Dodaj do ulubionych

Problemy z erekcją u męża

09.10.17, 14:30
Problem pojawiał się sporadycznie, ale w ostatnim czasie jest raczej regułą niż wyjątkiem. On ma 39 lat ja mam 35 lat. Przez to nasze życie łóżkowe leży i kwiczy. Jestem tym podłamana szczerze mówiąc... Co robić? Ktoś już to może przerabiał?
Obserwuj wątek
    • zawle Re: Problemy z erekcją u męża 09.10.17, 14:52
      poczytaj o Stingu Trudie- oni znależli sposób
      • kag73 Re: Problemy z erekcją u męża 09.10.17, 17:58
        "poczytaj o Stingu Trudie- oni znależli sposób"

Ty tak na powaznie? :)
        Autorko a moze by tak spobowal viagry albo czegos podobnego. A moze by poszedl sie przebadaac, bo ma jakas dolegliwosc, stad spadek formy. Chyba bedziesz musiala na spokojnie i bez dramatyzowania poruszyc temat.
        • zawle Re: Problemy z erekcją u męża 09.10.17, 18:31
          kag73 napisała: Chyba bedziesz musi
          > ala na spokojnie odramatyzowania poruszyc temat.

Ale on się rusza, tylko nie staje:))
          • obrotowy eee tam... 26.09.18, 17:42
            zawle napisała:
            > Ale on się rusza, tylko nie staje:))

jak na nogach staje - to na czym innym tez moze.
            - tylko pocwiczyc czeba.
    • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 09.10.17, 21:35
      marcelina321 napisał(a):

> On ma 39 lat ja mam 35 lat. Przez to nasze życie łóżkowe leży i kwi
      > czy.

No i sama sobie dałaś odpowiedź.
      Jaka rada?
      Przy tak obszernym i detalicznym opisie Was i Waszego pożycia, tylko jedna, musicie się odmłodzić.
      Powodzenia.
      • marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 09.10.17, 22:10
        potwor_z_piccadilly napisał:

> marcelina321 napisał(a):
        >
        > > On ma 39 lat ja mam 35 lat. Przez to nasze życie łóżkowe leży i kwiczy.
        >
        > No i sama sobie dałaś odpowiedź.
        > Jaka rada?
        > Przy tak obszernym i detalicznym opisie Was i Waszego pożycia, tylko jedna, musicie się odmłodzić.
        > Powodzenia.
        ------------------
        Teraz oczekuję propozycji zastosowania niezawodnych preparatów, które zlikwidują problem. Tak działa reklama w farmacji.
        • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 09.10.17, 22:26
          marek.zak1 napisał:

> Teraz oczekuję propozycji zastosowania niezawodnych preparatów, które zlikwiduj
          > ą problem. Tak działa reklama w farmacji.

To Twoja działka.

• marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 08:21

> marek.zak1 napisał:
            >
            > > Teraz oczekuję propozycji zastosowania niezawodnych preparatów, które zli
            > kwiduj
            > > ą problem. Tak działa reklama w farmacji.
            >
            > To Twoja działka.
            ---------------
            Nie. Ja jestem obok farmacji, nie w niej. Niemniej jednak wiem, jak to działa.
    • desygnator Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 03:16
      To się nazywa szczegółowy opis sytuacji... :) Jednak niezależnie od wszystkiego wskazane badania krwi: testosteron, prolaktyna, LH, estradiol. Wykonać między 8:00 a 10:00 rano.
      • ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 08:21
        Właśnie, nawet nie przytoczyła co mąż mówi jak mu nie staje. Może zszokowany nic nie mówi. Nie śmiejmy się z czyjegoś przypadku, ale też nie masturbujmy się za dużo przed komputerem jak on:)
    • hen.rix Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 13:46
      Kurczę, musisz sama się dowiedzieć. Pewnie ma jakieś problemy które powodują u niego zabruzenia erekcji NIe szukaj ich w sobie bo raczej to w nim jest problem. Musisz z nim w koncu porozmawiać i dowiedzieć się w czym jest ten problem. Trzyma dietę? Nie ma setreu w robocie? A może po prostu nie ćwiczy? Warto byłoby równeiż zrobić sobie badania testosteronu
      • ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 14:22
        hen.rix napisał(a):

> Kurczę, musisz sama się dowiedzieć. Pewnie ma jakieś problemy które powodują u
        > niego zabruzenia erekcji NIe szukaj ich w sobie bo raczej to w nim jest problem
        > . Musisz z nim w koncu porozmawiać i dowiedzieć się w czym jest ten problem. Tr
        > zyma dietę? Nie ma setreu w robocie? A może po prostu nie ćwiczy? Warto byłoby
        > równeiż zrobić sobie badania testosteronu

No właśnie, normalnie to facet by dociekał i by już wiedział, a nie żona po forach latała jak oszalała... No ale on już wie...
        • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 18:55
          ployd napisał:

> No właśnie, normalnie to facet by dociekał i by już wiedział, a nie żona po for
          > ach latała jak oszalała...

Eeee. z tym lataniem to nie za bardzo. Ale dobrze, że pyta bo kto pyta nie błądzi.
          Tylko materiału do forumowej obróbki skąpi.

> No ale on już wie...

Nie sądzę.
          • marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:10

> > No ale on już wie...
            >
            > Nie sądzę.
            ----------------
            A ja sądzę, że wie doskonale. A więc:
            - żona go znudziła, może się roztyła, sekuje go, wymaga itp
            - ma kochankę,
            - masturbuje się i to woli od seksu z żoną,
            - jest kryptogejem
            • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:15
              marek.zak1 napisał:

> A ja sądzę, że wie doskonale. A więc:
              > - żona go znudziła, może się roztyła, sekuje go, wymaga itp
              > - ma kochankę,
              > - masturbuje się i to woli od seksu z żoną,
              > - jest kryptogejem

Czyli jest głupcem, a co głupiec może wiedzieć?
              • marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:23

> marek.zak1 napisał:
                >
                > > A ja sądzę, że wie doskonale. A więc:
                > > - żona go znudziła, może się roztyła, sekuje go, wymaga itp
                > > - ma kochankę,
                > > - masturbuje się i to woli od seksu z żoną,
                > > - jest kryptogejem
                >
                > Czyli jest głupcem, a co głupiec może wiedzieć?
                --------------------
                Głupcem jest dlatego, że zona sie roztyła, czy że jest gejem? Nie rozumiem.
                • ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:39
                  Marek dobrze to analizuje, te możliwości, a ja tylko dodam że w związku Marceliny leży nie tylko penis męża i seks między dwojgiem (i kwiczy jak pisze Marcelina), ale i komunikacja między dwojgiem, to jest jakieś przedszkole komunikacyjne to co widzimy...
                  • ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:40
                    Marcelina nie czyta gry w ogóle, patrzy na niego i nic nie widzi, nic nie wie co się dzieje...
                    • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:54
                      ployd napisał:

> Marcelina nie czyta gry w ogóle,

To my kolego mamy je czytać, a nie one nas.
                      Wiem, dziś faceci zaniedbują ten obowiązek, no i mają to co mają.
                      Na prawdziwość tego co piszę, opowiadanek bym tu parę przytoczył, ale nie będę gorszył forumowiczów.
                      • ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:59

> ployd napisał:
                        >
                        > > Marcelina nie czyta gry w ogóle,
                        >
                        > To my kolego mamy je czytać, a nie one nas.
                        > Wiem, dziś faceci zaniedbują ten obowiązek, no i mają to co mają.
                        > Na prawdziwość tego co piszę, opowiadanek bym tu parę przytoczył, ale nie będę
                        > gorszył forumowiczów.

Je czy ją? Bo tak jak edytowałeś moje dłuższe nieco zdanie to chyba po to żeby wyeksponować czytanie gry?:) Jeśli je - kobiety to wiesz... one też nie będą analfabetkami tylko będą czytać nas i sytuację w związku, tak? Już tam przy Tobie się nauczą czytać widzę, przy profesorze:)
                        • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 20:43
                          ployd napisał:

> Je czy ją?

Nie ma znaczenia.

Bo tak jak edytowałeś moje dłuższe nieco zdanie to chyba po to żeby
                          > wyeksponować czytanie gry?:)

Wybrałem tylko to, co jest istotne dla sprawy ogólnie. Szczegółów typu, co ona widzi, a czego nie, nie tykam bo nie mam w tych kwestiach wiedzy.

Jeśli je - kobiety to wiesz... one też nie będą an
                          > alfabetkami tylko będą czytać nas i sytuację w związku, tak?

Będą kombinować by nas odczytać, ale gdy my przytrzymamy karty przy orderach, to będzie tyko nasz zysk, bo z doświadczenia wiem, że mężczyzna przeczytany dla kobiety staje się mało interesujący.

> Już tam przy Tobie
                          > się nauczą czytać widzę, przy profesorze:)

Sarkazm tu widzę, ale odpowiem.
                          Nie wymagam tego od kobiet i tobie radzę nie wymagać.
                          Powtórzę. Facet przeczytany, równa się mało ciekawy.

• ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 21:12

> Będą kombinować by nas odczytać, ale gdy my przytrzymamy karty przy orderach, t
                            > o będzie tyko nasz zysk, bo z doświadczenia wiem, że mężczyzna przeczytany dla
                            > kobiety staje się mało interesujący.
                            >
                            >
                            > Facet przeczytany, równa się mało ciekawy.
                            >

Coś w tym jest że lubimy odkrywać nowe stronice. Może jak mnie żona przeczytała to ja dopiszę nową stroniczkę, ale już mi się nie chce tworzyć.
                            • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 21:28
                              ployd napisał:

> Coś w tym jest że lubimy odkrywać nowe stronice. Może jak mnie żona przeczytała
                              > to ja dopiszę nową stroniczkę,

Pewnie przeczytała jakieś 80% ciebie i niech jej to wystarczy. Pozostałe 20% zostaw dla siebie.
                              Dobrze na tym wyjdziesz.

• marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 21:54
                            > Powtórzę. Facet przeczytany, równa się mało ciekawy.
                            ----------------------------------
                            Jak jest mało ciekawy, to jest mało ciekawy. Ciekawy, interesujący zawsze taki będzie. To tak jak zdejmujesz koszulę. Jak jesteś ładnie zbudowany, to możesz zdejmować, jak nie, zgaś światło i dopiero to rób, bo będzie rozczarowanie. .
                            • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 22:27
                              marek.zak1 napisał:

> To tak jak zdejmujesz koszulę. Jak jesteś ładnie zbudowany, to możesz
                              > zdejmować, jak nie, zgaś światło i dopiero to rób, bo będzie rozczarowanie. .

Trzecia prawda księdza Tischnera.
                              No bo czy wszyscy ludzie są piękni i ładnie zbudowani?
                              Nie, a żyją ze sobą, rżną się i kochają z wzajemnością.
                              Przeceniasz atuty ładnego ciała.

• ployd Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 22:32
                                Ale rzeczywiście są babeczki które nago się nie nudzą...
                              • marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 22:38

> marek.zak1 napisał:
                                >
                                > > To tak jak zdejmujesz koszulę. Jak jesteś ładnie zbudowany, to możesz zdejmować, jak nie, zgaś światło i dopiero to rób, bo będzie rozczarowanie. .
                                >
                                > Trzecia prawda księdza Tischnera.
                                > No bo czy wszyscy ludzie są piękni i ładnie zbudowani? Nie, a żyją ze sobą, rżną się i kochają z wzajemnością. Przeceniasz atuty ładnego ciała.
                                ---------------------
                                Nie. Odnoszę się do opisywanej tzw. bazy i nadbudowy. Jak baza jest mocna, nadbudowa jest nieistotna.
                                Ciało jest ważne. Tutejsze babki pisały o tym wiele razy.
                                • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 23:05
                                  marek.zak1 napisał:

> Nie.

Marku, bez urazy.
                                  Masz doświadczenie by zaprzeczać?
                                  Z Twoich wpisów na forum wynika, ze Twoje doświadczenie w kwestii ona/on bazuje na trójcy ESB.
                                  - Ela
                                  - Saba
                                  - Biedronka

> Odnoszę się do opisywanej tzw. bazy i nadbudowy. Jak baza jest mocna, nad
                                  > budowa jest nieistotna.

To absolutna racja, ale czy uważasz, że jako baza wystarczą walory ciała?

> Ciało jest ważne. Tutejsze babki pisały o tym wiele razy.

Słuchaj babek nadających otwartym kodem. Zobaczysz jak na tym wyjdziesz.
                                  Niejeden tu pisał jak wsłuchując się w to co jego pani nadawała, posłusznie realizował postulaty i jak im bardziej skwapliwie je realizował, w tym większe bagno się pogrążał.
                                  Ty rad co do bazy nie potrzebujesz, intuicyjnie ją znajdujesz.
                                  Ale młodym doradzę.
                                  Każdy ma znaleźć swoja drogę. Swoją, a nie ze sztancy.
                                  www.youtube.com/watch?v=Xa_rqLblzRo
                                  Dobranoc.

• marek.zak1 Re: Problemy z erekcją u męża 11.10.17, 09:07

> Marku, bez urazy.
                                    > Masz doświadczenie by zaprzeczać?
                                    > Z Twoich wpisów na forum wynika, ze Twoje doświadczenie w kwestii ona/on bazuje
                                    > na trójcy ESB.
                                    > - Ela
                                    > - Saba
                                    > - Biedronka
                                    -------------------------
                                    Sporo czytam i obserwuję.

> > Odnoszę się do opisywanej tzw. bazy i nadbudowy. Jak baza jest mocna, nad budowa jest nieistotna.
                                    >
                                    > To absolutna racja, ale czy uważasz, że jako baza wystarczą walory ciała?
                                    >
                                    > > Ciało jest ważne. Tutejsze babki pisały o tym wiele razy.
                                    ------------------------
                                    W kwestii bazy nie odnoszę sie do ciała, ale posiadanych walorów. Ciało jest ważne, ale jednym z nich. Jeśli te walory sie posiada, nie trzeba obawiać się ,,przeczytania". Babka przeczyta i dojdzie do wniosku, że facet jest w porządku. Co na tym straci?

----------------------
                                    > Ty rad co do bazy nie potrzebujesz, intuicyjnie ją znajdujesz.
                                    > Ale młodym doradzę.
                                    > Każdy ma znaleźć swoja drogę. Swoją, a nie ze sztancy.
                                    --------------------------
                                    Tak, ale w konkretnym przypadku, jak facet nie chce to z doświadczeń także forum, liczba przyczyn jest ograniczona. Ten facet doskonale wie, jaka jest naprawdę, czy jest gejem, czy ma kochankę, czy się masturbuje, czy żona go nie pociąga z innych przyczyn. Ja i ona nie wiemy, ale on wie.
                              • ployd Re: Problemy z erekcją u męża 11.10.17, 10:25
                                Ja z trochę innej beczki. Na pierwszej stronie gazety jest tytuł: "Piotr udusił Magdę podczas seksu." Chociaż raz nie piszą tym durnym trybem pan/pani imię - pan Piotr panią Magdę... Zawsze powinni po imieniu tak pisać. Dostał 15 lat i obrońcy odwołają się żeby obniżyć; widać zresztą po wyroku że sąd pozostaje niepewny czy celowe czy niechcący i stąd taki wyrok jakby za niski na celowo a za wysoki na niechcący.
                • potwor_z_piccadilly Re: Problemy z erekcją u męża 10.10.17, 19:47
                  marek.zak1 napisał:

> Nie rozumiem.

1 - Nawet jeśli się roztyła, to cały czas jest tą samą żoną, której on przysięgał.
                  2 - Jeśli jest gejem, to jest nie tylko głupcem, ale też skurwysynem, bo kobicie życie zmarnował.
                  3 - Jeśli jest gejem nie genetycznym, a jedynie zwyczajowym, to na dobitkę jest fijołem.

Ty jak byś zareagował gdyby Ela się roztyła?
                  Sadzę, że powiedział byś sobie, że kochanego ciała nigdy nie za wiele.
                  Ale to tylko takie nasze wróżenie z fusów. Jak materiału poglądowego nie było, tak nie ma.
                  Pewnie pani ma coś za uszami jeśli tak się trybuje. Możliwe, że tak jej w życiu wyszło, wlazła w coś i dziś odczuwa tego skutki.
    • marcelina321 Re: Problemy z erekcją u męża 11.10.17, 12:50
      Nie jest otyły jeśli się o to pytasz. Na siłownie nie chodzi, ale nie ma tendencji do tycia Stres? Ano właśnie jest. Ostatnio przenieśli go na inne stanowisko na którym miał o wiele większa odpowiedzialność. Myślisz, że właśnie w tym może być ten problem? Że może właśnie stresować się tą odpowiedzialnością w robocie i tym samym mieć problemy z erekcją? Wczoraj z nim próbowałam porozmawiać ale nadal unika problemu :( Przynajmniej nie było kłótni.
      • hen.rix Re: Problemy z erekcją u męża 12.10.17, 13:33
        On stresuje się. Pewnie również problemy z erekcją są dla niego dodatkowym powodem do stresowania się ponieważ dla dla nas facetów brak wzwodu jest równy z negacja naszej męskości. Myślę, że powinien ograniczyć stres. No i mogą tutaj pomóc tabletki na erekcję. Nie piszę tutaj o viagrze czy sildenafilu bo po te tabletki musisz iść po receptę. Ale warto byłoby wypróbować albo man tabs ( jest to zamiennik viagry bez recepty) albo penis complete - te tabletki działają trochę inaczej ponieważ bierze się jedną tabletkę dziennie i erekcja powinna być dzięki nim mocniejsza. Mówię z doświadczenia. Mam 40 lat i też miewam słabsze dni coraz częściej. Krótko mówiąc tak po prostu w pewnym wieku to wszystko zaczyna wyglądać..
        • marcelina321 Re: Problemy z erekcją u męża 13.10.17, 06:53
          A które z tych dwóch rodzajów byś poleciła? W sumie trochę się tego typu tabletek reklamuje. Ale jak do kurki jasnej przekonam do tego faceta?
          • marcelina321 Re: Problemy z erekcją u męża 13.10.17, 06:54
            Oj, polecił, bo widzę że jesteś facetem :) Nie dobudziłam się jeszcze :)
          • hello-kitty2 Re: Problemy z erekcją u męża 13.10.17, 08:38
            marcelina321 napisał(a):

> A które z tych dwóch rodzajów byś poleciła? W sumie trochę się tego typu tablet
            > ek reklamuje. Ale jak do kurki jasnej przekonam do tego faceta?

A to on nie widzi potrzeby zrobienia czegos z tym brakiem erekcji? A moze jego w ogole seks nie interesuje a Ty sie dwoisz i troisz? Nomalnie trzeba jak malemu dziecku, kupic samemu, rozruszuc nozem na plaskiej powierzchni na proszek, wrzucic do herbatki, hebatke podac i pilnowac zeby dopil do konca...
    • searam Re: Problemy z erekcją u męża 14.09.18, 22:03
      To moze byc objawem choroby wiencowej. Trzeba to zbadac najpierw razem z poziomem cukru i kontrolowac cisnienie tetnicze.I to szybko bo to nie sa zarty.
    • obrotowy tera to Problemy z eLekcją u męża :) 26.09.18, 17:35
      a problemy z erekcją - to po wyborach - tych samorzadowych i tych przyszlorocznych :)
      • songo3000 Re: tera to Problemy z eLekcją u męża :) 29.09.18, 12:26
        Jak już żeś taki dowcipny to za problemy z erekcja jako wynik stresu i przepracowania 30, 40-sto latkow podziękuj wyborom sprzed dekady.
        Fajnie być radykałem niezależnie od strony ale hipokryzja jest nomen omen mientka :D
    • searam Re: Problemy z erekcją u męża 02.10.18, 00:18
      Moze przybralas na wadze ? Wtedy nie jestes seksowna bo jestes gruba i nieapetyczna.
    • sabat3 Re: Problemy z erekcją u męża 05.11.18, 14:52
      bernatowbb napisał(a):

> Jakie macie zdanie na temat środków z L argininą? Działają czy raczej trzeba si
      > ę nastawić na przyjmowanie sildenafilu?

By odzyskać prężność pały,
      Jajec usmaż cztery kopy,
      Na to z góry syp migdały -
      jeść solidnie winny chłopy.

Osiem garści pestek z dyni,
      Arbuz, melon, ananasy -
      Cuda z pałą to uczyni.
      Na to cieszą się kutasy.

A gdy będzie jeszcze mało,
      By odzyskać w prąciu krzepę,
      Gdy nie będzie w gaciach stało,
      Wsadź pod ogon kalarepę.
    • onaorkana Re: Problemy z erekcją u męża 06.11.18, 13:37
      Nie ma efektów niepożądanych? W sensie czy mi nie zaszkodzi?
    • jaiwy Re: Problemy z erekcją u męża 10.11.18, 20:13
      Zapraszam cię na odprężenie masaż klasyczny erotyczny seks wspólna kąpiel Śląsk kontakt jaiwy@op.pl zapraszam
    • onaorkana Re: Problemy z erekcją u męża 12.11.18, 14:18
      Masz jakieś porównanie do innych? A i ile trzeba czekać na efekty?
    • jaiwy Re: Problemy z erekcją u męża 09.12.18, 11:26
      Zapraszam do kontaktu ze mną nie mam tego typu problemów jaiwy@op.pl pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka