Dodaj do ulubionych

sie pochwale: fajne z nas kobitki

30.01.06, 19:48
przenieśmy sie tu - a co? Fajne jestesmy i juz. Ja mam taka specyficzna
pracę, że nie bardzo mogę otwartym tekstem, ale powiem, ze pracuję z ludżmi i
czasami, jako produkt uboczny spełniak rolę poradni spraw wszelakich i
słuchaja się! :-)
Obserwuj wątek
    • katechina Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:03
      Święta prawda pani kochana,naprawdę super z Was kobity.
      Pozdrawiam
      • anais_nin666 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:06
        katechina napisała:

> Święta prawda pani kochana,naprawdę super z Was kobity.
        Poprawka - świetne z NAS kobity.
        • katechina Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:11
          Ooo,dziękuję bardzo!
          Ja się skromniutko udzielam,ale za to podczytuję nałogowo i wciąż szukam
          rozwiązań dla siebie.
          • woman-in-love Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:16
            a tak w ogóle co porabiasz? pewnie fajna z Ciebie kobitka?
            • anais_nin666 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:17
              Wątek zrobił się knajpiano wylewny. Jeszcze parę butelek dobrego wina i fajna
              muza, a zrobi się niezła impreza:D
            • katechina Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:19
              woman-in-love napisała:

a tak w ogóle co porabiasz?
              Ja też pracuję z ludżmi,ale tak naprawdę to większość z Was nie lubi do mnie
              przychodzić :)
              • katechina Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:23
                Aha.jeszcze może o moim największym osiągnięciu życiowym cos powiem :7 lat bez
                seksu.To juz przeszłość,ale moze jakiś rekord ustanowiłam?
              • sutra Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 21:01
                katechina napisała:

> Ja też pracuję z ludżmi,ale tak naprawdę to większość z Was nie lubi do mnie
                > przychodzić :)

Dentystka, znaczy siem :)
                • podpalmami Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 14:31
                  no co Ty, urząd skarbowy :)

Raczej czytam, a nie piszę, ale tak poważnie mówiąc, to mi pomagacie, kiedy mam
                  dołka i wydaje mi sie, że jestem jedynym człowiekiem, który ma taki problem.
                  Dzięki
          • anais_nin666 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:16
            Mniej skromności, więcej wiary w to, że jestes fajna:) Fajność się udziela;)
            • drobiazg Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 20:43
              To ja tu tez coś napiszę może sie udzieli...
              w pracy (oddział większej całości) palantunio (tz. szef) i cztery kobitki ..z
              tego jedna nie fajna...
              statystycznie nie najgorzej
              • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 21:04
                Ja pijam czerwone wino ( to znaczy do momentu kiedy pijam wszystko :)), wiec
                sobie otworze butelczyne i "here is looking at you kids" . A w kwestii
                muzycznej zapuszczam jakis stary jazzik - Billy Holiday ? Moze byc?
                • metalin Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 21:12
                  "Mamo chwlą nas" :))
                  Jakieś skrzywienie zawodowe - ta praca z ludźmi i tu ;)

