potwor_z_piccadilly 09.07.18, 19:57 Nie pasujemy do siebie. Żegnam i życzę owocnych, a nie tylko zabijających czas, dysput. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogol77 Re: Co ja tutaj robię? 09.07.18, 20:17 potwor_z_piccadilly napisał: > Nie pasujemy do siebie. Żegnam i życzę owocnych, a nie tylko zabijających czas, dysput.> Potworze, będzie nam Ciebie brakowało :-( Odpowiedz Link
sabat3 Re: Co ja tutaj robię? 09.07.18, 20:49 Ano. Zgadzam sie, ze nie pasujesz. Powinienes cieszyc sie zyciem, konsumowac owoce wieloletniego zwiazku. To miejsce jest dosc przygnebiajace, lepiej zrobisz poswiecajac wiecej czasu ukochanej zonie, bo... czas to taka instytucja, ktorej nie otrzymalismy w nadmiarze. Nikt nie wie, ile mu go jeszcze zostalo. Lepiej dzielic sie chwilami z najblizszymi niz zalowac kiedys, ze bylo tego za malo. Chociaz jestesmy z innych swiatow, to uwazam, ze kazdy ma prawo do szczescia na wlasnych warunkach. Zycze Ci tego szczescia, zegnaj. Odpowiedz Link
proteinawy Re: Co ja tutaj robię? 09.07.18, 23:17 Powodzenia. Skoro rzuciłeś Kubą Sienkiewiczem na „do widzenia” to obowiązkowo musi byc na koniec imprezy: youtu.be/RuiXUySUw70 Niech sie darzy. Odpowiedz Link
obrotowy Rozumiem, ze zona ci lepiej podpasowala 30.10.18, 09:10 (niewazne - stara, czy nowa) - niz to foro i dlatego je odpuszczasz. jesli tak - to gratulujemy. Odpowiedz Link
czytak Re: Co ja tutaj robię? 26.11.18, 12:11 Nie o to chodzi, przebywanie w internecie w ogóle jest suboptymalne www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc Odpowiedz Link
czytak Re: Co ja tutaj robię? 26.11.18, 17:15 min 34:00 - they live more inside komputer with multiplayer…. Odpowiedz Link