Dodaj do ulubionych

DO ADMINA (ADMINÓW)

04.06.05, 09:20
Witam serdecznie,
gratuluję szybkości działania i niedpopuszczenia mnie jako rodaczki38 do
pisania na tym forum, ale rozumiem, to PRYWATNY FOLWARK adminów i wszystkie
zwierzęta duże i małe MUSZĄ być im posłuszne i bałwochwalczo podzielać tylko
ICH opinie.
W pozostałych przypadkach WON !!!
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 04.06.05, 10:25
      jesli sie nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia a jedynie komentuje moja
      osobe- coz skromnosc wrodzona nie pozwala mi zaprzatac forum tylko uwagami na
      moja czesc:)
      Zreszta sama napisalas ze nei rozstrzasasz swoich probvlemow publicznie- wiec
      po co tu zagladasz- z ciekawosci, masochizmu???
    • woman-in-love Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 04.06.05, 14:13
      Rodaczka, nie przesadzaj. Prywatne forum JEST prywatnym folwakiem adminów,
      poniewaz admini je kształtuja i odpowiadają za nie. Myslisz, ze to taka frajda
      czytać miesiącami dzień w dzień te biadolenia??? Czasami nóż się w kieszeni
      otwiera, ale trzeba szanować ludzkie uczucia. Natomiast nie ma "zmiłuj" dla
      wulgarności, pijackiego gaworzenia, chamskich odzywek, świntuszenia,
      podrywania, kryptoreklamy etc.
      • marmullo Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 04.06.05, 23:48
        Admin powinien moderować forum wycinając niezgodne z regulaminem
        wypowiedzi,wykazując się pewna kompetencja,czy minimalna znajomościa
        tematu,pozostając przy tym w cieniu,a nie panoszyć się jak wielkorządca.Czasami
        wasze wypowiedzi czy też sugestie bardziej kwalifikują się do forum humoru niż
        do tematu braku seksu w małżeństwie i przypominają pijackie gaworzenie,którego
        jesteście takim przeciwnikiem u innych uczestników.
        Oczywiście jest to prywatny folwark,ale ze względu na problematyke tu poruszaną
        i ludzi opisujących tu swoje rozterki i problemy,nie powinniście robić sobie
        jaj.A skoro jesteście zmęczeni czytaniem jak nazywacie biadoleń,czego wyrazem
        sa bezsensowne i głupie wasze rady,oraz odzywki,to przecież nikt tu was siłą
        nie trzyma.
        Skoro już chcecie radzić w sprawach seksu,to czyńcie to odpowiedzialnie,bo dla
        wielu ludzi tu piszących jest to jedyne żródło wiedzy i porad w w/w temacie.
        Władza,a taka macie nad tym forum,deprawuje,a możliwość usuwania dyskutantów
        stwarza przeświadczenie o nieomylności,a to tylko odbija się niekorzystnie na
        obiektywności administratorów,poddaje ją w wątpliwość.
        Dlatego trzeba o tym przypominać.Pozdrawiam.
        A to czy ten głos pozostanie na prywatnym folwarku,będzie miarą tego czy
        jesteście zdolni do przyjmowania krytyki,czy już osiągnęliście maksymalny
        stopień arogancji.
        • anula36 Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 05.06.05, 00:06
          jaki twoim zdaniem jest poziom znajomosci tematu "braku sesku w zwiazku"? czy
          jesli spedzilam ostani rok bez seksu w zwiazku to sie kwalifikuje?
          A moze nie bo to nie bylo malzenstwo?

Czemu skoro nasze rady sa bezsensowne i glupie, robimy sobie jaja, a nasze
          komentarze przypominaja pijacki belkot, nikt nie zalozyl forum z madrymi
          radami czy forum eksperckiego? Czemu ty tego nie zrobisz?

Nas tu nikt nie trzyma i ciebie rowniez.Wszystko jest kwestia dobrej woli.

Radzimy tak jak wszyscy uczestknicy forum - bierzemy udzial w dyskusjach- pod
          tym wzgledem jestesmy jak kazdy uczestnik forum.

Wybacz ale nie bede tolerowac oszczerstw i prywatnych wycieczek pod moim
          adresem - z tematem forum to nic wspolnego nie ma- a radosci trollom sprawiac
          nie zawmierzam.

• ewolwenta Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 05.06.05, 08:18
          Staję w obronie Adminów. Nie rozumiem tych jęków. Przecież to nie armia. Komu
          się nie podoba, może sobie pójść gdzie indziej. Niezadowoleni mają do
          dyspozycji np., właśnie powstałe, konkurencyjne, forum Sagitki - JUTRO MUSI BYC
          LEPIEJ! :). Możecie je ukształtować, w sposób Wam odpowiadający, o ile tamci
          Admini to zaakceptują.
          Z drugiej strony, w moim osobistym odczuciu, trzeba się nieźle „nastarać”, żeby
          post na tym forum został wycięty. Czasem nawet sama podałabym WiL nożyczki.