Fakt, fajne z Was kobitki!
                  • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 21:19
                    A ja nie z ludzmi, ciagle sama z pedzlem w lapie. Pewnie dlatego tak sie tu
                    udzielam ostatnio, bo w tej samotnosci, to sie czlowiekowi takie jakies legna
                    rozne...
                • anais_nin666 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 21:26
                  Ja pijam czerwone wino ( to znaczy do momentu kiedy pijam wszystko :)), wiec
                  > sobie otworze butelczyne i "here is looking at you kids" . A w kwestii
                  > muzycznej zapuszczam jakis stary jazzik - Billy Holiday ? Moze byc?
                  Muzyczny wybór dla mnie przedni:)))
                  Czerwone wino na początek znakomite, potem zobaczymy co dalej:))
                  • komeno Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 22:04
                    zupelnie przypadkiem trafilam na forum i podczytuje sobie od jakiegos czasu.
                    nie mam problemow,moze nie takie jak tu sa opisywane...wiekszosc czasu jestem
                    sama,meza nie ma przez 6 miesiecy,potem przez 2 jest w domku i znowu sama...
                    czy moge sie przylaczyc? pracuje z mezczyznami,lubie i czerwone wino i jazz :-)
                    • anais_nin666 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 22:09
                      czy moge sie przylaczyc? pracuje z mezczyznami,lubie i czerwone wino i jazz :-)
                      No ba! Pewnie! :)
                      • anula36 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 30.01.06, 22:23
                        o pracy to ja nie moge tez juz pisac otwarcie bo jedna zaburzona kobieta
                        zakochana w moim koledze grozi mi donosem do pracy ze uprawiam uwodzenie
                        mlodszych os sibie polaczone z praniem mozgu:)
                        chwilowo zamiast wina - herbata z sokiem malinowym:)
                • loppe garść wspomnień o Billie Holiday 31.01.06, 09:08
                  "Joe Guy, Bean's regular trumpet player had just gotten married to Billie
                  Holiday. Sometimes they'd be so high off heroin and be fucking so good that Joe
                  would miss his gig. So would Billie."
                  • loppe Re: garść wspomnień o Billie Holiday 31.01.06, 10:03
                    "Billie told me she liked a man built like Roy Campanella because she thought
                    that kind of man had that sexual thrust that she liked when she was making
                    love. She loved those short, wide, big legs, low ass; built like a buffalo."

to tyle:)
                    • e.globtrotuar Re: garść wspomnień o Billie Holiday 31.01.06, 13:33
                      loppe napisał:

> "Billie told me she liked a man built like Roy Campanella because she thought
                      > that kind of man had that sexual thrust that she liked when she was making
                      > love. She loved those short, wide, big legs, low ass; built like a buffalo."
                      >
                      > to tyle:)

A ja glupia cale zycie uganiam sie za dlugimi nogami i tyleczkiem jak 2 ziarnka
                      kawy - nic dziwnego... Przy okazji dzieki za sprostowanie : Billie it is !
                      (cierpie na dysortografie :))
                      • loppe Re: garść wspomnień o Billie Holiday 31.01.06, 22:41
                        "A ja glupia cale zycie uganiam sie za dlugimi nogami i tyleczkiem jak 2 ziarnka
                        kawy"

To trochę jak ja:)
    • dixia Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 07:44
      Zgadzam się w pełni - fajne z Was kobitki :o))))
    • ewolwenta Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 08:10
      :)))
    • justyna.ada Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 09:00
      To ja się dołączę nieśmiało jako podczytywaczka, bo tytuł tego wątku bardzo do
      mnie przemawia :-) (nie ma to jak podbudować własne ego...)
      A czytam to forum z pasją, bo jak mało które jest pouczające, i to wcale nie
      tylko na temat w nazwie forum.

Pozdrawiam serdecznie Was kobitki
      mężatka lat niedługo 34
    • btabu Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 09:40
      ee wydaje Ci sie
      • ankamk78 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 11:54
        Chetnie skrobne,jednym palcem,bo maluch na mnie "wisi" :-))
        Czesciej czytam niz pisze ale bardzo regularnie. Cenie sobie Wasze madre rady i
        zdrowe podejcie do zycia,bo to forum, to o zyciu przecie jest:)

Pozdrawiam serdecznie.

P.S.
        Praca jak najbardziej z ludzmi w takiej postkomunistycznej placowce - taki
        relikt preszlosci,ze az dziw,ze jeszcze sie ostal:-))
        Towarzycho skostaniale troszku ale tesknie,bo za dlugo juz w domu siedze i
        szkodzi....
        • kawitator Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 12:54
          TAKIE JESTEŚCIE TU WSPANIAŁE ???
          Zaraz dostaniecie od miejscowych klakierów całą beczkę wazeliny aby skąpać w
          niej wasze obolałe zakompleksione ego .

Pozwolicie że zamieszczę cytat pod którym sie podpisuje oczywiście
          --forum sfeminizowane, zdominowane przez postympowe a
          raczej trochę pogubione i pozbawione umiejętności głebszej
          refleksji kobiałki. Mniejsza jeśli to tylko dykutantki ale taka
          sytuacja jest również wśród moderatorów. lekko zakompleksiony i ciut
          narcystyczny Abdulian, simple-minded rozwódka i dwie
          niedopieszczone, bezdzietne babeczki kształtują dość infantylny i
          politycznie poprawny ton dyskusji. Dlatego forum jest jakie jest. Jest niezłe
          ale po dłuższym czasie niestety nudne jak flaki z olejem. Moderatorki mają jakieś
          aspiracje żeby forum miało poziom stąd te cięcia. Chcą utrzymać
          status takiego quasi-eksperckiego forum choć jak się czyta
          większość komentarzy to żal dupę ściska. Nie trzeba przeczytać
          nawet 1 rozdziału z książki psychologicznej żeby dostrzec miernotę.

i to by było na tyle w dniu dzisiejszym dziegciu
          • tomek_abc Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 13:02
            pojechałeś po bandzie ;)
            juz teraz WinL nie powie, ze lubi Twoje komentarze;)
            • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 13:14
              Panowie, nie przestawajcie pisac ! My , niedopieszczone, simpleminded bidulki
              choc ta droga otrzemy sie o real deal. Z cala wdziecznoscia za dzielne trwanie w
              tych flakach z olejem i okraszanie ich rodzynkami :)))))
            • ankamk78 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 13:15
              Skoro tak tu zalosnie,to czemu tu tkwisz Kawi?!
            • kawitator Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 13:15
              Niech się kurde coś dzieje Takie ble ble jakie to my som wspaniałe trzeba trochę
              pieprzu i papryki bo się niestrawne robi A Evo wyzej oceniam.
              • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 13:20
                Kawi, namaluj nam portrecik kobitki fajnej, zebysmy wiedzialy do czego szlusowac
                - niech sie cos dzieje !
                • ankamk78 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 13:22
                  Oj to sie podzialo,pewnie wszystkie pospadały z tego na czym siedzialy i stad
                  ta cisza ;-))))))))))))))
                  • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 14:09
                    Kawitator ! Nie wymiekaj ! No chyba, ze tak Ci dlugo to malowanie idzie, to
                    pardon na ten czas.
                    • kawitator Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 02.02.06, 12:34
                      Kurde ( poprawiłem się prawda? Juz nie piszę kurwa ) pracuję tak jak wasi faceci
                      abyście miały kasę na kompa i internet. Byście mogły sobie mądrze dywagować
                      na forum kadząc sobie bez opamiętania ;-PPPP. Więc mam mało czasu na pierdoły
                      Wybaczcie jak się odrobię to może odpowiem a może nie sam jeszcze się nie
                      zdecydowałem
                      Jezusicku toż to przecież przez kontakt z tym babińcem taki jakiś rozchwiany
                      decyzyjnie się stałem . Czas wracać do męskiego grona gdzie 2+2 = 4 a za obelgę
                      to można w pysk dostać a nie że sie ktoś pogniewa i bedzie mędził przez następne
                      pięc lat
                      a co do pytania
                      e.globtrotuar napisała:

kawi, namaluj nam portrecik kobitki fajnej, zebysmy wiedzialy do czego szlusowa

Nie ma takiej dla wszystkich albowiem dobry bozia wiedział co robi Gdyby był
                      jeden niepodważalny wzorzec fajnej kobitki dla wszystkich (uwaga admiki to cytat
                      z klasyka literatury ) to chłopy by się przy jednej dupie pozabijały a tak (
                      to mądrość ludowa ) każda potwora znajdzie amatora
                      i tym optymistycznym akcentem kończąc zapieprzam znowu do roboty.
                      • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 02.02.06, 14:06
                        No i nie mowilam, ze piskorz ? Wpadnie i ucieka.
                        Na kompy i internety zapylamy same :(. Takich chojnych potworow jak Ty to juz
                        sie inne czepily i nie wypuszczaja z pazurow lataaaaami. Nasze amatory
                        wprawdzie nas znalazly, ale w kwestii kadzenia szwankuja, stad ta samoobsluga.
                        A swoja droga, jakby taka np Zeta-Jones dawala wsiem, nie polecial bys sie bic ?
                        • woman-in-love Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 02.02.06, 16:23
                          pewnie by jej z łóżka nie wygonił :-)
          • anais_nin666 Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 14:48
            kawitator napisał:

> TAKIE JESTEŚCIE TU WSPANIAŁE ???
            A kto pisze,że wspaniałe? Po prostu fajne i sam to wiesz najlepiej:) Inaczej
            nie marnowałbyś czasu na siedzenie tu co 2 dzień :D
            Żeby poczytac coś bardziej infantylnego proponuję wejść forum mężczyzna:)
            Dowartościujesz się nieco;)
            • woman-in-love Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 14:53
              Kawi na-ten-tychmiast mnie sie popraw!
          • dixia Re: sie pochwale: fajne z nas kobitki 31.01.06, 14:53
            Pacz Pan - a mnie tradycyjnie za czosnek wycinają.... ;o)))
            • nuela niepoprawna 31.01.06, 16:11
              Kawi, jak tu się z Tobą nie zgodzić ;)
              • woman-in-love Re: niepoprawna 31.01.06, 18:53
                więc , Kawi słowo SFEMINIZOWANE" niedługo zmieni swe znaczenie. Już zmienia! Do
                tej pory, jak coś było "sfe..." to wiadomo, że bieda z nędza, kłótnie, słowem
                dno. Lecz juz sie to obraca w drugą stronę. Będzie znaczyło: eleganckie,
                delikatne, dystyngowane, zasobne (a nawet "wypasione") wyluzowane, domyte,
                dopieszczone, dofinansowane, pełne wdzięku, etc., etc.
                • woman-in-love Re: niepoprawna 01.02.06, 14:17
                  aż sie bałam tu zajrzeć, myslałam, że Panowie forumowi oprotestują mój
                  futurystyczny post - a tu - cisza???
                  • rififi Re: niepoprawna 01.02.06, 14:44
                    oprotestowali, bo twój post olali
                    • woman-in-love Re: niepoprawna 01.02.06, 14:47
                      dlaczego?! cos nie tak napisałam???
                      • drak02 Re: niepoprawna 01.02.06, 15:01
                        Nie mamy pojęcia jak to jest być fajną kobitką . Nie chcę mącić waszego
                        samozadowolenia:)
                        • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 15:13
                          A mowia, ze to kobiety nie wiedza czego chca. Z panami widac nie lepiej.
                          Zagubione i niepewne siebie - to oni na to, ze spiczniale. Jak zadowolone z
                          siebie - tyz zle. Chlopu dogodzic....
                          • drak02 Re: niepoprawna 01.02.06, 15:28
                            e.globtrotuar napisała:

> A mowia, ze to kobiety nie wiedza czego chca. Z panami widac nie lepiej.
                            > Zagubione i niepewne siebie - to oni na to, ze spiczniale. Jak zadowolone z
                            > siebie - tyz zle. Chlopu dogodzic....

To ,że zadowolone to bardzo dobrze. Jestem pełen podziwu dla wszyskich kobiet
                            (głównie oczywiscie dla tych zdowolonych i fajnych). Mimo że jestem
                            facetem ,uważam ,że jesteście lepszą połówką naszego gatunku - bardziej ludzką.
                            • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 15:39
                              Jasny gwint, za kazdym razem jak sobie chce pobisurmanic, to sie panowie
                              raczkiem wycofuja z placu boju, a potem narzekaja, ze nudno. Szable w dlon !
                              • drak02 Re: niepoprawna 01.02.06, 15:45
                                e.globtrotuar napisała:

> Jasny gwint, za kazdym razem jak sobie chce pobisurmanic, to sie panowie
                                > raczkiem wycofuja z placu boju, a potem narzekaja, ze nudno. Szable w dlon !

W waszym wypadku to raczej patelnie w dłoń, tudzież durszlaki:)
                                Tylko uważajcie żeby nie połamac sobie obcasów- wysokich oczywiscie.
                                • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 15:59
                                  A jak ! Wiesz dlaczego wojny tak dlugo trwaja ? Bo panowie na zlym sprzecie
                                  pracuja. Takim, nieprzymierzajac, pistoletem na proch czarny to ciezko bardzo do
                                  celu trafic. A patelnia duza, w leb przydzwonic mozna z wiekszym powodzeniem. A
                                  i durszlaczek w dobrym gatunku odpor szabli da skuteczny. Najwyrazniej tez Wasci
                                  nikt nigdy obcasikiem w golen nie przytenteges, bobys z wiekszym szacunkiem sie
                                  don odnosil :).
                                  • drak02 Re: niepoprawna 01.02.06, 16:24
                                    e.globtrotuar napisała:

> A jak ! Wiesz dlaczego wojny tak dlugo trwaja ? Bo panowie na zlym sprzecie
                                    > pracuja. Takim, nieprzymierzajac, pistoletem na proch czarny to ciezko bardzo
                                    d
                                    > o
                                    > celu trafic. A patelnia duza, w leb przydzwonic mozna z wiekszym powodzeniem.
                                    A
                                    > i durszlaczek w dobrym gatunku odpor szabli da skuteczny. Najwyrazniej tez
                                    Wasc
                                    > i
                                    > nikt nigdy obcasikiem w golen nie przytenteges, bobys z wiekszym szacunkiem
                                    sie
                                    > don odnosil :).

Masz rację, gdyby to kobiety wojowały byłoby trochę weselej
                                    zamiast np. "Ogniem i Mieczem" mielibyśmy "Durszlakiem i Warząchwią".
                                    I kurduplowata pani Wołodyjowska szarżowałaby na kucyku wymachując torebką.
                                    W przerwach pomiedzy bitwami poprawiałaby sobie makijaż.

• e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 16:29
                                      Z tego co sobie przypominam, to Baska calkiem dobrze grzala z bandoletow i
                                      dzianety ujezdzala z powodzeniem o makijaze nie dbajac. Trafiles Wasc jak kula w
                                      plot - a nie mowilam, ze z tym celowaniem ciezko ?
                                      • e.globtrotuar uwaga na marginesie 01.02.06, 16:54
                                        Pnow chyba lekko boli, ze sa z tego watku przez definicje wykluczeni. Nic tylko
                                        te fajne kobitki. To moze zaczniemy teraz o fajnych chlopakach. Dla mnie
                                        najfajniejszy jest smieszny, a dla Was ?
                                      • drak02 Re: niepoprawna 01.02.06, 17:02
                                        e.globtrotuar napisała:

> Z tego co sobie przypominam, to Baska calkiem dobrze grzala z bandoletow i
                                        > dzianety ujezdzala z powodzeniem o makijaze nie dbajac. Trafiles Wasc jak
                                        kula
                                        > w
                                        > plot - a nie mowilam, ze z tym celowaniem ciezko ?

Baśka był mężczyzną:)
                                        A tak wogóle to "Baśka miała fajny biust." Ale jeżeli Baśka był męzczyzna to
                                        coś tu nie gra.
                                        • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 17:08
                                          Glowa sie Wasci od koncypowania przegrzala. Czas sie okowity napic, zeby oleum
                                          jako lzejsze don napowrot naplynelo.
                                          • kolegazpolski Re: niepoprawna 01.02.06, 17:15
                                            "Dla mnie
                                            najfajniejszy jest smieszny, a dla Was"

chodzi o chlpakow czy o kobitki - te ostatnie najfajniejsze mruza oczy i wypychaja troche dolna szczeke przygryzajac dolna warge w momencie gdy sa zaskoczone i potrzebuja czasu do namyslu
                                            • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 17:18
                                              :))))))))))
                                              • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 17:26
                                                Dla mnie jeszcze bardzo wazne jest, zeby bylo widac, ze kiedys byl dzieckiem.
                                                Znacie takie typy, ktorych nijak nie mozna sobie wyobrazic jako beztroskiego
                                                bachora ? Na ogol maja fryzury z "pozyczka" (czasem nawet spod pachy...),
                                                wyswiecony garnitur i popiol w oczach - brrrrrr.
                                                • drak02 Re: niepoprawna 01.02.06, 17:33
                                                  e.globtrotuar napisała:

> Dla mnie jeszcze bardzo wazne jest, zeby bylo widac, ze kiedys byl dzieckiem.
                                                  > Znacie takie typy, ktorych nijak nie mozna sobie wyobrazic jako beztroskiego
                                                  > bachora ? Na ogol maja fryzury z "pozyczka" (czasem nawet spod pachy...),
                                                  > wyswiecony garnitur i popiol w oczach - brrrrrr.

W poim przypadku bardzo dokładnie widac ze byłem dzieckiem. Zawsze mam pod ręka
                                                  smoczek (lub gryzak) i uwielbiam "Bebiko2" (mleko w proszku info dla tych
                                                  którzy nie mieli okazji spróbować)
                                                  • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 17:41
                                                    Czytaj uwaznie bablu. Nie napisalam, zeby byl dzieckiem, tylko zeby bylo widac,
                                                    ze KIEDYS NIM BYL ! Smoczek Wasci w sam raz, bo zabki masz jeszcze mleczne i
                                                    calkiem nieostre :).
                                                    Niniejszym ulatniam sie do pracy, bo mnie wywala, a ze sama sobie jestem
                                                    szefowa, to nawet zwalajac na szefa bedzie mi glupio. Pozdrawiam odchodzac na
                                                    tarczy ! :)
                                                  • e.globtrotuar Re: niepoprawna 01.02.06, 17:44
                                                    Z tarcza mialo byc kurdebalans !
                                                  • kolegazpolski Re: niepoprawna 01.02.06, 17:59
                                                    no jezeli tak na to patrzec to ja bylem na poczatku bylem dzieckiem a nawet dziewczynka tylko mi sie tozroslo, dzieki bohu.... i TO jeszcze widac :-)
                                                  • e.globtrotuar Re: niepoprawna 02.02.06, 17:04
                                                    A jest komu ogladac...? :)))
                                                  • drak02 Re: niepoprawna 02.02.06, 17:36
                                                    Bez lusterka pewnie problem:))
                                  • kawitator Re: niepoprawna 03.02.06, 11:40
                                    Jak sobie chcesz po bisurmanić to wal śmiało ale na sprawach o których nie masz
                                    pojęcia się nie wypowiadaj. Z pistoletu na czarny proch się lepiej i celniej
                                    strzela jak z klasycznej obecnie 9 Co prawda nie częściej ale kula ołowiana
                                    kalibru 0,45 ma wystarczającą energię aby nie trzeba było powtarzać drugi raz
                                    Na 25 merów klasyczny dystans pistolero to można sobie wybrać czy chcesz trafić
                                    w patelnie w rączkę patelni czy w zegarek trzymającej
                                    Tak więc o pazurkach długich lub krótkich kieckach, farbach do włosów dietach i
                                    biustonoszach to i o wyższości niewątpliwej kobiet nad stworzeniem boskim
                                    wszelakim sobie gadaj. A tematy poważne czarnoprochowe zostaw facetom i tym
                                    nielicznym kobiałkom które się na tym znają.
                                    Howg!!!! powiedziałem
                                    • e.globtrotuar Re: niepoprawna 03.02.06, 12:32
                                      A kuku, a strzelales pan z luku ? To dopiero sztuka !
                                      Jak chce celnie to 22 Savage-Anschutz sie nadaje - zasieg z cylem do mili
                                      prosze pana - co mi tam klasyczne dystanse :). A tak to 308 Husqvarna - bo
                                      ladna, 12 kalibrowy Remington - jak mam ochote sie rozdrabniac, 22
                                      rifle(Browning) - jak nic innego nie ma pod reka. Na proch czarny - 50 Hawken
                                      muzzle loader, bo jesli chodzi o pistoleciki, to po rozczarowaniu 22 revolver
                                      preferuje 44 Magnum Smith-Wesson - wiesz jakie strasne bum robi - a ja taka mala...
                                      Podejrzewam, ze o farbach do wlosow tez mialbys cos do powiedzenia - no chyba,
                                      ze na bezczelnego lecisz ;)
                                      • e.globtrotuar Re: niepoprawna 03.02.06, 12:36
                                        Acha ! zapomnialam dodac, ze zanim Wacpan ten bandolecik nackasz tym proszkiem
                                        to patelnia mozna z powodzeniem ze trzy razy przydzwonic !
                                      • kawitator Re: niepoprawna 03.02.06, 12:53
                                        Chylę czoła przede waćpanną szczególnie ze magnum dla cywilnych osób w Polsce
                                        zakazane.
                                        Sam z ANSCHUTZA 22 na milę nawet amerykańska bym się nie odważył bowiem bez
                                        lupki to juz tak daleko cyla nie widzę a z powodu lekkości 22 to chyba trzeba
                                        by cała stację meteo i komp balistyczny zatrudnić jeżeli by oczywiście taka
                                        maleńka śrucina doleciała Chyba ze cyl to stodoła wtedy ok. Jam prosty człek
                                        i tych wszystkich zagramanicznych cudeniek nie próbowałem zadowalając się
                                        prostym wręcz prymitywnym sprzętem jak SWD i oczywiście strzelba na bizony i
                                        czrny proch jednocześnie Na co dzień to prostacką CZ75 mam w użyciu żadne cudo
                                        ale celna i niezawodna. Ale to chyba temat nie na to forum chyba ze przy pomocy
                                        takiej CZ celujesz do faceta i wołasz - Stój bo strzelam – jak normalna
                                        częstość stawania cie nie zadowala
                                        • e.globtrotuar Re: niepoprawna 03.02.06, 13:20
                                          I jeszcze biedakowi stresu dokladac ? Toz to gorsze od zimnej wody! Swoje latka
                                          mam i wiem lepiej.
                                          Anschutz faktycznie przy bezwietrznej pogodzie :) Reszta pod moja szerokoscia
                                          geograficzna ani zakazana ani zagramaniczna - ot grzeje czlek z tego co pod reka.
                                          Gratuluje niezawodnosci CZetki, bo tarcze strzelnicze sa wredne i jak sie ich od
                                          razu nie ukatrupi to potrafia sie wnerwic i kontratakowac. Widziales pan jak one
                                          szybko potrafia zapierniczac ?
                                          • kawitator Re: niepoprawna 03.02.06, 13:38
                                            Szerokości i długości geograficznej oczywiście zazdroszę w nawiązaniu do swobody
                                            robienia Pif Paf !! oczywiście. Słyszałem z poniektórym w stresie lepiej
                                            wychodzi Toż i doświadczenie z okrzykiem stój bo mozna by przeprowadzić Tak dla
                                            poprawności naukowej. Tarcze strzelnicze som wredene ale przynajmniej jak jej
                                            nie dobijesz drugim strzałem to nie odpowiadają ogniem.
                                            Ostatnio to w pif paf się bawię w coś takiego co się FT lub HFT zowie ale to
                                            delikutaśne i precyzyjne jest wielce.
                                            • e.globtrotuar Re: niepoprawna 03.02.06, 14:13
                                              Kawi, wywala nas za to jak nic! Poza tym to znasz kawal z dwoma rabinami w
                                              pociagu ?
                                              Mlody czlowiek wyrazil rozczarowanie faktem, ze dwie slawy nie zamienily ani
                                              slowa podczas dlugiej podrozy , na co uslyszal: " Ja jestem wielki Rabi,
                                              wszystko wiem, on jest
                                              wielki Rabi wszystko wie - i o czym tu gadac ?" Mnie bawi pif paf, a nie bla
                                              bla, a i to pierwsze troche mi sie juz znudzilo. Teraz pilnuje bardziej, zeby se
                                              moj osmiolatek czego nie odstrzelil. Powiedz lepiej gdzie na narty jezdzisz ?
    • prick.teaser sie pochwale: fajne z nas narcyz'ki 01.02.06, 18:03
      • e.globtrotuar Re: sie pochwale: fajne z nas narcyz'ki 01.02.06, 18:13
        Teasing nam sie troche juz znudzilo i to dlatego.
        Do adminow: czy wulgaryzmy w obcych jezykach tez sie licza ?
        • woman-in-love Re: sie pochwale: fajne z nas narcyz'ki 01.02.06, 19:16
          o ile Admin się połapie ;-) na przykład pochińsku mozna sypać równo :-)
          • e.globtrotuar dziewczyny piszcie cos 02.02.06, 17:43
            bo mi smutno...
            Dla rozweselenia :

www.eugenemirman.com/
            • zonaniezona1 Re: dziewczyny piszcie cos 02.02.06, 17:52
              Fajne to:)))
              • e.globtrotuar Re: dziewczyny piszcie cos 03.02.06, 13:35
                Gdziesta sie podzialy ? Z chlopami tu musze sie uzerac , a Wy jak kamien w wode....
                • tomek_abc Re: dziewczyny piszcie cos 03.02.06, 14:04
                  e.globtrotuar napisała:

> Gdziesta sie podzialy ? Z chlopami tu musze sie uzerac , a Wy jak kamien w
                  wode
                  > ....

z chłopami? użerac?
                  ja zauważyłem na tym forum, to baby z babami zazwyczaj się droczą;)
                  • e.globtrotuar Re: dziewczyny piszcie cos 03.02.06, 14:15
                    Tomaszku, ta licencja poetycka mnie kiedys zgubi. Ja sie z chlopami pasjami
                    lubie uzerac, wiec witaj !
                    • katy.8 Re: dziewczyny piszcie cos 02.05.06, 13:26
                      Rzeczywiscie, forumowa wymiana zdań damsko-męskich jest wskazana; panowie
                      zwrócą uwagę na kobiece podejścia do sprawy,może się czegoś nauczą badź
                      dowiedzą, a panie poznają męski punkt widzenia w kwestiach,na których temat nie
                      zawsze znajdzie sie literatura. Media tylko podpowiadają-opowiadania
                      doświadczeń realnych ludzi są bardziej prawdziwe i przekonujące.
                      • woman-in-love Re: dziewczyny piszcie cos 03.05.06, 11:25
                        no więc, kontynuując: jesteśmy fajne, ponieważ jesteśmy piękne, zgrabne,
                        uwodzicielskie, inteligentne, błyskotliwe, twórcze, samodzielne, sympatyczno-
                        empatyczne, powabne, ponętne, pełne wdzięku, dowcipne, tajemnicze, fascynujące,
                        pociągające, seksowne.......etc., etc., jesli o czymś zapomniałam -
                        uzupełnijcie :-)))))
                        • kawitator Re: dziewczyny piszcie cos 03.05.06, 19:49
                          jako facet jestem zupełnym przeciwieństwem. I nieżle mi z tym. ;-))))))))
                        • katy.8 Re: dziewczyny piszcie cos 04.05.06, 00:42
                          Kobiety są..najcudowniejsze na swiecie- atrakcyjne, podniecajace, inteligentne
                          (choc moze nie zawsze w wyborze właściwego mężczyzny),czasem zadziorne-ale na
                          mily sposob, pozytywnie zwariowane, delikatne i slodkie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka