rumuńskie tirówki. One przynajmniej nie szmacą się z ciekawości i z mody. Ilość takich kobiet puszczających się z ciekawości z murzynami jest prawdopodobnie dużo wyższa, niż przewidujemy w najczarniejszych scenariuszach. Większość swoich jej degrengolady one kryją. Zapewne jest tak samo, jak ze zjawiskiem szlajania się młodych onych z 2-3-4 razy starszymi facetami. Niby takie porządne, starzy są starzy, a jak się wydarzy jakaś tragedia, to nagle wychodzi na wierzch ich zdegenerowana mentalność. Radko i Oliwia, on 68 ona 17, i takich ma na koncie ponoć 500. Ostatnio 14latka z 40-letnim facetem, który też kilka setek takich zaliczył. A ile puszczalstwa nie wychodzi na wierzch? Promilami to można liczyć te wartosciowe kobiety, ceniące inteligencję, miłość, erudycję, uczciwość, szczerość. Takie genetyczne odstępstwa od normy. P.S. ja się dziwię tym dyskusjom na temat wykluczonych facetów wrobionych jako prawiczkowie w małżeństwo z żoną bynajmniej nie cnotliwą, którzy po pierwszym zaślepieniu wracają do masturbacji. Przecież kochanek nie szukają, więc nie jest to wstręt wyłącznie do żony. To nieświadomy wstręt do wszystkich, wykluczających kobiet, pokłosie wykluczania na rzecz tępych, umięśnionych przygłupów. Początkowo uznawałem te rozwiązanie za zbyt kosztowne finansowo, ale rzeczywiście, bety są przecież skłonne do wielu poświęceń. One nie chciały tego poświęcenia na swoją rzecz, więc mają ją przeciwko sobie. Jest to ciekawe i sprawiedliwe działanie Natury, gdyż rzeczywiście tym już nieatrakcyjnym żonom trudno będzie znaleźć ten seksik na zewnątrz, a z każdym rokiem ich pozycja będzie gorsza. Z innej strony, ciekawi mnie, co je tak drażni, że facet sobie popatrzy w ekran i ulży, przecież nie zdradza tak jak one. P.P.S.S. Wyjątkowe zamiłowanie Polek do puszczalstwa z egzotycznymi osobnikami może mieć, o dziwo, pozytywne i szczytne efekty. Mamy obecnie rzekomy kryzys z imigrantami. Nie wiem, jaki to kryzys, wystarczy przecież, że każda zafascynowana egzotyką Polka weźmie jednego imigranta. Ba, wiadomo, część Polek, tych bardziej wyzwolonych i nowoczesnych weźmie zapewne z nawyku 2-3. Jazda na kilka batów, super zabawa. Odpowiedz Link
urquhart Re: kombinerki 09.09.15, 18:23 W obronie wolności słowa ratusz zakazał manifestacji :) www.wykop.pl/link/2744567/komunikat-ministerstwa-prawdy-nr-486-imigrancki-dlug/ Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 09.09.15, 19:47 Będzie nielegalna. Wyjątkowo z tym mam problem, dokładnie następnego dnia Ojciec idzie do szpitala i nie mogę sobie tym razem pozwolić na aresztowanie. Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: kombinerki 09.09.15, 20:20 aardwolf_ge napisał: > Będzie nielegalna. > Wyjątkowo z tym mam problem, dokładnie następnego dnia Ojciec idzie do szpitala > i nie mogę sobie tym razem pozwolić na aresztowanie. Przeciwko czemu protestujecie? (nie doczytalam calego watku) Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 09.09.15, 20:28 Przeciw wprowadzaniu do Polski dziesiątek tysięcy żołnierzy Islamskiej Armii Nieregularnej. Najlepsze jest to, że oni wcale nie chcą Polski najeżdżać (przynajmniej na razie) ale mają być przetrzymywania przymusowo. Z obozów na Węgrzech też uciekają jak mogą. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 09.09.15, 21:04 aardwolf_ge napisał: > Najlepsze jest to, że oni wcale nie chcą Polski najeżdżać (przynajmniej na razi > e) ale mają być przetrzymywania przymusowo. > Z obozów na Węgrzech też uciekają jak mogą. No bo oni chca do Niemiec, do Niemiec, do lepszego zycia, maja plan. A ta glupia Merkel postuluje, zeby ich teraz szybko zaczac integrowac. Wariatka i chce wydac na to miliardy. Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: kombinerki 11.09.15, 14:28 kag73 napisała: > No bo oni chca do Niemiec, do Niemiec, do lepszego zycia, maja plan. A ta glupi > a Merkel postuluje, zeby ich teraz szybko zaczac integrowac. Wariatka i chce wy > dac na to miliardy. Nie taka ona wariatka. Ona i inni naprawiają to co spierdzielili. To unia europejska zorganizowała, nazwany arabską wiosną, chaos w krajach z których dziś przed głodem i śmiercią spierdzielają masy. Kontrolę nad zasobami naturalnymi chcieli przejąć, a że bogaci arabusy, USA i Rosja (każdy po trochu) im w tym przeszkodzili, to pozostało im/nam tylko rozwiązanie siłowe i tu pytanie, czy społeczeństwa państw zachodnich gotowe są poprzeć rozwiązania siłowe. Na dzień dzisiejszy nie, ale po latach, gdy dostatecznie się wkurwią karmieniem nierobów, możliwe, że tak. Historia zna już takie numery. Władze USA dokładnie wiedziały, że Pearl Harbor zaatakują Japończycy (żółtków książkę kodów mieli) i pozwolili na to by ich wkurwione społeczeństwo zaakceptowało przystąpienie USA do wojen. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 14:58 potwor_z_piccadilly napisał: > Nie taka ona wariatka. Ona i inni naprawiają to co spierdzielili. > To unia europejska zorganizowała, nazwany arabską wiosną, chaos w krajach z któ > rych dziś przed głodem i śmiercią spierdzielają masy. Kontrolę nad zasobami nat > uralnymi chcieli przejąć, a że bogaci arabusy, USA i Rosja (każdy po trochu) im > w tym przeszkodzili, to pozostało im/nam tylko rozwiązanie siłowe i tu pytanie > , czy społeczeństwa państw zachodnich gotowe są poprzeć rozwiązania siłowe. Na > dzień dzisiejszy nie, ale po latach, gdy dostatecznie się wkurwią karmieniem ni > erobów, możliwe, że tak. Ja nie wierze, ze Merkel dziala tak, bo ma wyrzuty sumienia i czuje sie odpowiedzialna, po prostu jest naiwna, naiwnie wierzy, ze wszysko zrobi lepiej(w temacie integracji) niz poprzednicy. Ale najpewniej wbila se do glowy, ze Niemcy to taki silny kraj, pomoga i daja rade Populistka i poakzuje wspolczucie. Poza tym Niemcy, Polacy i UE, liza dupe Ameryce i robia co Ameryka chce i kaze a jak przychodzi do placenia i konsekwencji to placic maja Niemcy. Nie wiem co jest na rzeczy ale z pewnoscia nie reprezentuje interesow swojego narodu. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 11.09.15, 15:06 >>Poza tym Niemcy, Polacy i UE, liza dupe Ameryce i robia co Ameryka chce i kaze Polacy tak, Niemcy i ich nadbudówka czyli UE jest w opozycji do Ameryki ale daje się przez Amerykę wodzić za nos. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 15:18 aardwolf_ge napisał: > >>Poza tym Niemcy, Polacy i UE, liza dupe Ameryce i robia co Ameryka ch > ce i kaze > > Polacy tak, Niemcy i ich nadbudówka czyli UE jest w opozycji do Ameryki ale daj > e się przez Amerykę wodzić za nos. Mylisz sie, od zawsze Niemcy liza dupe Ameryce. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 11.09.15, 15:30 Zwłaszcza widać to w nazywaniu Polski Amerykańskim koniem trojańskim. Gdyby Niemcy nie były w opozycji do USA to przeciw komu miałby być ten koń trojański. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 15:34 aardwolf_ge napisał: > Zwłaszcza widać to w nazywaniu Polski Amerykańskim koniem trojańskim. > Gdyby Niemcy nie były w opozycji do USA to przeciw komu miałby być ten koń troj > ański. Mylisz sie to po prostu jednostronna przyjazn, Amerykanie maja Niemcow w dupie a Niemcy sa ich przyjacilmi. Niemieccy(politycy) nie roznia sie tu wcale od polskich politykow, wszyscy liza dupe Ameryce. Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: kombinerki 11.09.15, 15:27 kag73 napisała: > Ja nie wierze, ze Merkel dziala tak, bo ma wyrzuty sumienia i czuje sie odpowie > dzialna, To nie jest kwestia sumienia, to czysty biznes. UE znajduje się w pogłębiającym się kryzysie. Możliwości zażegnania go w ramach samej UE są mizerne, bo nie ma co produkować by to sprzedać, a jeśli jest, to za drogo wychodzi, bo euro w stosunku do dolara jest za drogie. Dlatego kraje wspólnoty szukają tam, gdzie jeszcze da się coś ugrać, a że w paradę innym wchodzą, to i są konflikty. To gra szanowna kag. Kto kogo, a co z ludźmi? Nic, to mięso armatnie. > Nie wiem co jest na rzeczy ale z pewnoscia nie reprezentuje interesow swojego n > arodu. Rada. Staraj się nie płynąć z prądem. Z prądem tylko śmieci i badziew płyną, a też i to, co spuszczone jeszcze biologicznie się nie rozłożyło. Zrobisz tak, a większą jasność posiądziesz w tym, co Cię otacza. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 15:31 Gdyby tak Szwajcarzy uciekali, to bym zrozumiala, ze ich warto przyjac, bo biznas by sie oplacal ;) Ale Syria? Nawet ja maja jakies zasoby to i tak po przekalkulowaniu cena jest zbyt wysoka i nie chodzi tylko o pieniadze. Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 15:36 aardwolf_ge napisał: > Syryjczyków to tam jest mniejszość. No o to tez chodzi, ze sobie sporo zaplanowalo, ze skoro Merkel przyjmie wszystkich to sobie przyjada i polepsza sytuacje ekonomiczna. Odpowiedz Link
urquhart Re: kombinerki 11.09.15, 16:04 ag73 napisała: > aardwolf_ge napisał: > > Syryjczyków to tam jest mniejszość. > > No o to tez chodzi, ze sobie sporo zaplanowalo, ze skoro Merkel przyjmie wszyst > kich to sobie przyjada i polepsza sytuacje ekonomiczna. W sumie to dziwne że te pielęgniarki nie wyemigrowaly wszystkie jeszcze z syryjczykami i protestują robiąc za minimalną pensję 300 eur na rękę: ) Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 11.09.15, 15:03 "Zważywszy, że dyrygują tą kampanią ci, którzy winni są kryzysu - a winni są głównie Niemcy, ze swymi 1000 euro na każdą imigrancką głowę - sądzę, i taką tezę tu postawię, że jeśli nawet kryzys nie został wywołany celowo, to brukselska eurokracja i Berlin cynicznie wykorzystują go, metodą "doktryny szoku", do przeforsowania tego, czego po dobroci, lege artis, w drodze traktatów i referendów, już kilka razy się wobec oporu europejskich społeczeństw przeforsować nie dało. Czyli: bezpośredniego sterowania całą Europą przez nie poddaną demokratycznej kontroli unijną oligarchię, z pominięciem rządów państw narodowych. [...] Słowem - mamy do czynienia, pod pozorem wybuchu miłości do imigrantów, ze swoistym europejskim zamachem stanu: oligarchia unijna usiłuje postawić się ponad rządami państw." Całość fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news-europejski-zamach-stanu-czyli-polska-jako-niemiecki-lagier,nId,1883693 Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 15:15 aardwolf_ge napisał: > Słowem - mamy do czynienia, pod pozorem wybuchu miłości do imigrantów, ze swois > tym europejskim zamachem stanu: oligarchia unijna usiłuje postawić się ponad rz > ądami państw." Moim zdaniem decyzja jest w reku rzadow danych panstw, nikt ich nie szantazuje. Unia probowac wmuszac imigrantow moze, inna kwestia czy panstwa sie na to zgodza i przyjma albo ilu przyjma. Tutaj dla mnie ze strony niemieckiego rzadu straty przewyzszaja korzysci, bo kosztuje ich to strasznie duze pieniadze, pieniadze ktore skads musza wziac. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 11.09.15, 15:21 To Ci się źle wydaje. Dzisiaj Przewodniczący Parlamentu Europejskiego zagroził użyciem siły. www.youtube.com/watch?t=22&v=vQDR2eBuZmk Odpowiedz Link
kag73 Re: kombinerki 11.09.15, 15:26 aardwolf_ge napisał: > To Ci się źle wydaje. Martin Schulz? Nie ma co sie matwic, tego typa nikt nie zna, nie jest reprezentatywny, do laczkow se moze podadac, bo nikt se nic z tego nie robi co sobie jakis facio(nikomu nieznany) opowiada w przyplywie uczuc ;) Odpowiedz Link
urquhart Re: kombinerki 11.09.15, 17:08 > Słowem - mamy do czynienia, pod pozorem wybuchu miłości do imigrantów, ze swois > tym europejskim zamachem stanu: oligarchia unijna usiłuje postawić się ponad rz > ądami państw." Trudno odnieść wrażenie że to tylko epidemia bezmyślności I braku odpowiedzalnosci za własnych obywateli Mamy kryzys reguralne zamieszki na Kos i Węgrzech, ONZ ostrzega że milion kolejnych uchodźców szykuje się do drogi a czym zajmuje się trybunał europejski? Przyznaje odszkodowania po 10 000 eur uchodźcom którzy skarżyli się na za ciasne ośrodki. Nawet w bajce dla jest oczywiście dla nastolatków w ostatniej części gwiezdnych wojen jak senator Palpatine nakręcił konflikt I biurokratycznym absurdami doprowadził do niewydolności i paraliżu republiki dzięki któremu przejął potem całą władzę jako skuteczny dyktator To oklepany scenariusz w historii. prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/892911,uchodzcy-z-zadoscuczynieniem-za-zle-traktowanie.html Odpowiedz Link
sabat777 Re: kombinerki 11.09.15, 17:35 Tylko kto jest senatorem Palpatine w naszej wersji tej historyjki? Widzisz kandydatow? Odpowiedz Link
urquhart Re: kombinerki 11.09.15, 15:08 > Najlepsze jest to, że oni wcale nie chcą Polski najeżdżać (przynajmniej na razi > e) ale mają być przetrzymywania przymusowo. > Z obozów na Węgrzech też uciekają jak mogą mogą To jedyna zaleta naszego "opiekuńczego państwa" czyli nieatrakcyjny socjal. Duńczycy na początku września to zauważyli i obniżyli zasiłek dla uchodźców z ponad tysiąca do 800 euro i liczba chętnych spada W Polsce adekwatny samotny uchodzca dostaje 178 eur (750pln), to i tak więcej niż polski bezrobotny 135 eur (570pln) netto Przy rodzinie z dziećmi różnicę są jeszcze bardziej drastycznie W czerwcu trybunał unijny ostrzegał Polskę ze łamie dyrektywy unijne ze zasilek powinna być w wysokości zapewniającej możliwość wynajęcia mieszkania I normalnego życia. Paradoksalnie to że Polacy bezrobotni i emeryci mają jeszcze mniej nikogo już nie interesuje. Gorzkie. Uchodźcy tak samo boją się ze trafia do Polski jak Polacy ze przyjadą uchodźcy :) Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kombinerki 11.09.15, 13:39 Wyszło na to, że moja Matka jedzie na protest a ja nie mogę. Odpowiedz Link
potwor_z_piccadilly Re: kombinerki 11.09.15, 15:46 aardwolf_ge napisał: > Wyszło na to, że moja Matka jedzie na protest a ja nie mogę. Jadąc dziś przez Warszawę zauważyłem biało czerwone chorągiewki na taryfach. Zważywszy na zapowiedź dwóch z natury rzeczy i przekonań kontrujących się manifestacji, ciekawi mnie, czy te chorągiewki są wyrazem poparcia dla przeciwników przyjęcia emigrantów, czy dla zwolenników. Odpowiedz Link
aardwolf_ge kolejna szansa 25.09.15, 00:12 W najbliższy weekend będą manifestacje w wielu miastach Polski, nie trzeba nawet za daleko jechać. piątek: Sosnowiec sobota: Bydgoszcz Gorzów Wielkopolski Katowice Kłobuck Kraków Lublin Łódź Międzyrzecz Ostrołęka Opole Piastów Rzeszów Siedlce Szczecin Szydłowiec Słupsk Warszawa Wyszków Żyrardów niedziela: Toruń Wrocław Pełna lista wmeritum.pl/polska-protestuje-przeciw-imigrantom-publikujemy-liste-miast-w-ktorych-przejda-marsze/ Odpowiedz Link
kag73 Re: kolejna szansa 25.09.15, 00:23 "Uchodzcy" i tak chca do Niemiec albo do Szwecji a nie do Polski. Z Polski to juz nawet kilkanascie rodzin uchodzcow ucieklo do Niemiec. A jesli chodzi o politykow? Oni i tak zrobia co zechca. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kolejna szansa 25.09.15, 00:43 Nie jestem pewien czy politycy będą mogli tak kompletnie robić co zechcą. Już nawet niektórzy się powoli wyłamują, np. Horst Seehofer spotkał się dzisiaj z Orbanem "Mit Orbán gegen Merkel". Odpowiedz Link
kag73 Re: kolejna szansa 25.09.15, 00:48 aardwolf_ge napisał: > Nie jestem pewien czy politycy będą mogli tak kompletnie robić co zechcą. Już n > awet niektórzy się powoli wyłamują, np. Horst Seehofer spotkał się dzisiaj z Or > banem "Mit Orbán gegen Merkel". To ja wiem o tym, bo wszystko bacznie obserwuje. Krytyka Merkel z kazdej strony a ona....i tak robi swoje. Ma wladze, po prostu. Najpierw wszystkich zaprosila a teraz chce od reszty UE, zeby tez ich przyjeli do siebie. Trzeba demonstrowac, jestem za. Tym bardziej, ze manipulacja jest mowienie ciagle o "uchodzcach", co bardzo wplywa na opinie publiczna, ludzie maja litosc z uciekajacymi przed wojna. Tymczasem to mniejszosc. Odpowiedz Link
kag73 Re: kolejna szansa 25.09.15, 10:29 A co powiedziec na to? "BEN KAPLAN 2 hours ago The Europeans are in for a big surprise. It seems the refugees instead of being grateful for assistance are making demands. According to the video below the food and water by the Red Cross was not acceptable because the packaging has a cross which is a "Christian" symbol." www.youtube.com/watch?v=SRhI0Xqv5Rc Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kolejna szansa 25.09.15, 14:10 Lepsze jest że Wielka Brytania wprowadziła niższą karę za gwałt na europejce niż muzułmance. Tak jak statuty Kazimierza Wielkiego przewidywały 6 razy niższą karę za zabicie chłopa niż szlachcica. Odpowiedz Link
kag73 Re: kolejna szansa 25.09.15, 14:41 aardwolf_ge napisał: > Lepsze jest że Wielka Brytania wprowadziła niższą karę za gwałt na europejce ni > ż muzułmance. Nieslychane! A z jakim to uzasadnieniem? Bo zawoalowana muzulmanka na pewno nie prowokokowala a europejka nie wiadomo? Czy, bo europejka i tak do seksu z roznymi przyzwyczajona? Odnosnie filmiku z jedzeniem. Po przeanalizowaniu doszlam do wniosku, ze moze wcale nie chodzi o krzyzyk, oni komunikuja: spier...jcie z waszym jedzeniem, dajcie nam w koncu odjechac do Niemiec. Dosc juz zmarnowalismy czasu na Wegrzech. Odpowiedz Link
aardwolf_ge Re: kolejna szansa 25.09.15, 14:45 Uzasadnienie jest takie, że muzułmanka nie-dziewica nie znajdzie męża. www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/11871975/Child-molester-given-longer-sentence-as-victims-are-Asian.html Odpowiedz Link
kynane Re: kolejna szansa 25.09.15, 14:49 Nie znając, może tu chodzić o motywację sprawcy - jeżeli poza samym "popędem" kierował się czym innym... Odpowiedz Link