Drodzy Admini tak trzymać!
          • woman-in-love Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 05.06.05, 08:55
            Ewolwenta, czasami zostawiam jakiś "kwiatek" dla okrasy, zeby w tym ogródku nie
            było za sterylnie :-))) A teraz powiem cos w obronie Anuli, która wykazuje
            nadzwyczajna cierpliwośc i empatię. Tak w ogóle, to (mimo, ze nie znamy sie
            osobiście) stanowimy dobrany tandem: ja uwielbiam strzyc, Anula rozumie i umie
            komentować. Nasza rola tutaj jest społeczna, właczyłysmy sie na prosbę Marcina,
            załozyciela forum, który widać miał jakieś powody, zeby poprosić własnie nas.
            Po pewnym czasie moderowania normalny człowiek zaczyna wymiękać. Więc połajanka
            murmillo, choć w zgryzliwym sosie - jest cenna i bedę o niej pamiętać, bo
            bardzo nie chcę się "zdemoralizować" :-)))))). Piszcie dalej, ludziska, a my
            będziemy sie starac jak umiemy najlepiej. Ja poprosiłam teraz o kilka tygodni
            wolnego, będę wpadać od czasu do czasu. Pozdrowienia w-i-l
            • woman-in-love Re: posłuchaj, Murmillo 05.06.05, 09:15
              W jednym z postów umiesciłeś zdanko, które mną zatrzęsło. Wystosowałeś dość
              sążnistą wypowiedż, która mogła sie wydać rozsądna, mądra itp. Jednak spoza
              pozorów rozsądku wyjrzała twarz mizogina - a to za sprawą stwierdzenia: "w
              rękach kobiety ciasto rośnie". To moje "ulubione zdanko"! Zanim zaczniesz
              krytykować innych, przyjrzyj sie sam sobie i wartosci własnych "prawd
              objawionych", które tu serwujesz. Ze stwierdzeniem o cieście nawet nie będę
              polemizować. Jest równie głupie co wredne.
              • anula36 dzieki woman, 05.06.05, 11:20
                Ale gdybym chiala sie przejmowac atakami forumowymi, musialabym juz dawno
                odciac sie od rzeczywistosci forum mieczem samurajskim:)
                Ciekawi mnie czemu najbardziej atakujacy i agresywni sa ludzie "swiezy" ktory
                niedawno dopiero objawili sie na forum- nie napisali jeszcze niczego na swoj
                temat, niczego konstruktywnego o temacie forum- ale nabardziej ze wszystkiego
                nie podobaja im sie admini.
                Opor przeciw wszelkiej "wladzy"?
                Tylko skad sie ta "wladza" wziela? Z uczestnictwa z forum - z podzielenia sie
                wlasnym sprawami, problemami, z checi szukania rozwiazania.
                Ja sama nie trafilam tu z ciekawosci, przyjemnosci, czy uzaleznienia od netu
                nie pozwalajacego mi spac po nocach- trafilam tu zeby jakos poukladac wlasne
                emocje, wlasny zwiazek - przerobilam na wlasnej skorze wielka namietnosc,
                schylek, okres posuchy, szukanie rozwiazan, wloczege po lekarzach, leki i
                wspomagacze, ostateczna rozpacz kiedy przestawaly dzialac, a na wlasnej glowie
                to wszystko co takie "przygody" robia z psychika. To co przeczytalam na forum
                podjelo mi tez podjac ostateczne decyzje, ktore w perspektywie juz paru
                miesiecy widze ze byly jedyne sluszne.
                Zdaje sobie sprawe ze moje wyraziste poglady na zycie nie zawsze przysparzaja
                mi przyjaciol, ale sa dla mnie wartoscia, ktorej nie odpuszcze.
                W kazdym razie jesli napisze na tym forum jedno zdanie, ktore w jakikolwiek
                sposob podniesie na duchu/pomoze/ rozsmieszy jedna osobe - bede
                zadowolona.Widze gleboki sens istnienia tego miejsca, dlatego nie pozwole mu
                zejsc na psy, z trollami walczyc bede dalej.

• tina1 Re: dzieki woman, 05.06.05, 11:49
                  :) nie przeczytali uważnie tytułu FORUM...:))))

Tak trzymajcie, przygód można szukać na innych forach!:)
                • marmullo Re: Anula36 05.06.05, 13:24
                  Z atakami,przynajmniej z mojej strony to gruba przesada,podobnie jak z agresją.
                  "Swiezy" ludzie jak to określiłaś wnoszą świeże spojrzenie,do kołka wzajemnej
                  adoracji skupionego wokół adminów,co jest charakterystyczne dla większości w
                  ten sposób moderowanych forów,forów dodajmy prywatnych.Forum prywatne powinno
                  być publiczne,gdzie każdy głos może zabrać,przestaje być publicznym,na czym
                  traci,gdy admin wycina co chce i jak chce,pozostawiając akty strzeliste na
                  swoją cześć i klubu zaufanych.Owo wycinanie jest powodem niechęci do adminów i
                  nie ma się czemu dziwić.Pozdrawiam
                  • anula36 Re: Anula36 05.06.05, 13:37
                    nie chodzilo mi o ciebie, tylko takie dziewczynki jak virtuella, BAsiaxyz czy
                    cos w tym stylu, panienki ktore sie nudza, laza potem za mna po roznych forach
                    i komentuja.Ewentualnie uwazaja ze mam za duzo do powiedzenia- owszem moglabym
                    sie skupic tylko na cieciu - ale czasem lubie tez cos powiedziec.
                    A w ogole jakies legendy kraza co i ile wycinamy:) Jakbysmy tu setki postow
                    kosili a idzie moze z 5 na strone forum:)
                    Forum prywatne powinno byc publiczne- toz to czysta sprzecznosc- albo jest
                    publiczne i nikt w nim nie ingeruje,nic nie tnie, albo jest prywatne i ktos sie
                    nim opiekuje. Albo-albo.
                    Uwazam ze swoja dzialanoscia na tym forum zasluzylam sobie na minimum zaufania
                    publicznego- jesli ktos do mnie takiego zaufania nie ma - to juz jego problem-
                    niech zalozy wlasne forum i rozwija na nim wlasne idealy.
                    Jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil ze pociagne watek
                    przyslow;) A konkurencja zawsze podnosi poziom uslug.
              • marmullo Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 13:06
                Uderz w stół,nożyce się odezwą-czy ktos posługujący sia takim sformułowaniem w
                swojej wypowiedzi może być uznany za patologicznego przeciwnika
                fryzjerów,krawców,czy też innych zacnych ludzi posługujących się tym
                pożytecznym narzędziem?Otoż nie.
                Czy ktoś posługujący się sformułowaniem w rękach dobrej gospodyni ciasto
                rośnie,może być uznany za patologicznego przeciwnika kobiet,mizoginistę?Według
                Ciebie tak.Co jest oczywistym fałszem pobrzmiewającym feminizmem,dawniej
                mizoandrią.To co dla większości kobiet,jest wyrazem uznania,czy wręcz
                komplementem wyrażonym w metaforycznej formie,dla Ciebie jest wredne i
                głupie,ale masz do tego prawo.Polemizować z zawartością intelektualną przysłów
                zaiste nie warto.Warto odpocząć od wirtualnego seksu,nie zaniedbując przy tym
                seksu w realu,pysznego i satysfakcjonującego,którego szczerze Ci życzę i
                pozdrawiam.
                • anula36 Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 13:17
                  tak sie wlasnie konczy jak sie zaczynaja personalne wycieczki.
                  • marmullo Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 13:46
                    No to już i podyskutować o moderacji forum z Adminami nie można,no to z kim?
                    • anula36 podyskutowac 05.06.05, 13:48
                      ze mna mozna zawsze :)
                      tylko mi nie mow ze cie ignoruje, bo uznam za klamczuszka;)_
                • woman-in-love Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 13:44
                  murmullo, sam pozbawiasz wartosci swoje wypowiedzi, ponieważ odsądzając nas,
                  Adminów od czci i wiary, nie przytaczasz zadnych przykładów. Ja przytoczyła
                  jeden (ten o ciescie) który swiadczy o twojej jednostronnosci w podejsciu dop
                  seksu. Polemiki z tobą nie podejme, ale bede wdzięczna za przytoczenie
                  przykładów głupiej rady, pijanego bełkotu lub skrajnen arogancji ze strony
                  mojej lub Anuli. Konstruktywna krytyka jest mile widziana, ale takiej u ciebie
                  nie zauwazyłam. Łajesz, pouczasz, a kim własciwie jestes?
                  • marmullo Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 14:14
                    O jednostronności w moim podejściu do seksu nie świadczy nawet powiedzenie
                    jednego z kapitanów żeglugi wielkiej "na lądzie moja żona jest moją prawa
                    ręką,natomiast na morzu moja prawa ręka jest moją żoną".
                    Pijany bełkot i arogancję można wybaczyć i nie warto sie nad tym
                    rozwodzić.Natomiast głupie rady i ignorancja jest w sprawach zdrowotnych
                    niewybaczalna.Któraś z Pań,narzekającej na suchość pochwy kobiecie,dość
                    nonszalancko rzuciła,niby żartem,"a ja załatwiam to paluszkiem zamoczonym w
                    glicerynie"-działa.Zgoda u Pani zadziałało,ale u innej może wywołać
                    podrażnienie śluzówki pochwy.Nawet krem nivea w pochwie może dokonać niezłych
                    spustoszeń,bo jest przeznaczony do użytku zewnętrznego.Gdyby tak było
                    niepotrzebne by były wszelkiego rodzaju lubrykaty przepisywane przez lekarzy w
                    zależności od flory bakteryjnej pochwy bądż jej zasadowości lub
                    kwasowości.Zastanówcie się co pchacie do pochwy,nawet nad członkiem.
                    • anula36 Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 14:32
                      i to sa wlasnie trolle na tym forum- tacy co lubia szkodzic - ia od gliceryny
                      akurat znam i zaloze sie ze jest to ta sama pani ktora wystepuje pod nickiem
                      rodaczka 38. I wazasz ze banowanie takich ludzi jest naganne?
                      • marmullo Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 14:38
                        Ludzi tak,ale nie całych wątków.To akurat jak pamiętam Ty wyciełaś.Należy
                        wycinać bezsensowne rady bez jakichkolwiek zastrzezeń,a nie całe wątki,no chyba
                        że cały wątek zagraża zdrowiu.
                        • anula36 Re: posłuchaj, W-i-l 05.06.05, 15:09
                          podaj przyklad calego wycietego watku ktorego wyciecie cie zbulwersowalo badz
                          dotknelo osobiscie.
                          "Nalezy" jest pojeciem wzglednym. Moim zdaniem moze "nalezy" cos innego niz
                          twoim czy woman, czy kogokolwiek innnego.
                          Jesli forum ma byc otwarte, publiczne i demokratyczne - czemu stawiasz sie w
                          pozycji autorytetu??
                          • marcin1973 Re: posłuchaj, W-i-l 06.06.05, 01:18
                            Niektóre wątki są cięte na prośbę autorów, podobnie jak i posty.
                            Poza tym tniemy puste dyskusje - jak Anula sie zapędzała, to też była cięta!
                            Więc dotyczy to wszystkich.
                            Słowa o bałwochwalstwie wobec adminów są nieuzasadnione - krytykę na ogół
                            zostawiamy. Cały wątek jest tego przykładem. Pewnie anula dlatego została
                            adminem, że dużo krytykowała, tyle, że konstruktywnie.
                            A poza tym rzecz jak w każdej "gazecie"- coś się puszcza do druku, a coś
                            odrzuca. Szkoda, jeśli odrzucamy perełki - widać mamy wiele intelektualnych
                            niedostatków.
                            Rad też nie udzialamy nagminnie. Częściej to głosy w dyskusji.

anula36 napisała:

> podaj przyklad calego wycietego watku ktorego wyciecie cie zbulwersowalo badz
                            > dotknelo osobiscie.
                            > "Nalezy" jest pojeciem wzglednym. Moim zdaniem moze "nalezy" cos innego niz
                            > twoim czy woman, czy kogokolwiek innnego.
                            > Jesli forum ma byc otwarte, publiczne i demokratyczne - czemu stawiasz sie w
                            > pozycji autorytetu??
                            >
            • paszczak54 Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 05.06.05, 15:02
              Mnie akurat sposób moderacji anuli i women.. bardzo odpowiada i dlatego tu
              zaglądam. Recepta dla krytykantów/tek jest prosta: zmieńcie forum , dołączcie
              się do innego lub załóżcie własne. Women .. zaglądaj w miarę możliwości jak
              najczęsciej.
              • woman-in-love Re: DO ADMINA (ADMINÓW) 06.06.05, 14:11
                dzięki, paszczak za dobre słowo :-))) jak widzisz, zaglądam, choć niezadługo
                troche spasuję. Tak mi żal i przykro, że ludzie, którzy mogliby dawac sobie
                szczęscie, rozkosz - odwracają sie od siebie ( ze słowem "kocham" na ustach!!!)
                Kiedyś tez byłam tak traktowana przez męża. Odeszłam. Przzynajmniej pomoderuję
                forum, zebysmy mieli gdzie sie spotykać. Na dobre wrócę po wakacjach,
                pozdrawiam - i niech zniknie temat braku seksu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka