marcin1973 06.11.04, 19:39 Czy to FORUM jest Wam jeszcze potrzebne???? Czekam na wypowiedzi??? MARCIN Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Zamknięcie FORUM 06.11.04, 19:47 mozesz zamykac jak bedzie zapotrzebowanie otorzymy konkurencyjne;) Odpowiedz Link
juna_bis Re: Zamknięcie FORUM 06.11.04, 21:04 Też mi się tu podoba. I zaglądam tu nie tylko z poczucie jakiegoś braku, a może częściej z chęci poblablania sobie na wiadomy temat w przyjaznym miejscu. Szkoda, ale nie ma rzeczy niezastąpionych więc jeśli będzie trzeba to zamknij. Odpowiedz Link
dadaczka Re: Zamknięcie FORUM 06.11.04, 21:52 no kurcze, tyle wpisów, co chwila ktoś nowy się pojawia, a Ty pytasz, czy potrzebne??? Odpowiedz Link
scriptus Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 02:45 Chyba jest potrzebne. Ostatnio to było jedyne dostępne dla mnie cieplejsze miejsce. Nadużyłem go trochę nawet. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wiedzma26 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 07:36 oj Marcin to że ty obecnie nie przeżywasz podobnych nam problemów nie znaczy wcale że wszyscy zaczęliśmy masowo seks uprawiać ;-b - decyzja należy do Ciebie ale mam nadzieję że nie zamkniesz (bo gdzie ja będę czas spędzać w czasie gdy normalni ludzie seks uprawiają??) Odpowiedz Link
anula36 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 10:53 tylko mi sie tu nie lamac :) pisalam przeciez otworzymy sobie konkurencyjny pokoik. Odpowiedz Link
tulilipan Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 10:55 Zostawić forum! Rzadko piszę, ale odwiedzam regularnie! Skąd się wziął ten durny pomysł, żeby je zamknąć? Odpowiedz Link
juna_bis Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 11:05 tulilipan napisała: > Skąd się wziął ten durny pomysł, żeby je zamknąć? Bo marcin jest nerwus. Marcinie, dobrze mysle? Nie ma czasu, nie ma w-i-l, wszystko spada na anule. Zycie malzenskie marcina rozkwita i jemu juz tak forum nie jest potrzebne. Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 14:32 Woman-in-Love chciała żebym ta budę zamknął!!! Ale jakem sobie poczytał to nie zamykam. I też się postaram bywać - jednak by szkoda FORUM było! ZATEM MUSIMY NADAĆ FORUM NOWY IMPET! MARCIN juna_bis napisała: > tulilipan napisała: > > Skąd się wziął ten durny pomysł, żeby je zamknąć? > > Bo marcin jest nerwus. Marcinie, dobrze mysle? Nie ma czasu, nie ma w-i-l, > wszystko spada na anule. Zycie malzenskie marcina rozkwita i jemu juz tak forum > > nie jest potrzebne. Odpowiedz Link
anula36 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 14:45 a w zasadzie czemu ktos kto byl to tylko bezproblemowym gosciem ma decydowac o istnieniu forum? Bawimy sie w Boga czy zal dupke scisnal?? Odpowiedz Link
scriptus Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 21:44 Anula, było pytanie o zdanie, więc sie wypowiedzieliśmy, a Wy, Wielcy Admini zrobicie, co uznacie za stosowne. Na to nie mamy wpływu. :) Odpowiedz Link
anula36 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 23:34 taaa co najmniej jak ja bym miala na cos wplyw. Odpowiedz Link
butterfly34 Re: Zamknięcie FORUM 08.11.04, 11:11 Chyba jednak ścisnął! Wyjechała, nie pisze, powodów nie znam, ale to mnie mało interesuje. Interesuje mnie tylko dlaczego forum ma być w związku z tym zamykane? Bo jedna kobietka pisać już nie chce lub nie może, to wszyscy tez mają nie móc? Dziwne rozumowanie. Nie udzielam się w dyskusjach nazbyt często, ale ślędzę, to co wszyscy piszą, a niektóre wypowiedzi dają do myślenia i nie chcę, by nieobecni decydowali o tym, czy ludzie, którzy się z tym forum związali nagle zostali pozbawieni tych łączących ich w jakiś tam sposób relacji. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
juna_bis Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 15:42 marcin1973 napisał: > Woman-in-Love chciała żebym ta budę zamknął!!! Ale jakem sobie poczytał to nie zamykam. I też się postaram bywać - jednak by szkoda FORUM było! ZATEM MUSIMY NADAĆ FORUM NOWY IMPET! MARCIN Oj marcinie, albo masz taka slabosc do woman albo masz golebie serce i baby ci na glowe wchodza. Co do impetu, to mam wrazenie, ze ostatnio wlasnie "przyspieszylo", ale moze sie myle, bo w koncu nie jestem tu dlugo. Fakt, woman nakrecala to forum i to pozytywnie. Jesli to miejce nie bedzie potrzebne to samo zdechnie smiercia naturalna. Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 21:46 Dobra dobra!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam słabość do bab (obcych)!!!! (Zawszeć to potencjalny towar!!)MARCIN juna_bis napisała: > marcin1973 napisał: > > Woman-in-Love chciała żebym ta budę zamknął!!! Ale jakem sobie poczytał t > o > nie zamykam. I też się postaram bywać - jednak by szkoda FORUM było! ZATEM > MUSIMY NADAĆ FORUM NOWY IMPET! MARCIN > > Oj marcinie, albo masz taka slabosc do woman albo masz golebie serce i baby ci > na glowe wchodza. Co do impetu, to mam wrazenie, ze ostatnio > wlasnie "przyspieszylo", ale moze sie myle, bo w koncu nie jestem tu dlugo. > Fakt, woman nakrecala to forum i to pozytywnie. Jesli to miejce nie bedzie > potrzebne to samo zdechnie smiercia naturalna. Odpowiedz Link
scriptus Re: Zamknięcie FORUM 08.11.04, 07:05 A ja do wszystkich, i tak mi to nic nie pomogło :( Odpowiedz Link
ewaju1 Re: Zamknięcie FORUM 07.11.04, 15:56 mozesz zamknąć i tak kasujesz moje wypowiedzi... Odpowiedz Link
juna_bis Re: ewaju1 08.11.04, 19:58 ewaju1 napisała: > mozesz zamknąć i tak kasujesz moje wypowiedzi... Nie chowaj urazy. Kilka razy zdarzylo sie, przy okazji wycinania postow niechcianych, wylecialo kilka normalnych - z rozpedu. Wiec, jesli chcesz, to pisz i doponinaj sie o swoje posty, jesli ci wytna. Odpowiedz Link
pampilio Re: Zamknięcie FORUM 08.11.04, 11:40 Odkrylam to forum wczoraj wieczorem i przesiedzialam nad nim do czwartej nad ranem. Bardzo mi pomogliscie w "przerobieniu" (czyt. przemysleniu i wyciagnieciu wnioskow) paru bardzo waznych dla mnie spraw. Dziekuje. Moze kiedys cos napisze. Na razie dalej czytam. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Zamknięcie FORUM 08.11.04, 16:32 Nie zamykac. Wiecej pisac. Zwrocic uwage na to, ze niektore literki w nazwie forum sa ujete w nawias i dlatego to forum ma niejako dwie nazwy. I pisac pod te obie nazwy. Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Zamknięcie FORUM 08.11.04, 19:09 Pewnie pewnie!! Najlepiej, żeby wszyscy pod tą druga nazwę pisali!!!! Wtedy by było COOL. A ja dziś miałem w nocy z...sty seks. I miałem się połozyc przed 24.00 a zeszło do 2.00. Ehhhhhh. MARCIN reniatoja napisała: > Nie zamykac. Wiecej pisac. Zwrocic uwage na to, ze niektore literki w nazwie > forum sa ujete w nawias i dlatego to forum ma niejako dwie nazwy. I pisac pod > te obie nazwy. Odpowiedz Link